doctor_chronos Odesláno 5. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 5. srpna 2014 za mne Chopardy. Ale čistě subjektivní názor podle vzhledu
jacob Odesláno 5. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 5. srpna 2014 Datum nevím. Pokud lze časopis Watch It považovat alespoň za trochu objektivní zdroj informací, tak jsem dohledal, že IWC stroje neupravuje od roku 2006, kdy to ETA zakázala.
Hasňa Odesláno 5. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 5. srpna 2014 Paráda, dobré info. Jseš dobrej, ze jsi to dohledal.
Denjl Odesláno 6. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 6. srpna 2014 Já bych si z teto trojice asi nevybral.... Vzal bych byt tebou nove PO ve velikosti 43,5mm... Mají GMT a daji se kolem 120ofiko..... Ta velikost je úplne bombova.... Sent from my iPhone using Tapatalk
Michal Petrán Odesláno 6. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 6. srpna 2014 U mne jednoznačně IWC,univerzální vzhled-tričko i blek plus brand....
Denjl Odesláno 6. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 6. srpna 2014 je to teda vo názoru každýho soudruha, ale konkrétně IWC mi teda přijdou z této trojice nejméně univezrální.... jinak jsou supr, to zase jóóU mne jednoznačně IWC,univerzální vzhled-tričko i blek plus brand....
Frantik Odesláno 6. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 6. srpna 2014 Souhlas. Aquatimery na gumě maj do univerzálů daleko.
panedge Odesláno 6. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 6. srpna 2014 (upraveno) Kup Panerai,k triku kaucuk,ke kosili kuzi,vymenis behem minuty a vyrizeno.Originalni design,jednoduchy a nikdo ti je zavidet nebude,protoze je nikdo nezna... Upraveno 6. srpna 2014 uživatelem panedge
onetwothree Odesláno 7. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 7. srpna 2014 No za mě teda z těhle tří - obzvlášt na gumě - nepatří ke košili nic, leda by to byla nějaká havajská 1
Jakub1 Odesláno 7. srpna 2014 Autor Nahlásit Odesláno 7. srpna 2014 (upraveno) Děkuji všem za nazor a radu. Dnes jsem byl zkusit Omegy PO 600m na gume. Musim rict ze supr! I 45,5 je supr!Ted vaham mezi MM a PO! Ale diky stroji u Omeg to vidim na omegy. A to jsem jeste nevidel Aquatimery... Upraveno 7. srpna 2014 uživatelem Jakub1
Denjl Odesláno 7. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 7. srpna 2014 POčka jsou super budou ti dělat jen radost.... navíc můžeš je hodit na kaučuk, případně mesh a máš je zase oživené Děkuji všem za nazor a radu.Dnes jsem byl zkusit Omegy PO 600m na gume. Musim rict ze supr! I 45,5 je supr!Ted vaham mezi MM a PO! Ale diky stroji u Omeg to vidim na omegy.A to jsem jeste nevidel Aquatimery...
Jakub1 Odesláno 8. srpna 2014 Autor Nahlásit Odesláno 8. srpna 2014 Vážení členové, je rozhodnuto!!!Dnes jsem byl na Arkádách, že se ještě podívám a nakonec jsem složil zálohu a zamluvil si své první HODINKY!!! Moc bych vám všem chtěl poděkovat za váš čas, vaše rady, příspěvky a tím i za zkušennosti, které jsem získal. Po těch 3 týdnech co jsem na foru skutečně téměr pořád, jsem pročet Chronomag křížem krážem a vím o hodinkách celkem dost DĚKUJU!!! A můj výběr.Nejprve jsem váhal mezi Bretlingama Seawolf , IWC Aquatimer a Chopard Mille Milia GT XL.Po chvili se do užšího výberu dostaly IWC a Chopard. Seawolfy neuspěly, přestaly se líbit.Po studování chronomagu mi byly doporučeny PO 600. Tudíž další kandidát.Kvůli průměru 42mm jsem musel vyřadit IWC. Nemohu mít malé hodinky -> 44mm je minimum!Tudíž jsem dnes šel k Dušákovi, abych si prohlédl MM a PO. Vzhledem k inhausu, chodu 60ti hodin, keramickou lunetou, 4letou zárukou a dlouhodobým designem, který je jednoduchý a "Omegácky silný" a hlavně hodinářskou firmou ZVÍTĚZILY Omega Platen Ocean 600 s vel. 45,5mm nad Chopardem špěrkem s aktuálně pro mě opravdu dokonalým designem (nevím jak by tomu bylo třeba za 3roky). Věřím, že tyto hodinky se mi neokoukají a budou mi sloužit řadu let! A hlavně myslí, že ke me jdou! Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
panedge Odesláno 8. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 8. srpna 2014 Parada,urcite ti dlouho budou delat radost...dyt je nosi i J.Bond:-)
salad Odesláno 8. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 8. srpna 2014 jen aby to nebyl počátek nemoci...v každém případě gratuluji :-)
Denjl Odesláno 24. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 24. srpna 2014 to bude počátek nemoci jsou parádní.... nahoď nějaké foto
TPuschel Odesláno 28. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 28. srpna 2014 Prima výběr, také sem je měl v merku Gratulace
miroslav zub Odesláno 28. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 28. srpna 2014 Pro mě jasně 1. Chopard. Ty hodinky mají své charisma. M
JAJA Odesláno 28. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 28. srpna 2014 Na první kousek to je vyzrálá volba. Gratuluji...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se