Jeremy Odesláno 7. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 7. srpna 2014 Ahoj, třeba tu bude někdo, kdo se v tom vyzná: Mám BMW X5, 2006, s 5kvaltovým automatem BMW.Při 105 tisících začala při rozjezdu (nastartováno, nohu z brzdy, žádný plyn) škubat převodovka. Nejdřív tu a tam, pak pokaždý, pak se přidala i zpátečka. Pomohla výměna oleje a filtru v převodovce. Zároveň servis konstatoval, že podle magnetů na ocelové piliny vypadá převodovka slušně.No a teď máme 135 tisíc a situace se opakuje - škube při rozjezdu, jinak všechno OK. Ale oleje je tam dost a na další výměnu je podle mě (i servisu) moc brzo. Napadá někoho něco?
Návštěvník Jagman Odesláno 7. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 7. srpna 2014 To je jeste prvni generace ze starou ZF?
sibirnaya Odesláno 7. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 7. srpna 2014 http://ecupower.cz/index.php/technika/31-mate-v-aute-automat-bude-vas-to-zajimat 2. Jak poznám, že automat již potřebuje repas. Dá se to zjistit z jeho řazení ? Ano, pokud při řazení D nebo R auto škubne nebo jinak cítíte ráz, začíná problém. Dále, když se rozjíždíte a klouže lamela jako např. když se rozjíždí autoškola. Pokud vám nezapíná LOCK, což je zamykání měniče. Při zrychlování vidíte, že se zvedají otáčky motoru, ale auto zrychluje pomaleji. To vše ukazuje na špatný stav převodovky
Návštěvník Jagman Odesláno 7. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 7. srpna 2014 Noooo ted si me dostal mam vtom hroznej bordel do 5er se davalo ZF i GM ale pokud je to GM ve 130repas nic neobvykleho Ale mozna bych zacal menicem
Jeremy Odesláno 7. srpna 2014 Autor Nahlásit Odesláno 7. srpna 2014 X5 po faceliftu a řekli mi, že je tam ta novější a lepší převodovka - prej né GM, ale bé em wé.. co já vím.. Ale podle fór snad tímpádem ta ZF. Sibir - takhle jasný to právě úplně není, jen takový cukání, který po 3 rozjezdech přestane.. V servisu mi řekli, že mám počkat, až se to zásadně zhorší, nebo posere. jenže to se mi zrovna nechce - mám rád, když věci fungujou a navíc v tom jezdí žena s dětma a nechci je nechat stát někde vedle kamionů..
sibirnaya Odesláno 7. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 7. srpna 2014 bych rek ze todle http://www.ebay.de/itm/BMW-X3-X5-3-0d-3-0i-E53-E83-GM-5Gang-A5S390R-Getriebe-Automatik-/271531273561?pt=DE_Autoteile&hash=item3f38866d59
Jeremy Odesláno 7. srpna 2014 Autor Nahlásit Odesláno 7. srpna 2014 anebo todle..http://www.ebay.de/itm/Automatikgetriebe-BMW-ZF-6HP21-530d-X5-X3-E60-E61-/271562163530?pt=DE_Autoteile&hash=item3f3a5dc54amusím se jich tam zeptat.. Ale to na věci nic nemění - napadá Vás něco jinýho než měnič?Měniče se repasujou, nebo je lepčí koupit novej?
SCIFI Odesláno 7. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 7. srpna 2014 mě tohle kdysi dělalo u A4. cukání při studeným a když se zahřálo tak nic a bylo to že někde unikal nějakej tlak voleje nebo co
enslow Odesláno 7. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 7. srpna 2014 ahoj..ja som riesil podobny problem na 530D rok 2003...robilo mi to podobne akurat mne sklbala medzi 1a 2 inak isla ako almazia...dal som vymenit olej aj software ale nic nepomohlo....potom sme to nechali tak lebo nikto si s tym nevedel rady...a repasovat som nedaval koli takej blbosti...auto jazdi dodnes.... ja repasovacom neverim..volam do servisu a vsade mi povedali ze repas...ale preco mam repasovat celu prevodovku ked mi sklbe iba jedna a dva??????
sibirnaya Odesláno 7. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 7. srpna 2014 precti si ten clanek, co sem linknul 4. Chci repas převodovky, kolik to stojí a jak dlouho to trvá ? Repas se odvíjí od toho, co vše se bude měnit. Základem bývá vždy hydroměnič, který neopravujeme, ale vyměňujeme za nový. Tento díl je dodáván přímo z Holandska a oproti konkurenci je vždy perfektně vyvážený. Dále unašecí koše, lamely atd. Cenově můžeme říci, že repas je cca. od 35ti tisíc po 45tis.. Sami jsme se začali zabývat vylepšením automatu GM a dokážeme naší technologií a komponenty z USA posunout jeho chod o třídu výše. Dá se potom srovnat s nejlepšími ZF a jeho chod je velmi jemný. Je to otázkou výměny pístků v rozvaděči. Ze 70% měníme pouze dva. Jeden stojí 2500,- a jsou potřeba 4ks pro celou převodovku. Jeden z toho se dává přímo do olejového čerpadla. Proběhlo již několik takovýchto úprav a zákazníci jsou maximálně spokojení. Rozhodně řadí sametověji a častěji používá LOCK na měniči.
