Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Zdravim,

rad by som sa vazenych spytal akym sposobom skladujete svoje zbierky.. - po kratkom zvazeni som paypaloval jeden box na ebay.de, location taiwan... masiv drevo + brusena buffalo genuine l.

po cca 3 tyzdnoch mi to doslo... hrozne sklamanie. zda sa ze som sa nechal napalit... - drevo je lepenka + koza nieje koza ale len napalovana replika!

(nebol som schopny najst link na predajcu - podelil by som sa)

kazdopadne - mate nejaky typ? (napr. online shop SK alebo CZ??) konkretne by potesil box na 8 - 10 kusov... (uplnu perfekciu by predstavovala moznost "uskladnenia" 47mm kalibru panerai :) ale to by som po standatnych boxoch asi chcel moc...

dik za typy.

Odesláno

Tak ten na 18 kousků se mi moc líbí.

Škoda, že bych do něj mohl dát zatím jenom dvoje hodinky.... :thumbsup_anim:

Koupě takového bou je prostě stimulem k dalšímu nevídanému utrácení :thumbsup_anim:

Odesláno

taky usilovně sháním něco na uskladnění a přenášení hodinek... ty věci z asie jsou ve většině případů strašný hnůj a kavlita zas stojí hrozné peníze, takže to vidím na garážovou výrobu u tchána

Odesláno
  pam firenze napsal:
jj... ten box z ehodinarstvi je presne to co momentalne potrebujem... dakujem za typ... snad poslu aj na slovensko.

a přibalí ti k tomu třeba digitálky tak na práci do lesa nebo pro děti :rolleyes:

Odesláno
  Baker napsal:
Pokud by jsi chtel na jedny hodinky, mohu slouzit.

Pošli foto, jestli máš, ale abych pravdu řekl, raději bych na více kusů, aspoň dva. Mám dvoje automaty a obávám se, že nebudou poslední.

Odesláno (upraveno)
  Mech napsal:
Pošli foto, jestli máš, ale abych pravdu řekl, raději bych na více kusů, aspoň dva. Mám dvoje automaty a obávám se, že nebudou poslední.

Eilux EW1388BK

Upraveno uživatelem Baker

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...