Otto Odesláno 24. srpna 2014 Autor Nahlásit Odesláno 24. srpna 2014 Tak ještě tři. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Leviathan Odesláno 24. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 24. srpna 2014 super, ako som pisal..teraz je to ONO. Myslis, ze ten Hirsch este nasadis?
Kid_A Odesláno 24. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 24. srpna 2014 big date na sesti hodinach je velmi roztomily "feature":)
Toblin Odesláno 24. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 24. srpna 2014 Jo, mas je krasny :-) Tak me napadlo, co je v prvnim datumovem poli od 1. do 9. v mesici?
Marcus Odesláno 24. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 24. srpna 2014 vetsinou tam byva nulaAsi takto:http://img819.imageshack.us/img819/420/4b10.jpg Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
Otto Odesláno 24. srpna 2014 Autor Nahlásit Odesláno 24. srpna 2014 To jsou pěkný ceny ..............
misoo Odesláno 24. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 24. srpna 2014 Tiez sa priklanam k tomuto canvasu, je to OVELA lepsieako ten hnedy!! Kontrolni votazka: ako sa preklapa datum? Dik
Otto Odesláno 24. srpna 2014 Autor Nahlásit Odesláno 24. srpna 2014 před půlnocí spím a teď se mi to nechce štelovat, běží na vteřinku, tak se mi to líbí, tak to má být.:-)
jamatkook Odesláno 28. září 2014 Nahlásit Odesláno 28. září 2014 Chcem sa spýtať ešte k tej Lumi. Je ju vidno napr o 3 v noci alebo už sú hodinky komplet čierne. Díky.
Otto Odesláno 31. srpna 2015 Autor Nahlásit Odesláno 31. srpna 2015 já to musím tady oživit, kolegovi s chronografem se to ve vedlejším vlákně hemží chvalozpěvy, tak ještě přidám nějaké fotky varianty small second. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Roland Sands Odesláno 31. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 31. srpna 2015 Tyhle jsou taky parádní. Chvíli jsem mel cukání je vzít když jsi je mel v inzerci. Nakonec jsem pro svoji malou ruku vzal 40mm v automatu.
Bells Odesláno 31. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 31. srpna 2015 Inu musím ti je taky pochválit, Alpina prostě umí a jsem rád, že se tu pomaličku začíná objevovat více kousků.No a asi bych si měl pořídit taky nějaké modely letadel, abych měl pěkné zátiší k hodinkovnici a i na focení
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se