cali Odesláno 29. července 2014 Nahlásit Odesláno 29. července 2014 Viem ze za ten peniaz je to slusna porcia hodiniek, ale predsa len vzhladom k prilezitosti nakupu,... Budes si ich chciet nechat na pamiatku a za 50 rokov vnukovi vysvetlovat, ze tieto hodinky si dostal za promociu a tak podobne..... na nieco take sa podla mna submariner pre chudobnych proste moc nehodi. Hlasujem za decentne (sice v baterke, ale zase na nic sa nehrajuce) Ceriny, ci Tissot,.... vyber je za 10K celkom siroky. 1
McMac Odesláno 30. července 2014 Nahlásit Odesláno 30. července 2014 Cali: Sypu si pole na hlavu, projevila se má neznalost a wow efekt - je to fakt sice slušná, ale více méně kopie rolexek. To fakt asi raději ty Certiny a Tissoty ... :-)
Denjl Odesláno 30. července 2014 Nahlásit Odesláno 30. července 2014 sprááávně ty steiny nejsou vůbec špatný, ale jak už tady někdo psal, jako promoční se asi moc nehodí.....Cali: Sypu si pole na hlavu, projevila se má neznalost a wow efekt - je to fakt sice slušná, ale více méně kopie rolexek. To fakt asi raději ty Certiny a Tissoty ... :-)
Cartmen Odesláno 31. července 2014 Autor Nahlásit Odesláno 31. července 2014 No zatím u mě vedou ty Tissoty.
Napoleon Odesláno 31. července 2014 Nahlásit Odesláno 31. července 2014 Taky podle tvého budoucího oboru trochu. Třeba u právníka v saku by mě přislo divný potápky s lunetou atd.
Cartmen Odesláno 31. července 2014 Autor Nahlásit Odesláno 31. července 2014 Nene. Technické zaměřeni.
McMac Odesláno 31. července 2014 Nahlásit Odesláno 31. července 2014 Napoleon: V zásadě souhlasím, na druhou stranu, když se podívám kolem sebe tak (dovolím si říci, že) většina lidí tohle moc neřeší. Právě typicky Seamastery apod lidi nosí úplně ke všemu. To neznamená, že s tím souhlasím nebo že to je správně. Co je asi opravdu mimo jsou G-Shocky k obleku apod, ale potápek bych se třeba nebál :-)
Napoleon Odesláno 31. července 2014 Nahlásit Odesláno 31. července 2014 (upraveno) Technický obor Tak třeba Steinhart Nav B-Uhr . v bronzu nebo oceli s UNITAS strojkem a průhledem dýnka na strojek. A vůbec s žádnýma Steinhart neuděláš chybu. Je to trvalá hodnota. Žádná masovka jako Tissot ( tím neříkám , že je špatný) ale mají ho v každé obchodní pasáži. Kdežto Steinhart .... Podívej jaké mají čekací doby u některých modelů na dodání. 4 týdny .JO a Gunter Steinhart je architekt. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 31. července 2014 uživatelem Napoleon
McMac Odesláno 11. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 11. srpna 2014 Ahoj, tak už jsi něco vybral, koupil? :-)
Cartmen Odesláno 30. srpna 2014 Autor Nahlásit Odesláno 30. srpna 2014 Ahoj, ještě ne. Chci si někde před objednáním vyzkoušet ty Tissoty. Ty mě asi nejvíc zaujaly. :-)
tombas Odesláno 31. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 31. srpna 2014 Jako promoční památeční hodinky bych volil něco klasického, žádné chrona, ale zároveň kvalitního a neprofláknutého. Sice to nejsou švýcary, ale respekt si zaslouží: Orient Star: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Ke koupi např. zde s poštovným zdarma:http://www.creationwatches.com/products/orient-star-classic-291/orient-star-classic-mechanical-wz0251el-mens-watch-4686.html
cigi Odesláno 31. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 31. srpna 2014 (upraveno) 10.000,- je nešikovná suma. Je to poměrně dost, ale na opravdový památeční švýcary ( začínaj někde u oris, fortis) zase málo. Rozhodně bych vypustil fejky pro pákystánské gastarbeitery, jako steinhardt, a soustředil se na opravdový originální značky. Z nich mi , pakliže chceš něco, co ti bude připomínat rok promoce po dlouhou dobu, a je 100% ze švýcarska, volil Swatch system 51 - největší hodinářskou inovaci poslední doby. Jestli jsi excentrický dobrodruh a chceš fakt něco extra, tak nějakou limitku od Seiko, například remake seiko spirit giugiaro "bishop" chronograph - pakliže ho přes nějaký e-shopy vůbec seženeš. Když si něco přihodíš, tak včír jsem viděl, že nefalšovaná švýcarská Ventura zlevnila svoje nedostižný supr čupr origo digi a začínaj někde na 550 éček. Prim by ti asi za stejnou sumu dodal už mechanický PS I. Tissot připadá svým věhlasem ještě jakež takež taky do úvahy, ale nemají model, který by mě zaujal - i když - nedávno jsem tu četl o jejich levném mechanickém chrono kalibru - to rozhodně stojí za průzkum. Jinak se asi budeš muset spokojit s podprůměrem. Upraveno 31. srpna 2014 uživatelem cigi
Misty Odesláno 4. září 2014 Nahlásit Odesláno 4. září 2014 Jak posílal ty první hodinky, tak vypadaj super.
ratafakplachta Odesláno 8. září 2014 Nahlásit Odesláno 8. září 2014 K promóciam by bolo škoda baterky - ako keby nemali dušu
tombas Odesláno 8. září 2014 Nahlásit Odesláno 8. září 2014 Má recht, za padesát let už ani baterky nebudou.
ratafakplachta Odesláno 9. září 2014 Nahlásit Odesláno 9. září 2014 Tak, tak... a možno už ani my nie.... ale za to keď tvoj vnuk nájde v šuplíku tie tvoje krásne, promočné, s priehľadom na ten krásny strojček...
aliento Odesláno 11. září 2014 Nahlásit Odesláno 11. září 2014 Keď som zbadal toto vlákno, tak ma hneď napadli tieto kolegove "promočné" PRS516 http://www.tissot.ch/?collections/products/561/n/TISSOT_PRS_516/T044.430.21.051.00
Misty Odesláno 16. září 2014 Nahlásit Odesláno 16. září 2014 Ano, safírové sklíčko se nedá poškrábat. Maximálně trvdším nerostem (diamantem)... nechci podceňovat ale to asi nehrozí ne? Jinak mi do oka padly jedny hodinky v koscomu od Seiko -> http://www.hodinky-koscom.cz/cz/seiko-ska531p1 pěkný, ne?
tombas Odesláno 16. září 2014 Nahlásit Odesláno 16. září 2014 Jsou zajímavé, ale za ty peníze už dostaneš opravdu pěkné automaty. Seiko jich má za přijatelnou cenu opravdu spoustu.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se