Bullet Odesláno 24. července 2014 Nahlásit Odesláno 24. července 2014 Ty cerny o kterych se tu mluvi je taky ocel...
jacob Odesláno 24. července 2014 Autor Nahlásit Odesláno 24. července 2014 Ty cerny o kterych se tu mluvi je taky ocel...Jojo, z keramiky mám respekt. Poslední zkušenost znamenala odštíplý článek tahu Rado :-).
jacob Odesláno 25. července 2014 Autor Nahlásit Odesláno 25. července 2014 Díky za názor. Ty 372 jakožto moje prvotní volba jsou celkem pozitivně hodnoceny, což mě těší . Snad jen 382 se mi líbí více, ale nevím, zdali za to stojí prodej ledviny :-).
jacob Odesláno 27. července 2014 Autor Nahlásit Odesláno 27. července 2014 Jednoznačně PAM00532 !!!Proč myslíš :-)?
ondralbc Odesláno 27. července 2014 Nahlásit Odesláno 27. července 2014 Proč myslíš :-)?Přijde mi, ze se ti líbí víc. Mne osobně se nelíbí ten boční kryt u 372. Tmavá barva mi přijde originální a vhodnější a hlavně tento model je originální kolekce - ta ikonka kánoe je proste bozi
jacob Odesláno 27. července 2014 Autor Nahlásit Odesláno 27. července 2014 Přijde mi, ze se ti líbí víc. Mne osobně se nelíbí ten boční kryt u 372. Tmavá barva mi přijde originální a vhodnější a hlavně tento model je originální kolekce - ta ikonka kánoe je proste bozi Děkuji za názor :-).
Bullet Odesláno 27. července 2014 Nahlásit Odesláno 27. července 2014 Přijde mi, ze se ti líbí víc. Mne osobně se nelíbí ten boční kryt u 372. Tmavá barva mi přijde originální a vhodnější a hlavně tento model je originální kolekce - ta ikonka kánoe je proste bozi Nechci to tady Jacobovi plevelit, ale tohle je "sranda" nazor ne?! Jako ze to ten clovek nemuze myslet vazne
Frantik Odesláno 27. července 2014 Nahlásit Odesláno 27. července 2014 Nechci to tady Jacobovi plevelit, ale tohle je "sranda" nazor ne?! Jako ze to ten clovek nemuze myslet vazne Ty mas něco proti te kanoi? :-)
Bullet Odesláno 27. července 2014 Nahlásit Odesláno 27. července 2014 Ty mas něco proti te kanoi? :-) asi jo, mam a asi i neco proti "bocnimu krytu"
Frantik Odesláno 27. července 2014 Nahlásit Odesláno 27. července 2014 asi jo, mam a asi i neco proti "bocnimu krytu" :-)))))) Ta kánoe to bude for roku :-))))
panedge Odesláno 27. července 2014 Nahlásit Odesláno 27. července 2014 :-)))))) Ta kánoe to bude for roku :-)))) jako kánoe je fakt super
jacob Odesláno 27. července 2014 Autor Nahlásit Odesláno 27. července 2014 :-)))))) Ta kánoe to bude for roku :-))))Hned po krabičce Tag Heuer za bůra..
jacob Odesláno 9. ledna 2015 Autor Nahlásit Odesláno 9. ledna 2015 Nechci zakládat nové vlákno, tak zde. Aktuálně mám PAM 164 na nošení a PAM 243 nevím přesně na co, ale líbí se mi. Pokud se poštěstí, dostanou se ke mně PAM 508 (keramická obdoba slavných broznových 382), u kterých byl viděl poměrně slušný růst ceny do budoucna. Pokud budou za cenu, kterou nebudu schopný akceptovat, silně uvažuji nad PAM 448. Apropo máte někdo reálné zkušenosti s nachylností plastového skla přímo u Panerai?
cigi Odesláno 9. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2015 (upraveno) čeče, vybíráš takový bomby, z nichž ani při zachování duševního zdraví vybrat nelze, a nosíš snad ty nejtrapnější z PAM - 164 !! To sou paradoxy !! Takže : zbav se 164 a budeš mít na 508 jako oblekovky na svátek a nosit do lesa můžeš ty 243. Ty 448 jsou samosebou neméně boží, ale mít jednotnou neměnnou imidž je neocenitelně chlapácký. Ještě bych pak doplnil jedny submersible ve zlatě/bronzu. Upraveno 9. ledna 2015 uživatelem cigi
jacob Odesláno 9. ledna 2015 Autor Nahlásit Odesláno 9. ledna 2015 Tak ty 164 byly moje první PAM a slouží dobře, nechci je pomlouvat. Jinak jsi to vystihl dobře, ty 508 by určitě nebyly na denní nošení. Uvidím, jak to bude s penězi. Přece jen 508 stojí dvojnásobek 448.
cigi Odesláno 12. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 12. ledna 2015 (upraveno) No, hele, popravdě, ony samozřejmě ty 164 nejsou vůbec trapný, jsou to bezva čupr hoďky, jen mi přijdou s těma malýma číslama pokus o letecký PAM, takový kompromisní, a to mi k PAM neštimuje. Taky se pochopitelně nabízí společenský 448 + sportovní 243. Neméně skvělé kombo. Jak jsem to ale čet, přišlo mi děsně frajerský, mít všechno v submersible gradu v různých materiálech. Něco jako mít Igeny ve všech barvách duhy.......... Upraveno 12. ledna 2015 uživatelem cigi
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se