Jump to content

Recommended Posts

Posted

MAGRETTE Dual Time

Magrette Dual Time ve stylu potápěčských hodinek, který reprezentuje vnitřní otočná luneta ovládaná korunkou a WR 200m. Obě korunky jsou šroubovací.

Hodinky mají pouzdro o průměru 42 mm a jsou k dispozici ve dvou provedeních:  v ocelovém nebo v černém PVD.  Samozřejmostí je safírové sklíčko. Číselník bude nabízen v černé, stříbrné, zelené a hnědé barvě. Autor v přiloženém odkazu uvádí, že ještě nemá žádné informace ohledně strojku, který bude hodinky pohánět, ale je prý velmi pravděpodobné, že půjde o strojek Miyota 9015.

V momentě spuštění sériové produkce bude cena za ocelové provedení 540 ? a PVD za 570 ?.

S kalibrem Miyota 9015 jsme se měli možnost blíže seznámit již v roce 2009.

Specs:                                                                                                   
    11.5 ligne (26.0mm)                                                                     
    3.9mm thick
    3 hands with date                                                                       
    28,800 vph
    24 jewels
    Automatic, handwinding, hacking, unidirectional winding rotor
    51 degree lift angle
    Accuracy: -10 / +30 seconds per day, measured in 4 positions
    Power reserve: More than 42 hours
    7.5 crown rotations to full wind (about 40 turns)

Screen%20shot%202009-10-21%20at%2010.44.

MAGRETTE+Dual+Time+01.jpgMAGRETTE+Dual+Time+02.jpg

MAGRETTE+Dual+Time+03.jpgMAGRETTE+Dual+Time+04.jpg

Posted

Dobrý to maj. Vkusný, osobitý, cena odpovídá technice. Zajímalo by mě, jestli ten cifr je sendvič nebo to tak jen vypadá na těch renderech.

Posted

Nejsou úplně špatné, ale prostě nejlepší jsou stejně Regattare chrono, tady mi chybí čísla na cifru, pouhá 12 mi tak nějak nestačí, nevím není to prostě ono, ale samozřejmě jako milovník Magrette bych nepohrdnul :)

Posted

Ten cokoladovej cifr je vybornej,pouzdro taky dobry,jen mi prijde,ze ty nozky jsou dlouhy.Pokud je ten ciselnik sendvicovej,bude to dobry.Cena prijatelna,imho.