Josef01 Odesláno 12. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. srpna 2014 Nějak jsem se nedokázal smířit s odchylkou -17s apod., tak jsem je trochu poladil. Celkově jsem je nechal jít lehce do minusu, jsou nové, za měsíc se to srovná. Kalibr není žádný zázrak (viz beat error), Miyota umí udělat lepší, na druhou stranu, co by člověk za ty peníze chtěl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misoo Odesláno 15. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2014 (upraveno) mne sa pacia, akurat to vypukle sklicko by som nedal... uz sa tesim na dalsie fotky ako sa budu menit edit. ta spona je famozna !!! Upraveno 15. srpna 2014 uživatelem misoo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 16. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna 2014 me uz pekne chytly patinu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 16. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna 2014 Slušný Nepomohl si tomu nějak? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 16. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna 2014 nene, jen je nesundavam. ve vane, na stavbe, v noci, nikde. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Denjl Odesláno 16. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna 2014 helberky na noc si nedovedu nejak predstavit nene, jen je nesundavam. ve vane, na stavbe, v noci, nikde. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 16. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna 2014 cemu to vadi? tak se remen holt driv vosoupe. ale stylove Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 17. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2014 Hodinky po 7 dnech Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cowboy Odesláno 21. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna 2014 helberg.....ch6.krásná práce,každopádně díky za foto.nemají chybu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sedlin Odesláno 25. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2014 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sedlin Odesláno 25. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2014 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 26. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2014 peknes mi je nafotil, jen co je pravda uz se tesim na sponu, zrno bude chudak sit dalsi remen.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MJ. Odesláno 27. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2014 Hodinky po 7 dnechta patina a předevšim ta spona je super Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FraK Odesláno 27. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2014 (upraveno) Vse velka parada panove! Upraveno 27. srpna 2014 uživatelem FraK Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 27. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2014 Ne že bych byl nějaký puntičkář, ale sloučení fotogalerií různých uživatelů do jedné je běžné bez jejich souhlasu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ggrand Odesláno 27. srpna 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2014 Pokud jde o stejné hodinky, tak ano. Nevím kde to teď najdu, ale bylo tu někde povídání o galerii, že jeden typ hodinek=jedno vlákno. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 27. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2014 Chápu díky za info, lepší je to dát asi do chlubírny (hodinky mají jiný cifr, jiné sklo), chtěl jsem to mít samostatně a dávat tam nějaký vývoj patiny atd., takhle to nedává moc smysl... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 30. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2014 Milej Pepo, dostal sem zadost, abych dve vlakna stejneho nazvu v sekci fotogalerie sloucil, tak jsem je sloucil. Vic za tim nehledej.. Jinak ja je nechavam poctive zahnivat na uzasnym remenu od Zrnice Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sedlin Odesláno 30. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2014 (upraveno) Ne že bych byl nějaký puntičkář, ale sloučení fotogalerií různých uživatelů do jedné je běžné bez jejich souhlasu?já sem sibiře poprosil, aby je sloučil. A kdybych jen v mlžných oparech dálav tušil, že tvůj majestát bude takto otřesen, udělám to už dávno. Dej nám sem, pls, fotku tvýho výrazu, kdyžs to zjistil. dík moc! Upraveno 30. srpna 2014 uživatelem Sedlin Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 30. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2014 Nic se neděje, jsem odsud vytrénovaný, že nedávám nikomu do jeho vlákna svoje fotky. Ve fotografických diskuzích je běžné, že se nazve vlákno jako fotoaparát (zde např. "Fotografie hodinek Helberg CH6") a do něho padají všechny fotografie. Založil jsem si vlastní vlákno, aby dávaly moje příspěvky smysl v časové ose. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se