Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Jako na Spring Drive jsou doooost dobrý :D 

ale to mega v nich nevidím ani přes platinu, porcelánový cifr a ruční finish. Měly se jmenovat Diplomat ;)

- ani marketingové kecy o nejlépe zpracovaných hodinkách na světě nějak nežeru, indi výrobci se s tím taky nesmolí a nemyslím, že u ALS a PP na tom v ručním finishi (u hodinek, kterých se prodají dva tucty)  budou hůře.

Odesláno

To nejsou marketingový kecy, není to PR zpráva, ale report člověka, který měl na rozdíl od nás předchozí generaci na ruce a ví, o čem píše.

A srovnávat je nelze s ALS a PP, ale právě jen se Simplicity. Koneckonců, právě s Dufourem finishing strojku konzultovali ;)

No a s tím Diplomatem, to si radši nech pro jinou sekci :D

Odesláno

To nejsou marketingový kecy, není to PR zpráva, ale report člověka, který měl na rozdíl od nás předchozí generaci na ruce a ví, o čem píše.

Já jsem krutě profesně zdeformovanej  tak pardon, ale máločemu, co vypustí oslavný článek, věřím, dokud mě nepřesvědčí  objektivnější fakta.

Odesláno

Hezký, přesun "arabskýho" loga dozadu je pokrok, už zbyl vepředu jen půlměsíc na fteřinofce.

Jen bych se zamyslel nad tím lotosovým průhledem v pérovníku. Vlastně tak (zbytečně) zdvojuju informaci o rezervě chodu, a až tak krásnej detail mi to nepřijde.

Odesláno (upraveno)

ukazatel rezervy nátahu zespoda...to mi připadá jako fajn vychytávka pokud chtějí springdrive smysluplně používat v oblekovkách....to se mi libí...to by se mohlo prosadit do mainstreamu

Upraveno uživatelem efreeti
Odesláno

No, myslím, že produkci mají alespoň na dva roky zamluvenou...

Opravdu mě baví, jak místní pacienti dokážou zatáhnout Primky do skoro všeho. Ale když někdo nechce prozřít... 

Mimochodem, trochu zapadlo, že se do současné kolekce vrací Spring Drive s big date.

Odesláno (upraveno)

??!? :eek:

Mám s vámi chlapci pár zajímavých zkušeností, které mi vzaly i ty poslední iluze o soudnosti lidí... Nějací rozumní se ale naštěstí stále najdou :)

..treba mu prijebat? :)

Zbytečná námaha ;)

Až teď jsem si všiml efreetiho komentu - bylo by fajn, kdyby ukazatel rezervy chodu zmizel z ciferníku, ale u automatů to neudělají.,.

btw, snad zachovají i neokázalý box z minulého modelu.

Seiko+Credor+Eichi+last+piece+delivered.

Upraveno uživatelem Chumpus

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...