vladacr Odesláno 4. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2015 Tvl, tos me urazil, já mám totiž kromě modré knížky i modrou krev. :-) Co se výroby týče, troufám si tvrdit, že RT Diver se už asi od roku 2011 nevyrábí, byla to pouze dočasná série, a kousky, které kupujeme jsou prostě jen na skladovými zásobami, stav hodinek od Amazonu tomu napovídá. Ty moje byly uvnitř poměrně dost zaprášené, na to, že byly zataveny ve fólii. Ale souhlasím s tím, že další RT si už asi nekoupím, i když mě hodně lákají airspeedy s chronometer... Odesláno z mého MI 3W pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ponorka9 Odesláno 4. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2015 Já neurážím, já to myslím upřímně:) Airspeedy se mi taky líbí, hlavně ta modrá verze, ale i ty XXL mi připadají malé...a bez chrona jsou takové nudné.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vladacr Odesláno 5. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. prosince 2015 Taky mě to napadlo, uvidíme, co mi odpoví, až hodinky pošlu zpátky s průvodním dopisem. Odesláno z mého MI 3W pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
farkyostrava Odesláno 11. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2015 Drží na ruce jak přilepené, sice jim aspoň jednou za týden zahnu, ale ne ... vždycky se k nim vrátíma jsem zase nadšenej ps nato je výborná vymyšlenost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raskiscz Odesláno 12. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2015 Halóóó Lordi, pěkný víkend! Zrovna jsem nahodil gumu, která mi delší dobu leží v šuplíku. A musím říci, že pocitově je to zatím nejlepší volba! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raskiscz Odesláno 12. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2015 (upraveno) Vypadá to dobře, pěkný kousek. Já mám k natu nějaký despekt, že snad leští dýnko, nebo tak něco? :-)rDrží na ruce jak přilepené, sice jim aspoň jednou za týden zahnu, ale ne ... vždycky se k nim vrátíma jsem zase nadšenej 1-20151211_182959.jpg ps nato je výborná vymyšlenost Upraveno 12. prosince 2015 uživatelem raskiscz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
farkyostrava Odesláno 12. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2015 (upraveno) asi trochu jo (hlavně damasko dýnka ) ale pohodlíčko je neskutečné :-) a na té gumě to vypadá dobře ! Upraveno 12. prosince 2015 uživatelem farkyostrava Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vladacr Odesláno 12. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2015 Mě se nějak nakupilo osm kousků, takže střídám, ale revíčka jsou na ruce alespoň čtyřikrát do týdne. Musím si je ještě užít, než pojedou do lázní ve Švýcarsku. Odesláno z mého MI 3W pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
farkyostrava Odesláno 12. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2015 jojo uz mas tri uchylky britvomilus chronobundus a ted uz i hromadilus nicnepustus :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vladacr Odesláno 16. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2015 Pánové, vy vůbec nefotíte. Na co se budu dívat, až budou moje Revíčka v lázích... Double by 4KvonRoudne, on Flickr Na červeném řemenu od Stainhart AviatorWristshot by 4KvonRoudne, on Flickr Wristshot by 4KvonRoudne, on Flickr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raskiscz Odesláno 16. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2015 Páánííí, tak ten červený řemen je pecka! :-) Jaká je tam spona? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vladacr Odesláno 16. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2015 řemen: http://www.steinhartwatches.de/en/Special-Bracelet-Shark-contrast-stitching,582.htmlspona: http://www.steinhartwatches.de/en/PRE-V-Buckle-satined,78.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
farkyostrava Odesláno 18. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2015 Lordi ty tool řemeny jsou pecka ! Buvol Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
farkyostrava Odesláno 18. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2015 jeste jedna....vánoční Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raskiscz Odesláno 18. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2015 A potom, že není sníh :-D A ty máš bílý stromek :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raskiscz Odesláno 18. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2015 Já chci také bílé Vánoce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ponorka9 Odesláno 31. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2015 Tak ať vám to Lordi v tom novém roce pěkně tiká! Odesláno z mého GT-I9195 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
farkyostrava Odesláno 1. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2016 Rok 2015 jsem strávil v té nejlepší společnosti. Děkuji Vám páni Lordi ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
farkyostrava Odesláno 14. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2016 slunnko brknlo na antireflex a hned mame modrou limitku :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
daur Odesláno 14. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2016 Jojo je to tam... jsou parádní a děkuji za hezké čtení .) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se