Lucca Odesláno 17. února Nahlásit Odesláno 17. února před 3 hodinami, Jiří Štencek napsal: @Lucca Ahoj, napsal jsem SZ. Děkuji, četl jsem
ZH6 Odesláno 22. dubna Nahlásit Odesláno 22. dubna Trošku pozdě, ale taky přidám svoji zkušenost s nákupem v Helveti. V únoru jsem pořizoval Formex Essence 41 v karbonu. Hodinky mi dělají neskutečnou radost. Jsou lehké, krásně sedí na ruce a ten jejich kožený řemínek je TOP! A obecně všechny ty drobné vychytávky, které Formex dělá, pozvedají zážitek z nošení No ale abych neodbíhal od tématu Vše jsem řešil s Darinou a ochota se kterou jsi mi věnovala byla velice příjemná. Měl jsem dostatek času si vše prohlídnout a vyzkoušet a do ničeho jsem byl tlačen, což pro mě jakožto člověka hodně nerozhodného je hodně důležité Komunikace byla bezproblémová a rychlá. A už pomalu začínám plánovat další nákup Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1 1
Jiří Štencek Odesláno 25. dubna Autor Nahlásit Odesláno 25. dubna Moc díky za hodnocení a Formex je opravdu pecka. Pokud se ti věnovala Darča, tak jsi nemohl mít lepšího kolegu na výběr, protože právě ona je garantem Formexu u nás. Pochvalu rád vyřídím I když Darča si to tady asi taky sama přečte. 2
Jiří Štencek Odesláno 11. května Autor Nahlásit Odesláno 11. května Hledáme 2 lidi do týmu Helveti. Víc jsem o tom napsal zde. Moc děkuji za jakoukoliv pomoc a děkuji za prostor Chronomagu!
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se