tano Odesláno 19. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2014 Moc krasne, maji vse, jen ten pruhled mi k nim nejde, ale lehce bych jim ho odpustil. Jinak vim, ze AP je vys, ale dal bych prednost Ingum. Jsou paradni. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
watchesss Odesláno 10. listopadu 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2015 (upraveno) Zivot s nimi je pestrofarebny Upraveno 10. listopadu 2015 uživatelem watchesss Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 10. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2015 Super Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michalval Odesláno 10. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2015 Zivot s nimi je pestrofarebny Parádní fotky i hodinky.Přečertl jsem i příspěvky z loňska, a popravdě řečeno AP jsou výš maximálně cenovkou. Technicky, spolehlivostí a přesností na tom bude Pellaton stopro lépe, na to dám ruku s Roládáma do ohně AP jsou krásný vzhledem, je to taky GG design (možná ještě bližší), ale uvnitř to tak nebude. Prostě to tak manažeři v Richemontu nastavili, ale já tam tu přidanou hodnotu nevidím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 21. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2015 Parádní fotky i hodinky.Přečertl jsem i příspěvky z loňska, a popravdě řečeno AP jsou výš maximálně cenovkou. Technicky, spolehlivostí a přesností na tom bude Pellaton stopro lépe, na to dám ruku s Roládáma do ohně AP jsou krásný vzhledem, je to taky GG design (možná ještě bližší), ale uvnitř to tak nebude. Prostě to tak manažeři v Richemontu nastavili, ale já tam tu přidanou hodnotu nevidím.Ano, s odstupem casu to jiz vidim take tak, sypu si popel na hlavu:(. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michalval Odesláno 21. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2015 Ano, s odstupem casu to jiz vidim take tak, sypu si popel na hlavu:(.V pohode Z me strany to nemela byt nejaka osvicena chytrost - jen muj nazor. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 21. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2015 V pohode Z me strany to nemela byt nejaka osvicena chytrost - jen muj nazor.Take to tak beru, uplne v poho, ale je to tak:). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
watchesss Odesláno 23. listopadu 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2015 Parádní fotky i hodinky.Přečertl jsem i příspěvky z loňska, a popravdě řečeno AP jsou výš maximálně cenovkou. Technicky, spolehlivostí a přesností na tom bude Pellaton stopro lépe, na to dám ruku s Roládáma do ohně AP jsou krásný vzhledem, je to taky GG design (možná ještě bližší), ale uvnitř to tak nebude. Prostě to tak manažeři v Richemontu nastavili, ale já tam tu přidanou hodnotu nevidím. Dik Suhlasim, GG to vedel Mne sa pacia od neho aj AP aj PP Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deff Odesláno 30. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2015 Ta fotka IWC v kostkách ledu, mělo by to nějaký vliv na chod hodinek? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
watchesss Odesláno 6. prosince 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2015 Ta fotka IWC v kostkách ledu, mělo by to nějaký vliv na chod hodinek? To neviem, ta foto je stiahnuta z netu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sashator Odesláno 6. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2015 (upraveno) Nemyslím si, že by to měla nějakej významnej vliv. Já běžně fotím hodinky v mrazu na sněhu a nikdy se jim nic nestalo. Jeden blázen dokonce nechal 3227 zamrznout ve vode a pak je fotil pri rozmrazování. A asi to přežily Upraveno 6. prosince 2015 uživatelem sashator Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 6. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2015 Ta fotka IWC v kostkách ledu, mělo by to nějaký vliv na chod hodinek?Myslím, že extrémní teploty určitě vliv na chod hodinek mají, ale to se netýká Ingenieurů :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
watchesss Odesláno 7. prosince 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2015 Myslím, že extrémní teploty určitě vliv na chod hodinek mají, ale to se netýká Ingenieurů :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lupima Odesláno 3. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2016 Super fotky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr15 Odesláno 24. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2016 mám dotaz na majitele 3228, resp. 3228. Odložil jsem v patek o pulnoci své 3227 a zastavily dnes nad ránem po cirka 30hodinách. Do té doby jsem měl standardní režim, kdy se vechny jiné hodinky natáhnou tak, že se blíží své papírové rezervě. Jakou máte zkušenost s rezervou, resp. je možné, že kratší rezerva naznačuje blížící se servis? Hodinky mám z druhé ruky asi 10 dní, přesnost je ukázková. díky za názory Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blackhead Odesláno 24. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2016 Muze to byt na servis, natahni je do plna a pak stopuj, jestli to je 30h tak to neni normalni.mám dotaz na majitele 3228, resp. 3228. Odložil jsem v patek o pulnoci své 3227 a zastavily dnes nad ránem po cirka 30hodinách. Do té doby jsem měl standardní režim, kdy se vechny jiné hodinky natáhnou tak, že se blíží své papírové rezervě. Jakou máte zkušenost s rezervou, resp. je možné, že kratší rezerva naznačuje blížící se servis? Hodinky mám z druhé ruky asi 10 dní, přesnost je ukázková. díky za názory Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr15 Odesláno 25. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2016 To samozřejmě udělám, spíš mě jen zarazailo, že se nenatáhly ke 100%, při běžném pátečním nošení. Čekal jsem že to s pellatonem půjde stejně, spíš lépe, jako to jde s ostatními. Uvidíme nejpozději zítra po manuálním nátahu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr15 Odesláno 1. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2016 Tak sorry za spam. Všechno je v nejlepším pořádku. Dva manuální natahy, jednou 46h, podruhé dokonce 48h. Asi budu muset více máchat rukama. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cigi Odesláno 27. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května 2016 Myslím, že extrémní teploty určitě vliv na chod hodinek mají, ale to se netýká Ingenieurů :-) jo, jo, a co takhle magnet ?? nějaký hezký estetický ...... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 30. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2016 jo, jo, a co takhle magnet ?? nějaký hezký estetický ......Protecting the movement inside the case is an anti-magnetic cage, which gives the Ingenieur a resistance of 40,000 amperes per meter. Takže taky nevadí :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se