Frostie Odesláno 27. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2016 V 27. 7. 2016 v 15:20, Vit napsal: Mám je rád, vždycky si říkám: "Už je nefoť, vždyť je těch fotek už dost."A potom se stejně neudržím ...ale když oni za tu fotku prostě stojí, no... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 30. července 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července 2016 V 27. 7. 2016 v 15:26, Frostie napsal: ale když oni za tu fotku prostě stojí, no... Díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 30. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července 2016 I já diky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 28. října 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2016 . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 29. října 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 2016 . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 30. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2016 Sem si rikal jestli je jeste nosis:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 1. listopadu 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2016 Jasně Jirko, po nich asi přijdou na řadu Tissotky. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 4. listopadu 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2016 . Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 6. listopadu 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2016 (upraveno) . Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 6. listopadu 2016 uživatelem Vit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 10. února 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2017 Musel jsem je zase provětrat ... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jankoxxx Odesláno 11. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2017 Len ich vetraj a postraz mi ich pekne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 11. února 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2017 No nevím zda se dočkáš ... --------------------------------------- Studuju polárnictví. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kristian.nov Odesláno 11. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2017 Paráda Víte! Starý polárky je asi teď jediný co mě vod Rolexu láká... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CEGY Odesláno 11. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2017 V 11. 2. 2017 v 19:34, Kristian.nov napsal: Paráda Víte! Starý polárky je asi teď jediný co mě vod Rolexu láká...Já bych zkusil černý, teda kdybych byl donucenej ke koupi.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 12. února 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2017 V 11. 2. 2017 v 19:34, Kristian.nov napsal: Paráda Víte! Starý polárky je asi teď jediný co mě vod Rolexu láká... Díky, stají za to. V 11. 2. 2017 v 20:01, CEGY napsal: Já bych zkusil černý, teda kdybych byl donucenej ke koupi.. Martine, polárky jsi měl že? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 12. února 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2017 (upraveno) Po pročtení výše uvedené knížky jsme s klukama udělali polární výpravu.Když jsme dostali hlad, navrhnul jsem sníst psy, ale neprošlo to.(pozorný divák si jistě povšimne sladění řemenu a vodítka) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 12. února 2017 uživatelem Vit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CEGY Odesláno 12. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2017 Vite, mel.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 12. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2017 (upraveno) podle meho jedny z nejvice nedocenenych rolexek - za coz jen a jen diky, protoze jsou na aftermarketu stale v cenove dosazitelnych relacich ( a to i s papirama) Upraveno 12. února 2017 uživatelem Kid_A Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CEGY Odesláno 12. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2017 V 12. 2. 2017 v 15:29, Kid_A napsal: podle meho jedny z nejvice nedocenenych rolexek - za coz jen a jen diky, protoze jsou na aftermarketu stale v cenove dosazitelnych relacich ( a to i s papirama)Jj, souhlas. Dneska jsem koukal na ch24, ceny s luminovou začínaj kolem 110k s papírama. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 12. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2017 Cegy, tak presne o tom mluvim:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se