Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Zdravím všechny, vím že je to jako nosit dříví do lesa, stejné hodinky už tu jsou několikrát, ale mám z nich velkou radost, takže se přesto pochlubím.

Na základě vašich moudrých rad jsem si objednal hodinky Seiko snzg13j1, z nákupu v zahraničí jsem měl trochu strach, tak jsem je objednal u nás, bohužel je nabízí jen jeden internetový obchod. Z dodací doby 7 - 14 dní se nakonec vyklubal celý měsíc a 11 dní, takže pokud někdo z vás uvažuje o koupi hodinek přes www.i-time.cz a spěchá, tak nemohu doporučit. Komunikace je taktéž strašná, psal jsem e-mail na dostupnost zboží, na odpověd jsem čekal marně, žádná nedorazila, nedorazil mi žádný e-mail ohledně stavu objednávky atd...až když jsem po měsící zavolal a řekl že chci objednávku stornovat se mnou začal někdo komunikovat.

Z hodinek jako takových mám opravdu velkou radost, v okolí je nikde nemají, takže jsem je naživo viděl až dnes a vypadají mnohem lépe než na fotografiích. Kovový tah moc nemusím, takže jsem hned nahodil černý kožený řemínek Rios Montana s kontrastním bílým prošitím objednaný ze StrapShopu (ten mohu jen doporučit, výborná komunikace a rychlé dodání).

Nakonec přiložím pár fotografií, mám je první den, takže nemám více co dodat :D

post-35948-0-71920300-1407423618_thumb.jpg

post-35948-0-56846500-1407423620_thumb.jpg

post-35948-0-40002600-1407423622_thumb.jpg

post-35948-0-24227100-1407423624_thumb.jpg

post-35948-0-05026500-1407423626_thumb.jpg

post-35948-0-74843000-1407423627_thumb.jpg

Upraveno uživatelem milan.w
Odesláno

Gratuluju. Jsou pěkné. Sám mám SNZG15 a nejraději je nosím na koženém řemenu, i když teda na hnědém. Ale ten černý Rios na nich vypadá taky moc dobře. Ať ti dělají jen radost.    

Odesláno

Gratuluju. Jsou pěkné. Sám mám SNZG15 a nejraději je nosím na koženém řemenu, i když teda na hnědém. Ale ten černý Rios na nich vypadá taky moc dobře. Ať ti dělají jen radost.    

Mockrát děkuju, jen si musím zvyknout na ty zvuky rotoru (jestli to řikám správně), předtím jsem měl quartzky takže je to trochu nezvyk když mi v hodinkách pořád něco "řinčí"

Odesláno

To už tady někdo psal, ale já mám zrovna v těchto hodinkách rotor úplně tichý. V mých Orientech je hlasitější. Ale to tě vůbec nemusí trápit. Když je slyšet aspoň víš, že pracuje a natahuje hodinky.  

Odesláno

Gratuluji. Za málo peněz hodně muziky a s tím řemenem jsou perfektní a lumi též hezké. Jak jsou na tom s přesností? Snad pouze to datum mi kazí celkový dojem. Též pokukuju po nějakých Seikách a ještě Longineskách a ne a ne se rozhodnout. Tak ať dělají radost ;-)

Odesláno

Mockrát děkuju, jen si musím zvyknout na ty zvuky rotoru (jestli to řikám správně), předtím jsem měl quartzky takže je to trochu nezvyk když mi v hodinkách pořád něco "řinčí"

Jak píšeš navyknout na to, že se v hodinkách něco hýbe pro mě byl taky trochu šok:-). Mě teda dělají slušnej kraval když se natahují. Oproti quartzu si ale můžeme vychutnávat "tikání" a  ten "plynulý" pohyb vteřinovky. Řemen jim parádně sedne :photo: . Tak ať ti dělají radost jako nám ostatním co je už máme :cheers: .

Odesláno

Díky moc, přesnost je zatím dost "divoká" nedělá jim problém udělat přeš noc nebo přes den +- 30 s, ale prý by se to mělo srovnat a hlasitý tikot se mi moc líbí, dobře se mi u něj usíná, lepší než pohádka na dobrou noc :D

Odesláno (upraveno)

To by si mělo sednout. Když jsem si koupil své SNZG07 bylo to s přesností taky "horší" a časem se to ustálilo na -6 až -7s za den. A gratuluji k výběru, já si tyto hodinky velmi oblíbil.

Upraveno uživatelem geometr
Odesláno

To by si mělo sednout. Když jsem si koupil své SNZG07 bylo to s přesností taky "horší" a časem se to ustálilo na -6 až -7s za den. A gratuluji k výběru, já si tyto hodinky velmi oblíbil.

Dekuju, jsou opravdu super, libi se mi jak vzhledove, tak kvalitou zpracovani... za ty penize paradni.

Odesláno

na japonci mám taky trošku hlučnější natahování automatu, oproti Steinhartům je to asi tak dvojnásobně hlučné.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...