Bobisek Odesláno 28. července 2014 Nahlásit Odesláno 28. července 2014 Přátelé potřeboval bych poradit. Mám tento vrtič: http://swisswinder.com/diplomat-quad-watch-winder-black-carbon-fiber, jedna z hlavic se přestala otáčet, což je při trojech hodinkách docela otrava, :-) Ke komu to mám dát spravit? Vezme to hodinář, nebo nějaká elektro opravna (je vůbec něco takového)? Kdyby někdo měl konkrétní doporučení z Olomouce a okolí, budu dvojnásobně vděčný...
Bobisek Odesláno 31. července 2014 Autor Nahlásit Odesláno 31. července 2014 Nikdo nemá ani vzdálenou představu?
lukis Odesláno 31. července 2014 Nahlásit Odesláno 31. července 2014 (upraveno) uz to tu myslim resil Pege1012, pokud jsou obe hlavy koncipovany tak, ze se toci na jednom motoru, je mozne, ze spadla gumicka (remen) ktery pohani z motorku druhou hlavici. zkus kouknout dovnitr, mozna zjistis, ze ani hodinare nepotrebujes hele http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/73085-oprava-winderu-pora%C4%8Fte/&do=findComment&comment=1171358 Upraveno 31. července 2014 uživatelem lukis
Kraff Odesláno 31. července 2014 Nahlásit Odesláno 31. července 2014 Jak bylo řečeno výše, cca 90% poruch je způsobeno prasklou gumičkou, přenášející pohyb z motorku na hlavici. Řešení je jednoduché, pokud máte náhradní gumu, pokud ne tak reklamace a u výrobce je oprava rychlou záležitostí.
Bobisek Odesláno 31. července 2014 Autor Nahlásit Odesláno 31. července 2014 (upraveno) Chlapi díky moc, winder je dvoumotorový, na jednom motoru opravdu spadla gumička... Soudruzi to v Číně (či zadavatelé z Evropy?) moc nedomysleli a po smontování je horní strana celá zalepená falešným karbonovým "plátnem", takže jsem vzal hezky kombinačky a šel zespodu na férovku :-) Na skříni to ale není vidět, takže hlavně že hodinky běhají... Upraveno 31. července 2014 uživatelem Bobisek
lukis Odesláno 1. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 1. srpna 2014 tykokso...tomu rikam "dat mu cocku" no tak ale zas hlavne ze fakt funguje a vyresilo se
Hodo65 Odesláno 1. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 1. srpna 2014 (upraveno) To vypadá, jak vypáčená popelka . Ale hlavně, že to zase vrtí. Upraveno 1. srpna 2014 uživatelem Hodo65
relativ Odesláno 1. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 1. srpna 2014 Mal si na to ísť z druhej strany, pochybujem, že to zlepili po namontovaní elektroniky...
Seamaster Odesláno 4. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 4. srpna 2014 Nepochybuj, klidne slepi. Mel jsem winder od Wolf design a to taky bylo smontovano a slepeno jako nerozebiratelne. Kdyz zacaly clanky ztracet kapacitu, chtel jsem je vymenit. Napsal jsem vyrobci a odpoved byla: pokud je v zaruce, posleme cely novy winder, pokud ne, mate smulu a kupte si novy... za 400 USD... toz probehlo nasilne vniknuti, ale bez poskozeni a clanky jsem si nakoupil v GM a prepajel sam...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se