BrunoK Odesláno 24. července 2014 Nahlásit Odesláno 24. července 2014 (upraveno) Od dnešného dňa som hrdým vlastníkom tohto skvosu zo Ženevy. Sú to moje prvé automaty, tak uvidíme, ako budú poslúchať. Doteraz som nosil Citizen Eco-Drive Perpetual Calendar Chronograf. Dnes, len tak na rýchlo jedna fotka mobilom. časom pridám kvalitnejšie + nejaké dojmy. Upraveno 24. července 2014 uživatelem BrunoK
octaviakk007 Odesláno 24. července 2014 Nahlásit Odesláno 24. července 2014 Poriadny skok. Gratulujem
Juraj11 Odesláno 25. července 2014 Nahlásit Odesláno 25. července 2014 Pěkné chrona,gratuluju a ať dělají dlouho radost
Daemonultimate Odesláno 26. července 2014 Nahlásit Odesláno 26. července 2014 Pořádnej kus hodinek, tak ať je spokojenost
BrunoK Odesláno 26. července 2014 Autor Nahlásit Odesláno 26. července 2014 Ďakujem páni, mám jednu otázku. Vedel by mi niekto pomôcť/ poradiť, kde zohnať originál kovový remienok? Jedná sa o model 7800-SR1-05207 (Nabucco).
instant Odesláno 27. července 2014 Nahlásit Odesláno 27. července 2014 Pomoct ti neviem ale hodinky su to pekne, dobre si vybral
Chorche Odesláno 27. července 2014 Nahlásit Odesláno 27. července 2014 Gratuluju!RW mám rád a Nabucco je povedená řada. Tak ať ti dělají radost.
x.man Odesláno 28. července 2014 Nahlásit Odesláno 28. července 2014 Tak co nejake dojmy? Moc nechybelo a koupil jsem je ja
StanoBare Odesláno 28. července 2014 Nahlásit Odesláno 28. července 2014 Z tej fotky možno vyznie, že štruktúra ciferníka prebíja moc dopredu, ale v reále je to pekne potlačené. Očumoval som niekoľkokrát, pekný kus. Aj nožičky sú zaujímavé.
BrunoK Odesláno 29. července 2014 Autor Nahlásit Odesláno 29. července 2014 Ďakujem páni.Aby som stále len neďakoval, skúsim napísať aspoň pár poznatkov + nejaké to foto.Hodinky vlastním ani nie týždeň, tak ma hneď neukameňujte za tých pár písmenok Ako prvý postreh, je veľkosť a v druhom rade váha. Samozrejme, je riadny rozdiel mať na ruke automaty s priemerom 46mm a hrúbkou 15,5mm o váhe väčšieho vreckového nožíka Také príručné ťažítko, v prípade nutnostiPritom Citizeny o rozmere 45mm a hrúbkou 11mm, zaostávajú iba len váhou a to majú kovový ťah.Na druhú stranu sú rozmery veľkým plus, že designeri z Raymond Weil nemuseli toľko lámať hlavu s natlačením chornografu na ciferník, ktorý má veľmi dobrú čitateľnosť. Pozitívne hodnotím aj umiestnenie veľkej 12 na ciferníku, tesne nad označením RW. Prehľadne je umiestnená aj dátumovka s bielym podkladom, čo je v pekne kotraste s čiernym ciferníkom.Ale aby som len nechválil, jedno mínus sa týka kaučukového remienku, ktorý začína od púzdra hodiniek väčším oblúkom, ktorý pri užšej ruke môže pôsobiť trochu neforemne. Mal som možnosť dočítať sa na zahraničných fórach, že došlo v miestach kde je upnutý remienok k púzdru hodiniek, následnému porušeniu remienka (išlo o koženný).A ďalšie mínus, spona remienka vďaka väčšiemu radiusu mierne talčí do ruky.Samozrejme v týchto teplých mesiacoch sa ruka pod kaučukom dosť potí. Tento problém by mal vyriešiť kovový ťah, ktorý sa mi dúfam podarí v dohľadnej dobe zadovážiť.Ovládateľnosť hodiniek je následovná, korunka s iniciálami RW pre nastavenie času + 3 tlačítka, z čoho dve slúžia na ovládanie stopiek (1tl. štart/stop, 2tl. resetuje), tretie tlačítko umiestnení na opačnej strane púzdra, slúži na nastavenie dátumu. S nastavením dátumu to v RW vyriešili celkom dobre a jednoducho.Hodinky aj pri svojich rozmeroch a váhe celkom dobre nosia a to mám obvod ruky cca 18cm. Hlavne pôsobia masívne a to sa mi celkom páči.Nemám ešte odsledované výdrž chodu hodiniek, ani časové stráty, či plusy. Časom určite doplním.Toľko zatial pre začiatok k mojim postrehom.
x.man Odesláno 21. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 21. srpna 2014 Ten rozdil oproti citizenum je tedy MEGA spona opravdu vypada az moc zahnuta, to bych se snad pokusil nejak upravit. Ale jinak hezky
Jony Odesláno 25. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 25. srpna 2014 (upraveno) Pěkný skok o řady výš:-) Gratulace ať ve zdravě a bez chrononemoci nosíš co nejdéle:-))) Upraveno 25. srpna 2014 uživatelem Jony
BrunoK Odesláno 25. srpna 2014 Autor Nahlásit Odesláno 25. srpna 2014 (upraveno) Ďakujem páni! Momentálne sú v servise, dal som povymieňať tesnenia a spraviť tlakovú skúšku nakoľko nie som 1 majiteľ + objednať origoš RW kovový ťah. Verím, že to hodinky zas posunie niekam inde a ešte viac budú robiť radosť Človek nikdy neviem, už dlhšiu dobu poškuľujem po Omega Seamaster Palent Ocean Chrono... To už moc predbieham Upraveno 25. srpna 2014 uživatelem BrunoK
BrunoK Odesláno 12. září 2014 Autor Nahlásit Odesláno 12. září 2014 Dnes mi konečne došli po troch týždňoch smútku RW Nabucca zo servisu, premazané, zoštelované, tesnenia povymieňané, odskúšané pod tlakom. Radosť prevelíká, ako keď som ich mal prvý deň na ruke
BrunoK Odesláno 5. května 2016 Autor Nahlásit Odesláno 5. května 2016 Mal by som trochu oprášiť svoju galériu.
neumann Odesláno 6. května 2016 Nahlásit Odesláno 6. května 2016 To je poradnej kus matrose gratuluju, ja bych si na takovy macky netroufnul. Mam jedny vetsi fliegry ale od doby co jsem jim koupil mensi bratricky se na ruku dostavaj cim dal mene (bohuzel) tak jsem zvedav jak dopadnes ty Sent from my iPhone using Tapatalk
BrunoK Odesláno 6. května 2016 Autor Nahlásit Odesláno 6. května 2016 V 6. 5. 2016 v 7:05, neumann napsal: To je poradnej kus matrose gratuluju, ja bych si na takovy macky netroufnul. Mam jedny vetsi fliegry ale od doby co jsem jim koupil mensi bratricky se na ruku dostavaj cim dal mene (bohuzel) tak jsem zvedav jak dopadnes ty Sent from my iPhone using Tapatalk Čas ukáže ktorým smerom sa budem uberať, určite musia byt v chrone. Momentálne mam zálusk na Omegy PO Chrnograph, len sú stále nejaké iné výdaje...
BrunoK Odesláno 29. května 2016 Autor Nahlásit Odesláno 29. května 2016 Ked je tak krásne, je hriech byť bez RW
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se