Přejít na obsah

Revue Thommen Diver Professional

martar

Doporučené příspěvky

Zdravím pánové. Recenze těhle hodinek a jejich fotky byly tak dokonalé, že jsem se asi zamiloval. Nemůžu ale nikde variantu s modrým ciferníkem. Na Amazon.de mají jen s černým, navíc neposílají do Čech. Zaslání do CZ by se dalo vyřešit, ale já chcu modré. Nevíte kde? A ještě, jaký je rozdíl mezi 2537 a 2137. Guma vs tah?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

A ještě, jaký je rozdíl mezi 2537 a 2137. Guma vs tah?

Tak tady ses strefil!

S tou modrou to bude horší,mám pocit že žádná taková neexistuje?

Já osobně bych to viděl na ten úžasný AR!;-)

Odkaz ke komentáři

Aha, tak to je vlastně dobrá zpráva, že modrá varianta neexistuje :-). Diky pánové.

A čirou náhodou někdo z jihočeského kraje je nemá? Že bych je okouknul na vlastní kyklopy?

Upraveno uživatelem vladacr
Odkaz ke komentáři

Hele ono není na nich nic k vidění,oni jsou prostě boží,nejlepší.... ;-)

To mluvím z vlastní zkušenosti a já vůl je prodal!

Nemůžu to tady moc číst pač se mne zasteskne a bůhví jak to skončí?!

Odkaz ke komentáři

No jo, chci si koupit EDC časomíru, která bude dobře a dlouho sloužit. Jednak jako památku na rodiče a jednak jako předčasný dárek ke kulatému životnímu výročí. Hodinky za více než 25K jsem zavrhl, nechci stroj do šuplíku, chci je nosit a nechci mít výčitky kvůli každému škrábanečku, který obdrží. U "hodně drahých" hodinek (>25.000 CZK) by mě fakt každá oděrka pěkně štvala a radost by byla ta tam. Nemám ve zvyku hodinky měnit, mám jednoho psa, jednu ženu, jedno auto, jedny hodinky, tři břitvy, čtyři nože a asi 15 holicích strojků :-). A co se definice "hodně drahých" týče, mám průměrný plat v CZ, takže o Omegách a podobných si můžu nechat jenom zdát. I když z dědictví bych si je dovolit mohl, ale... viz výše pasáž o šuplíku a výčitkách. Takže tyhle Thommeny se zdají být optimální. Nebo Davosa Argonautic Automatic.

Odkaz ke komentáři

Ahoj, k té barv? ciferníku: v době, kdy jsem psal recenzi, byly tyhle divery ještě na ch24 v několika kusech k mání. Jeden z těch kusů měl celoplošn? modrý ciferník a v popisu byla myslím uvedená jako barva ciferníku "blue". Proto jsem to v recenzi zmínil. Tuhle konkrétní věc jsem u výrobce neprověřoval. Od té doby jsem také nikde na modrou verzi nenarazil. Možná se tedy jednalo omyl prodejce a byla to černá verze nafocená tak, že byl antireflex v celé ploše stejně modrý...

Je nějaký archiv na chrono24? Nic jsem nenašel.

Edit: Aha, tak jsem to našel na facebooku, je to hned třetí fotografie. Je to antireflex. Asi jsem si v době, kdy jsem hodinky ještě osobně neznal, podle obrázku zafixoval, že existuje i modrá verze, a po půl roce jsem to použil v recenzi, aniž bych si to ověřil. Velká chyba - omlouvám se za mystifikaci. Zkusím požádat móda, aby tu větu z recenze vypustil, aby další čtenáři kvůli mně neztráceli čas hledáním neexistujících modrých "lord diverů". https://m.facebook.com/RevueThommenUK?refsrc=http%3A%2F%2Fwww.google.cz%2Furl&_rdr

Upraveno uživatelem martar
Odkaz ke komentáři

... tak s tou modrou jste mne pobavili chlapi. Ale zcela chápu o čem mluvíte - víte jak dlouho jsem sháněl modrou "klasiku" od Fortisu??!!! A ještě ten název "Marinmaster" ve mně, nevím proč, evokoval vodu (modrá) ...  :lol2:

post-35270-0-35734300-1434607052_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Hmmm, lešt?ný hardware půjde krásn? k pouzdru, a ta barva je super.. mám v počítači uložené fotky RT na kožce podobné barvy, a je to pecka. Dobře Ty!

post-30813-0-36717600-1434834933.jpg

post-30813-0-37647900-1434834956.jpg

Už nevím, odkud jsem to stáhnul, tak postuji jen výřezy...

Upraveno uživatelem martar
Odkaz ke komentáři

Ahoj horní sněmovno, vypadá to, že naše lordstva snesou úplně všechny řemeny! Nejdřív musím pochválit Farkyho pštrosa, i ten hnědý zulu (si snad taky nějakej pořídím:)) vypadá dobře, Martarův hnědák taky hezký. No a to mě momentálně inspirovalo, že vyhlašuji (s vaším dovolením of course) soutěž o řemen, kterej jim vůbec, ale vůbec nesluší!! Vítěz má u mě modrý nylonový nato 24 mm s leštěným hardwarem (nenošený) - bo cy by to bylo za soutěž, kde by vítěz nic nevyhrál :) . Uzávěrka někdy po prázdninách, spíš na konci září. Vyberu 3 nejošklivější kousky a vy, vážení lordi, pak můžete hlasovat pro ten nejvíc eklhaft kousek. Jediná podmínka: řemen musí být nasazen na hodinkách, fotky bez hodinek nesoutěží! Snad jsem neporušil žádná pravidla fóra, pokud ano, tak to smažte....3,2,1 START!

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...