Daemonultimate Odesláno 25. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 25. srpna 2014 Vzhledem k vyrovnanosti zájemců myslim, že je to dobrý nápad, ale rozhodně v období od vyhlášení vítězů prvního kola k vyhlášení vítěze finále to chce vytvořit minimálně nějakou představu Raf a zaktualizovat představu živlů, tam vidim taky dost rozpolcenost.
Jörg8X Odesláno 25. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 25. srpna 2014 Já jsem pro, ať pořád řešíme obojí - pilotky i živly
Kasper Odesláno 25. srpna 2014 Autor Nahlásit Odesláno 25. srpna 2014 Určite - treba pripraviť reálnu predstavu oboch tém Vzhledem k vyrovnanosti zájemců myslim, že je to dobrý nápad, ale rozhodně v období od vyhlášení vítězů prvního kola k vyhlášení vítěze finále to chce vytvořit minimálně nějakou představu Raf a zaktualizovat představu živlů, tam vidim taky dost rozpolcenost.
People Odesláno 25. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 25. srpna 2014 K 4 zivlom:- na hlavnych indexoch jednoznacne pouzit symboly jednotlivych zivlov. To je jednoznacny zaklad, ktory identifikuje motiv/temu hodiniek a zaroven zaruci originalitu. - zvysne indexy a rucicky su mi sympaticke, vyladoval by som len proporcie. - otazka zemegule? Podla mna je uplne zbytocna a na tolko vystredna, ze prebija hlavne tema a posuva cele hodinky do inej roviny, prvoplanovych fashion mainstream hodiniek. Ale vidim to na hlasovanie. -farba cifernika? K pilotkam:- cifernik cisty lahko citatelny, ci uz s cislami alebo indexami ale hned bez loga letky na ciferniku (farebne nefatebne)
Kasper Odesláno 26. srpna 2014 Autor Nahlásit Odesláno 26. srpna 2014 Grafik mi už potvrdil spoluprácu - od budúceho týždňa.
Kasper Odesláno 26. srpna 2014 Autor Nahlásit Odesláno 26. srpna 2014 Zajtra okolo 20.00h bude uzavreté hlasovanie o téme. Prosím každého, kto hlasoval a nie je v poradovníku, aby sa tam do ukončenia ankety dopísal. Vďaka.
Daemonultimate Odesláno 26. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 26. srpna 2014 (upraveno) Popojeďme, všechno je moc, nic je málo...Hawk No. 313...znak perutě...různé variace ...upravujte, navrhujte ať se něco děje a neusnem. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 26. srpna 2014 uživatelem Daemonultimate
warann Odesláno 26. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 26. srpna 2014 Asi nesklidím pochvalu za moje směřování, ale zkoušel jsem některej z těch znaků "nacpat" do Trailmasterů. Na rozdíl od jiných si to dokážu představit, a to buď jako to máš Ty, tj. u devítky nebo nahoře, kde by to nahradilo origo nápis a znak (což se mi asi líbí víc). Pokud by to např. bylo tmavomodré provedení, tak by to mohlo pěkně ladit a ani by nevadilo, že se nehýbe s lunetou. Zbytek - kde bychom se mohli vyřádit - by byl na dýnku. Jo a jelikož nemám takovou sebekázeň jako Ty (myšleno vážně), tak pro dodávám, že Trailmastery nejsou potápky (vím, že některým kolegům se to jevilo jako překážka).
Daemonultimate Odesláno 26. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 26. srpna 2014 Nejlepší je, že takových návrhů může bejt třeba tisíc, ať už hra s obrázky, umístěním, nebo jen s názvem Fighter Squadron No. 313, nebo......
