Vit Odesláno 22. listopadu 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2017 (upraveno) V 21. 11. 2017 v 14:29, Jarett napsal: Podceňovaný, ale o to lepší rolády ! A nejlepší mi přijdou na žubiléé Máš pravdu, ten jim sluší nejvíc, ale ta proměna, když je hodíš na kůži ... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 22. listopadu 2017 uživatelem Vit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 24. listopadu 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2017 (upraveno) . Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 24. listopadu 2017 uživatelem Vit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 26. listopadu 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2017 . Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 27. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2017 Krasny hodinky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 12. března 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2018 . Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 14. března 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2018 . Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 14. března 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2018 . Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 18. března 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2018 . Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 18. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2018 Ahoj Vite, nejdriv pochvalim- krasne fotky. A ted se optam, co je to za remen? Mam tez tyhle polarky, tez je povazuju za jedny ze svych definitivnich a rad bych jim poridil neco noveho.Ty fotky jsou fakt parada, ani se mi nechce verit, ze mam stejne hodinky :-). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 18. března 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2018 Díky, je to HISCH PERFORMANCE GEORGE Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 18. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2018 Tez diky a pokracuj ve foceni :-), je to pecka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 14. května 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2018 . Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StanoBare Odesláno 14. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2018 Ohó, táto kniha, v preklade Na hraniciach Zeme je základom prehľadu bádania. Vyrastal som na nej, jej obsah bol pre mňa fascinujúci a aj teraz po nej siahnem. Ale pamätám si ako vďaka nej, som na základnej škole dával učiteľke "zabrať". Bol som nespokojný, že sme objavovanie Južného pólu len tak preleteli, že nielen Scott, Amundsen, ale aj Mawson, Shackleton, Byrd... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 17. května 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2018 Jo, jo, je to dobrá kniha. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fade Odesláno 17. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2018 V 14. 3. 2018 v 9:34, Vit napsal: .To máš nějaké to obšití volantu z eBay, nebo to je originál? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 17. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2018 Nejhorší na tom je, že mám stejné hodinky jako ty Víte, ale fotky mám tak neskutečně hnusný, že si říkám, že to není možný.Řemen jsem už sehnal stejnej jako ty, tak jsem zvědavej, jestli to nebude tím a že to ted vyfotím stejně jako ty. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 17. května 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2018 V 17. 5. 2018 v 7:45, Fade napsal: To máš nějaké to obšití volantu z eBay, nebo to je originál? Originál, Octavia RS.Proč? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fade Odesláno 17. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2018 V 17. 5. 2018 v 7:58, Vit napsal: Originál, Octavia RS.Proč?Zrovna jsem brouzdal po netu a vyskočilo na mě v reklamě úplně stejné prošití z ebay, tak jsem si říkal, jestli to náhodou není ono Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 19. května 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2018 (upraveno) Jedna řemenová pro Kuncáka. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 19. května 2018 uživatelem Vit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 21. května 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2018 . Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se