Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• po 3 týdnech...
Odesláno

V Helveti nakupuji už řadu let, ne jen pro sebe a musím potvrdit, že lepší hodinářký obchod neznám. Jen mne mrzí, že se mi odstěhovali z Karlína. Teď mi cesta trvá o dvacet minut déle.  😜

• Díky 1
Odesláno

Díky.. opravdu moc děkuji. Tohle mě vždycky neskutečně potěší, protože o sobě neustále pochybujeme a snažíme se zlepšovat. Přesto se nám stávají i přešlapy. 

No a ten Karlín.. mrzí nás to doteď, ale holt jsme tam nic většího nenašli a museli jsme přeplout řeku, abychom dostatečně velký prostor (který nám je mimochodem už zase malý) :) 

• po měsících...
Odesláno

Zařadím se asi na opačnou stranu spektra. Berte to jako námět na zlepšení. Zakoupil jsem u Helveti hodinky Certina. Komunikace výborná, hodinky přišly pečlivě zabalené téměř ihned. Po cca čtyřech měsících začala ručka skákat po čtyřech sekundách, což jsem považoval za špatnou baterii. Kontaktoval jsem prodejce, který mne ujistil, že to tak bude  určitě a ať hodinky pošlu k výměně baterie, že toto poskytují jako standard. Štvalo mě, že je musím již takto brzo otevírat a před odesláním jsem se ještě dotazoval, zda budou hodinky ve stavu, jako z výroby. Šlo mi především o vodotěsnost 200 m. Byl jsem ujištěn, že hodinky budou splňovat parametry nových,  tedy včetně deklarované vodotěsnosti. Baterie vyměněna, hodinky přišly s výstupem z tlakovky na 10 bar. Kontaktoval jsem Helveti, proč tomu tak je a domluvili jsme se na opětovném zaslání hodinek za účelem provedení příslušné zkoušky na 20 bar, kterou přislíbili. Údajně  ji umí na tyto hodnoty aktuálně pouze dva servisy v CZ. Odeslal jsem. Hodinky se vrátily, výstup z tlakové zkoušky nepřiložen, pouze na reklamačním protokolu napsáno, že splňují požadovanou vodotěsnost.  Dole na protokolu byly uvedeny kódy provedených oprav, jedním z nich byl údaj WR10. To mne trochu znejistilo a  bylo mi divné, že nebyl přiložen výstup. Zkontaktoval jsem tedy přímo servis, který pro Helveti tlakovku prováděl a tam mi oznámili, že tento kód označuje tlakovou zkoušku na 10 bar. Obrátil jsem se touto informací na Helveti, kde mi bylo sděleno, že tento kód je univerzální kód pro všechny tlakové zkoušky, které partnerský servis provádí, přestože  mně přímo v servisu  potvrdili něco jiného.  Následovalo tak další, již třetí odeslání hodinek, kdy byla po čtyřech měsících konečně provedena v servisu Bechyně patřičná zkouška na 20 bar. 

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...