warann Odesláno 26. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 26. srpna 2014 (upraveno) To souhlasím, jen mě štvě, že bohužel jsou moje výtvarný schopnosti natolik omezený, že nedokážu vytovořit cokoli (myšleno obrázek), co bych sem vpravil. Ale přesto se domnívám, že by ten znak na modrým podkladu Trailmasterů mohl fungovat. Upraveno 26. srpna 2014 uživatelem warann
Daemonultimate Odesláno 26. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 26. srpna 2014 Asi nesklidím pochvalu za moje směřování, ale zkoušel jsem některej z těch znaků "nacpat" do Trailmasterů. Na rozdíl od jiných si to dokážu představit, a to buď jako to máš Ty, tj. u devítky nebo nahoře, kde by to nahradilo origo nápis a znak (což se mi asi líbí víc). Pokud by to např. bylo tmavomodré provedení, tak by to mohlo pěkně ladit a ani by nevadilo, že se nehýbe s lunetou. Zbytek - kde bychom se mohli vyřádit - by byl na dýnku. Jo a jelikož nemám takovou sebekázeň jako Ty (myšleno vážně), tak pro dodávám, že Trailmastery nejsou potápky (vím, že některým kolegům se to jevilo jako překážka). Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
warann Odesláno 26. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 26. srpna 2014 Ty jsi opravdu talent a rychlík k tomu, díky moc . Až se potkáme, tak Tě budu muset na oplátku pořádně opít . Každpodáně takhle nějak jsem si to představoval a jako základ pro další tvorbu to dle mého není vůbec mimo mísu. A což takhle znak nahoře a dole místo nápisu "automatic" nějaký náš nápis, např. Fighter Squadron No. 313 nebo tak něco. Ale aby to nevyznělo jako další grafický "úkol" pro Tebe, tak to rozhodně nemyslím. Ostatně vyčkal bych na nějaké reakce, třeba se to neuchytí. A ještě jednou díky
Daemonultimate Odesláno 26. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 26. srpna 2014 (upraveno) Až se potkáme, tak Tě budu muset na oplátku pořádně opít . Nápisy pak, další nástřel, tentokrát třeba i v podobě znaku ve D Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 26. srpna 2014 uživatelem Daemonultimate
warann Odesláno 26. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 26. srpna 2014 Nápisy pak, další nástřel, tentokrát třeba i v podobě znaku ve D Trailmaster 5.jpg Trailmaster 4.jpgJasně, to jo, nicméně ty origo nápisy to IMHO hrozně ruší, resp. přebíjejí. No taky je tak trochu škoda, že si tady povídáme jen sami dva.
Daemonultimate Odesláno 26. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 26. srpna 2014 Jasně, to jo, nicméně ty origo nápisy to IMHO hrozně ruší, resp. přebíjejí. No taky je tak trochu škoda, že si tady povídáme jen sami dva.Všechno má svuj čas, jsou to jen nástřely od oka, uvidíme jak dopadne téma.A další pokus v Military a už končim. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Ondrej71 Odesláno 26. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 26. srpna 2014 Tak se vmisim do rozhovoru Ten cb znak vypada zatím nejlíp. Napis Davosa tam ruší. Trailmaster pouzdre neni spatne, nicméně Military mi přijde o neco lepsi. Otázka je zda by šel Trailmaster bez Day okénka, nechat tam jen datumku.
People Odesláno 26. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 26. srpna 2014 day okienko by teoreticky mohlo byt CESKE.
Daemonultimate Odesláno 26. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 26. srpna 2014 Ještě jedna a poslední zkouška umístění: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
People Odesláno 26. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 26. srpna 2014 (upraveno) Sam zvedavy, ze co vymyslite, aby ste boli originalny. Bude to velmi tazke. Ak by ste vytvorili hodinky na takyto sposob, tak potes pan buh Predpoklady na to mate, lebo pilotky by mali mat take a take rucicky a lumi takej a takej farby, Okolo pilotiek je kopu nezmyselnych historickych dogiem. Upraveno 26. srpna 2014 uživatelem People
neus Odesláno 26. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 26. srpna 2014 Tak se divám na ty všechny začínající návrhy a musím říct, že ten Trailmaster háv tomu všemu na posledním obrázku nějak překvapivě sluší... Osobně mi připadá i to logo Davosy nějak "letecké" a nebo jsem to jen já, kdo vidí v tom znaku vrtulový letoun třeba zrovna i z časů 313. squadrony, hm?
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se