Kmotr Odesláno 30. července 2014 Nahlásit Odesláno 30. července 2014 Zdravím všechny členy tohoto fóra, prosím o Váš názor k těmto hodinkám, aktuálně jsem majitelem hodinek Omega Planet Ocean 8500 vel.45.5 a Breitling Superocean Heritage 46, ale pokukuji už po něčem dalším a narazil jsem právě na tyto hodinky Seiko Astron GPS Solar. Vzhledem k tomu že jsem fanoušek tenisu ale i Novaka tak bych je uvítal, ale nemám vůbec žádné zkušenosti s jak s kalibrem tak i s nastavováním času přes GPS. Sice tak BOHUŽEL necestuji po kontinentech jako Novak, ale určitě to není jen o tom, proto vás prosím o radu i názor. Hodinky budou v prodeji od listopadu 2014 http://iluxus.cz/2014/06/23/chronograf-seiko-astron-gps-solar-vyrobeny-na-miru-novaku-djokovicovi/ Díky Kmotr
Napoleon Odesláno 3. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 3. srpna 2014 (upraveno) Pěkná hračka. ale zkus je porovnat s Citizen SATELLITE wawe CC1054-56E . Prý Citizen umí udělat změnu času za rýchlejší čas. A i uvnitř budov. Oboje je ale hi-tech hodinářského průmyslu v quartzu. Upraveno 3. srpna 2014 uživatelem Napoleon
Kmotr Odesláno 5. srpna 2014 Autor Nahlásit Odesláno 5. srpna 2014 Díky za první reakci, vidím to přesně tak jak si napsal, pěkná hračka, s tím naprosto souhlasím, ale potřeboval bych názor i ostatních, ale zatím další reakce nejsou na obzoru, tak budu muset asi počkat, snad někdo přispěje do diskuze svým názorem...
USER47 Odesláno 5. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 5. srpna 2014 (upraveno) V Seiko sekci je o Astronech pár vláken i s dojmama od těch několika málo osob, který si je zde někdy osahali naživo. S těmahle novějšíma menšíma se tu asi nikdo osobně nepotkal, ale většina věcí bude asi dost podobná. Hodně infa zde:http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/53555-seiko-astron-gps/ Upraveno 5. srpna 2014 uživatelem USER47
lukin_ova Odesláno 5. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 5. srpna 2014 Jaký chceš slyšet názor ? Názor na co ? Ve své kategorii je to aktuálně technologická špička. Seikem mohutně promována. Hodinky jsou poměrně velké, ale vzhledem k Tvé aktuální stáji je to v pohodě. Dle mého názoru je tam zatím poměrně vysoká cena. Nevidím oproti rádiu u toho GPS nějakou významnou výhodu. Hlavně, pokud moc necestuješ. V reálu jsou výrazně hezčí, než na fotkách. Někde je tu k nim vlákno.
gougy Odesláno 5. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 5. srpna 2014 Za mě sice ukázka možností synchra s GPS, ale vzhledem k tomu, že mimo vysílače běžného rádiového signálu moc nelétám a když, tak mi stačí přesnost quartzu (stejně mám na ruce mechaniky)Ve velikosti původních modelů se snad nenašel nikdo, tady to asi bude lepší, ale zbytečné.
Kmotr Odesláno 31. srpna 2014 Autor Nahlásit Odesláno 31. srpna 2014 Ahoj, na oficiálních stránkách SEIKO jsem se dostal info že se bude jednat o limitku 2500ks a teď vidím že na hodinkách je číslo 001/ 2000, máte někdo jinou informaci? Díky
DadB Odesláno 29. října 2014 Nahlásit Odesláno 29. října 2014 Ahoj, na oficiálních stránkách SEIKO jsem se dostal info že se bude jednat o limitku 2500ks a teď vidím že na hodinkách je číslo 001/ 2000, máte někdo jinou informaci? Díky já tedy na fotce vidím 0001/2500 Jinak cena ?1900 je podle mě velmi rozumná, myslím že budou pryč docela rychle. http://forums.timezone.com/index.php?t=tree&goto=6812159&rid=0
Kmotr Odesláno 2. listopadu 2014 Autor Nahlásit Odesláno 2. listopadu 2014 Tak to vidíme stejně, ale prvně mě tady někdo odkázal do sekce SEIKO, a tam jsem našel tyto fotky, viz. odkazhttp://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/73664-seiko-astron-gps-solar-novak-djokovic-le/ A nechápu proč tady někdo píše že zamyká, tak tomu fakt nerozumím....
Kmotr Odesláno 2. listopadu 2014 Autor Nahlásit Odesláno 2. listopadu 2014 Že by fíky byly dříve než origo v prodeji
DadB Odesláno 2. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 2. listopadu 2014 Tak jsem si hodně zvětšil ten odkaz z timezone a skoro bych řekl, že tam tu pětku někdo překresli ve fotošopu.Jiná velikost, špatný úhel, špatně centrovaná mezi dvojkou a nulou...
tombas Odesláno 3. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 3. listopadu 2014 Skoro bych řekl, že ani font neodpovídá.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se