Jeremy Odesláno 7. srpna 2014 Autor Nahlásit Odesláno 7. srpna 2014 jj, četl jsem, to byl jedem z prvních, co mi strejda google vyprsknul.. Mně by zajímalo, co způsobuje to škubání - jestli je to 100% měnič, nebo ten tlak... Ale asi se to nedá říct :-/ precti si ten clanek, co sem linknul
Street Glide Odesláno 7. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 7. srpna 2014 ....nejspíš se po proplachu ve 105t.uvolnily po ujetí 30t.km další nečistoty z měniče a kolují nebo přicpávají rozvaděč,v důsledku toho nejsou správné pracovní tlaky a škube to. ....pokud je na skříni plechová vana jeto GM,pokud je plastová je to ZF ....faktem je,že čím déle se se špatně fungující automatickou skříní jezdí,tím je pak případná nutná oprava dražší :-) ....skříň sudat a rozebrat,vše ostatní ( výměny olejů a proplachy )je v případě automatické skříně se 135.t na hrbu "šarlatánství a léčitelství" :-)
xjr1 Odesláno 7. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 7. srpna 2014 Přesně tak, budto jezdit, neřešit a pak repasovat komplet a nebo almaru rozebrat a zjistit závadu, takhle z venku se nedá stopro určit. Takhle vod boku bych to spíš viděl na rozvaděč než měnič, ale je to věštění z křištálový koule. SPRÁVNĚ provedenej proplach často pomůže, ale někdy taky ne, prostá výměna kapaliny bez proplachu je k ničemu. Nevím, kam jezdíš na servis, ale zajel bych někam, kde dělají jen automaty, autorizák bych rovnou vynechal, tam viděli rozebranou převodovku maximálně na školení:-). Za sebe mohu jen doporučit: http://www.frekoservis.cz/ (trojnásobná pozitivní zkušenost)
kloubik Odesláno 7. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 7. srpna 2014 Nemelo by se dat jednoduse poznat jakou mas prevodovku prave podle poctu rychlosti? GM ma 5, ZF 6... takze pokud pises ze mas 5 rychlosti, tak mas GM. Navic myslim ze se ZF davala jen v poslednim roce vyroby (coz ty sice mas), ale pouze k 4.4 V8.
Street Glide Odesláno 7. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 7. srpna 2014 ....nejjistější variantou však bude,vyndat ten automat a dát tam "fofr klacek" :-)
Návštěvník Jagman Odesláno 7. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 7. srpna 2014 Street pro ženskou to ale asi nebude uplně ono ač souhlasím v manuálu je X5 perfektní!
Jeremy Odesláno 7. srpna 2014 Autor Nahlásit Odesláno 7. srpna 2014 Nemelo by se dat jednoduse poznat jakou mas prevodovku prave podle poctu rychlosti? GM ma 5, ZF 6... takze pokud pises ze mas 5 rychlosti, tak mas GM. Navic myslim ze se ZF davala jen v poslednim roce vyroby (coz ty sice mas), ale pouze k 4.4 V8. Mám tam 6 kvalt, koukal jsem tam dneska.. Ale prej GM, říkali kluci u autoPupik..Ten průplach asi je rozumná varianta..
bubuking Odesláno 7. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 7. srpna 2014 Mám tam 6 kvalt, koukal jsem tam dneska.. Ale prej GM, říkali kluci u autoPupik..Ten průplach asi je rozumná varianta.. neptal ses náhodou "Pupíků"..kolik ten průplach stojí ???...mám pětku a občas to taky "cukne"..
Jeremy Odesláno 7. srpna 2014 Autor Nahlásit Odesláno 7. srpna 2014 neptal ses náhodou "Pupíků"..kolik ten průplach stojí ???...mám pětku a občas to taky "cukne".. neptal, ale zítra budu žhavit dráty.. fre-ko mi přijde pohledem na www vcelku rozumné a díky doporučení.. parádní tip - dík, xjr!!!Cenu průplachu sem zítra postnu od obou.. Jinak - fofrklacek je off topic :-) Při popojiždění po Praze je to nepohodlné a vůbec myslím, že je to anachronismus pro hardcore motoristy. Což nejsem :-)
Doporučené příspěvky
Archivováno
Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.