Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Zdravím všechny členy tohoto fóra,

prosím o Váš názor k těmto hodinkám, aktuálně jsem majitelem hodinek Omega Planet Ocean 8500 vel.45.5 a Breitling Superocean Heritage 46, ale pokukuji už po něčem dalším a narazil jsem právě na tyto hodinky Seiko Astron GPS Solar. Vzhledem k tomu že jsem fanoušek tenisu ale i Novaka tak bych je uvítal, ale nemám vůbec žádné zkušenosti s jak s kalibrem tak i s nastavováním času přes GPS. Sice tak BOHUŽEL necestuji po kontinentech jako Novak, ale určitě to není jen o tom, proto vás prosím o radu i názor. Hodinky budou v prodeji od listopadu 2014

http://iluxus.cz/2014/06/23/chronograf-seiko-astron-gps-solar-vyrobeny-na-miru-novaku-djokovicovi/

Díky

Kmotr

Odesláno (upraveno)

Pěkná hračka.  ale zkus je porovnat s Citizen  SATELLITE wawe CC1054-56E .  Prý Citizen umí udělat změnu času za rýchlejší čas. A i uvnitř budov.  Oboje je ale hi-tech hodinářského průmyslu v quartzu.

post-35837-0-56974700-1407087407.jpg

Upraveno uživatelem Napoleon
Odesláno

Díky za první reakci, vidím to přesně tak jak si napsal, pěkná hračka, s tím naprosto souhlasím, ale potřeboval bych názor i ostatních, ale zatím další reakce nejsou na obzoru, tak budu muset asi počkat, snad někdo přispěje do diskuze svým názorem...

Odesláno

Jaký chceš slyšet názor ? Názor na co ?

Ve své kategorii je to aktuálně technologická špička. Seikem mohutně promována. Hodinky jsou poměrně velké, ale vzhledem k Tvé aktuální stáji je to v pohodě. Dle mého názoru je tam zatím poměrně vysoká cena. Nevidím oproti rádiu u toho GPS nějakou významnou výhodu. Hlavně, pokud moc necestuješ. V reálu jsou výrazně hezčí, než na fotkách.

Někde je tu k nim vlákno.

Odesláno

Za mě sice ukázka možností synchra s GPS, ale vzhledem k tomu, že mimo vysílače běžného rádiového signálu moc nelétám a když, tak mi stačí přesnost quartzu (stejně mám na ruce mechaniky)

Ve velikosti původních modelů se snad nenašel nikdo, tady to asi bude lepší, ale zbytečné.

• po 4 týdnech...
Odesláno

Ahoj,

na oficiálních stránkách SEIKO jsem se dostal info že se bude jednat o limitku 2500ks a teď vidím že na hodinkách je číslo 001/ 2000, máte někdo jinou informaci?

Díky

• po 2 týdnech...
  • po 4 týdnech...
  • po 3 týdnech...
Odesláno

Tak jsem si hodně zvětšil ten odkaz z timezone a skoro bych řekl, že tam tu pětku někdo překresli ve fotošopu.

Jiná velikost, špatný úhel, špatně centrovaná mezi dvojkou a nulou...

2zz6ik1.png

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...