Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Přátelé potřeboval bych poradit.

Mám tento vrtič: http://swisswinder.com/diplomat-quad-watch-winder-black-carbon-fiber, jedna z hlavic se přestala otáčet, což je při trojech hodinkách docela otrava, :-) Ke komu to mám dát spravit? Vezme to hodinář, nebo nějaká elektro opravna (je vůbec něco takového)? Kdyby někdo měl konkrétní doporučení z Olomouce a okolí, budu dvojnásobně vděčný...

Odesláno (upraveno)

uz to tu myslim resil Pege1012, pokud jsou obe hlavy koncipovany tak, ze se toci na jednom motoru, je mozne, ze spadla gumicka (remen) ktery pohani z motorku druhou hlavici. zkus kouknout dovnitr, mozna zjistis, ze ani hodinare nepotrebujes ;)

hele ;)

http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/73085-oprava-winderu-pora%C4%8Fte/&do=findComment&comment=1171358

Upraveno uživatelem lukis
Odesláno

Jak bylo řečeno výše, cca 90% poruch je způsobeno prasklou gumičkou, přenášející pohyb z motorku na hlavici. Řešení je jednoduché, pokud máte náhradní gumu, pokud ne tak reklamace a u výrobce je oprava rychlou záležitostí.

Odesláno (upraveno)

Chlapi díky moc, winder je dvoumotorový, na jednom motoru opravdu spadla gumička... Soudruzi to v Číně (či zadavatelé z Evropy?) moc nedomysleli a po smontování je horní strana celá zalepená falešným karbonovým "plátnem", takže jsem vzal hezky kombinačky a šel zespodu na férovku :-) Na skříni to ale není vidět, takže hlavně že hodinky běhají...

post-95-0-73519100-1406826556_thumb.jpg

Upraveno uživatelem Bobisek
Odesláno

Nepochybuj, klidne slepi. Mel jsem winder od Wolf design a to taky bylo smontovano a slepeno jako nerozebiratelne. Kdyz zacaly clanky ztracet kapacitu, chtel jsem je vymenit. Napsal jsem vyrobci a odpoved byla: pokud je v zaruce, posleme cely novy winder, pokud ne, mate smulu a kupte si novy... za 400 USD... toz probehlo nasilne vniknuti, ale bez poskozeni a clanky jsem si nakoupil v GM a prepajel sam...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...