Daemonultimate Posted July 26, 2014 Report Posted July 26, 2014 MAGRETTE Dual Time Magrette Dual Time ve stylu potápěčských hodinek, který reprezentuje vnitřní otočná luneta ovládaná korunkou a WR 200m. Obě korunky jsou šroubovací. Hodinky mají pouzdro o průměru 42 mm a jsou k dispozici ve dvou provedeních: v ocelovém nebo v černém PVD. Samozřejmostí je safírové sklíčko. Číselník bude nabízen v černé, stříbrné, zelené a hnědé barvě. Autor v přiloženém odkazu uvádí, že ještě nemá žádné informace ohledně strojku, který bude hodinky pohánět, ale je prý velmi pravděpodobné, že půjde o strojek Miyota 9015.V momentě spuštění sériové produkce bude cena za ocelové provedení 540 ? a PVD za 570 ?. S kalibrem Miyota 9015 jsme se měli možnost blíže seznámit již v roce 2009. Specs: 11.5 ligne (26.0mm) 3.9mm thick 3 hands with date 28,800 vph 24 jewels Automatic, handwinding, hacking, unidirectional winding rotor 51 degree lift angle Accuracy: -10 / +30 seconds per day, measured in 4 positions Power reserve: More than 42 hours 7.5 crown rotations to full wind (about 40 turns)
USER47 Posted July 26, 2014 Report Posted July 26, 2014 Dobrý to maj. Vkusný, osobitý, cena odpovídá technice. Zajímalo by mě, jestli ten cifr je sendvič nebo to tak jen vypadá na těch renderech.
Daemonultimate Posted July 26, 2014 Author Report Posted July 26, 2014 Na Watchuseek věnovali těmto hodinkám čtyři stránky, ale ani oni nemají lepší obrázky. Musíme si s odpovědí na tuto otázku ještě počkat.
Bells Posted July 28, 2014 Report Posted July 28, 2014 Nejsou úplně špatné, ale prostě nejlepší jsou stejně Regattare chrono, tady mi chybí čísla na cifru, pouhá 12 mi tak nějak nestačí, nevím není to prostě ono, ale samozřejmě jako milovník Magrette bych nepohrdnul
villain83 Posted July 28, 2014 Report Posted July 28, 2014 Ten cokoladovej cifr je vybornej,pouzdro taky dobry,jen mi prijde,ze ty nozky jsou dlouhy.Pokud je ten ciselnik sendvicovej,bude to dobry.Cena prijatelna,imho.
Recommended Posts