Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Já jsem krutě profesně zdeformovanej  tak pardon, ale máločemu, co vypustí oslavný článek, věřím, dokud mě nepřesvědčí  objektivnější fakta.

Objektivnější fakta?

Tak si kup Credor a PP a porovnej je.

To bude objektivní dost :)

Odesláno

Credor tu nemá asi nikdo a v ruce ho nejspíš asi taky neměl nikdo. Bavím se teda o současné nebo nedávné kolekci, protože v minulosti k tomu brandu Seiko přistupovalo jinak. 

Základní modely asi budou někde na úrovni GS, odpovídala by tomu cena, ale limitky s malovanými ciferníky nebo Sonnerie či Eichi z Micro-Artist studia, to není jiná liga, to je jiná dimenze.

Odesláno

Moc pěkné čtení, díky. Ale z těch linků se těžko pozná jak na tom kdo je, tak maximálně, že všichni jsou hodně dobrý.

Debata je o spracovaní a aj z tých pár fotiek sú zjavné rozdiely.

Odesláno (upraveno)

Můžeš ty rozdíly trochu popsat?

Napr. u Pateka fotky 7-9, 17, 18 jasne vidieť nedokonalosti spracovania.Trochu prístup "čo oko nevidí, to srdce nebolí". U Dama Credoru dokonalé spracovanie všetkého, aj častí, ktoré vidieť nie sú. Kopa drobných detailov, ako prechody medzi hranami, hrany samotné... Treba tie fotky pozrieť v plnom rozlíšení.

Upraveno uživatelem McStinger
Odesláno

Z těch fotek dle mého názoru "jasné" nedokonalosti vidět nejsou. Leštení hran je na podobné úrovni (možná je Patek mírně horší). A argumentovat tím, že jsou lepší části, které nejsou vidět...možná že jo, ale viděl si je?

Jediný podstatný rozdíl je, že tento model PP nemá nikde "interior angle", které jsou dost náročné.

Odesláno

Výborně, tak kromě Primu už je tu i Damasko. Radši si jdu lehnout...

:lol2:  :lol2:

Hlavne neskac z okna :) Stingerovi sudruzsky dohovorim a primkari sem snad uz nepolezu..

Primkaři jsou všude, jsou horší než moli.

Odesláno (upraveno)

Z těch fotek dle mého názoru "jasné" nedokonalosti vidět nejsou. Leštení hran je na podobné úrovni (možná je Patek mírně horší). A argumentovat tím, že jsou lepší části, které nejsou vidět...možná že jo, ale viděl si je?

Jediný podstatný rozdíl je, že tento model PP nemá nikde "interior angle", které jsou dost náročné.

A tak dobre, nie sú tam rozdiely, dneska som ústretový a prívetivý :)

edit: ale na fotke 17 to je jak po šantení s Bobcatom a to je časť, ktorú je vidieť :guitar:

Upraveno uživatelem McStinger
Návštěvník Alda
Odesláno

No, ten pristup k detailu, ten je asi u japoncu bezkonkurencni. Dokonala prace.

• po 3 týdnech...
Odesláno (upraveno)

Nemůžu si pomoct, ale starý se mi líběj výrazně víc. Lepší velikost, hezčí korunka a zajímavej ciferník. Rezerva nátahu to moc hezky rozbíjela a zdá se mi, že u tohohle modelu i úplně vypustili ty 2/4/7 indexy, který to taky ozvláštňovaly.

Původní Eichi jsou moje absolutní dreamwatch, ale tohle se mnou nic moc nedělá. Strojek je samozřejmě parádní.

Upraveno uživatelem USER47

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...