CEGY Odesláno 3. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 3. srpna 2014 Oris osobne moc nemusim, a to diky tvaru pouzdra u napojeni tahu. Ale to je muj subjektivni nazor. Laco jsou dost ultimatni hodinky se spickovym zpracovanim. Maj dost dlouhy nozky, takze je to treba brat na zretel. S kvalitou pvd nemam zkusenost, ale nebudou tak univerzalni jako ocelove. To plati i pro vyber remenu. Co se tyka zminovane gumy, tak se jedna o Hirsch Extrem, bezne k sehnani. Osobne jsem ho nenosil, pac byl na ruce dost objemny. Pokud chces ultimatni tool hodinky, tak Einsatzuhr.
CEGY Odesláno 3. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 3. srpna 2014 http://www.chronomag.cz/clanek/2011-04-21/laco-einsatzuhr.html Pekna recenze
Juraj11 Odesláno 8. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 8. srpna 2014 Mel jsem Aquisy a jsou super.Pouzdro je decentnejsi jak u starsich modelu a na ruce sedi perfektne,i na mensi.Jak psal Cegy,nevyhoda je napojeni tahu,takze bud tah,nebo origo guma.Na remeny ci Nato zapomen.Co se tyce zpracovani,tak je super,tah,spona,korunka,luneta,pouzdro-proste vse.Cifernik ma plasticke indexy,coz je aspon dle meho plus.No vlozka lunety je ketamicka.Laco jsem nemel,takze kvalitu nemohu srovnat,osobne mi na nich vadi dlouhe nozky a pozice korunky.Finalni rozhodnuti je stejne na tobe a casem zacne hlodat cervik jestli ty druhe nahodou nejsou lepsi.Orisky jsou viceucelove,Laco jsou Tool a k obleku jen tak nepujdou+absence tahu
Hron21 Odesláno 8. srpna 2014 Autor Nahlásit Odesláno 8. srpna 2014 Tak jsem se rozhodl pro oris. Ale teď mi poraďte který
spineshank Odesláno 8. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 8. srpna 2014 Oris červený,mají prostě větší koule guma a tah a máš vystaráno
Hron21 Odesláno 10. srpna 2014 Autor Nahlásit Odesláno 10. srpna 2014 Fak jsem si objednal oris aquis date Black na gume a pak si chci jeste dokoupit kovohy tah. Ty cerny mi prijdou nejvic univerzalni. Vsem dekuji za rady.
spineshank Odesláno 11. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 11. srpna 2014 tak se pak určo pochlub a hoď nějaký live foto a gratulace k výběru
worm007 Odesláno 11. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 11. srpna 2014 vyborny vyber ! Oris ma tu gumu vymyslenu fakt vyborne..
Hron21 Odesláno 11. srpna 2014 Autor Nahlásit Odesláno 11. srpna 2014 Urcite dam foto. Ve ctvrtek odjizdim i na dovcu, tak dam nejaky foto rovnou z dovci. Uz se na ne moc tesim.
Toblin Odesláno 22. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 22. srpna 2014 Krasny potapky a mas po starostech :-)
Hron21 Odesláno 22. srpna 2014 Autor Nahlásit Odesláno 22. srpna 2014 udělal jsem ještě lepší fotečky, ale jsou moc ve velikém rozlišení a i po ůpravě je chronomag nevezme kvůli velikosti, tak aspoň z dněška v horší kvalitě.
Hron21 Odesláno 22. srpna 2014 Autor Nahlásit Odesláno 22. srpna 2014 jsem z nich nejvíce nadšenej. Jedinný co asi přehodím je spona. Zavírá se na druhou stranu a na to si nemůžu nějak zvyknout. Co myslíte nevadí to nějak když se otočí??
Kluk jako buk Odesláno 22. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 22. srpna 2014 Jsou skvělý, jak na gumě, tak na tahu, gratuluju.
spineshank Odesláno 22. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 22. srpna 2014 jsem z nich nejvíce nadšenej. Jedinný co asi přehodím je spona. Zavírá se na druhou stranu a na to si nemůžu nějak zvyknout. Co myslíte nevadí to nějak když se otočí??nevadí klidně si tu gumu přehoď
x.man Odesláno 22. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 22. srpna 2014 Jak myslis prehodit sponu? To asi jen tak nepujde ne?.....leda prehodit celou gumu a to vadit nicemu nebude. Jinak pekny, me se tyhle aquisy od orisu libej hodne moc
Hron21 Odesláno 22. srpna 2014 Autor Nahlásit Odesláno 22. srpna 2014 Jo to myslim celou gumu prehodit. Kdyz si hodinky ted ofocim na ruku tak ta guma obracene je mi prijemnejsi a budu mit i tu sponu jak jsem zvyklej
Hron21 Odesláno 22. srpna 2014 Autor Nahlásit Odesláno 22. srpna 2014 Tady je foto spony jak se otvira na druhou stranu nez klasicka spona. Proste si na to nemuzu zvyknout. A do budoucna si chci dokoupit jeste tah a ten se otvira klasicky, takze bych akorat si furt pletl strany
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se