Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Ako podstatne by som videl to, ze sa zhodujeme na gilosovanom ciferniku tmavej farby a striebornymi indexami a danymi rucickami.

O tej zemeguli by som hlasoval. Mozem tam byt aj gilos neurciteho tvaru, tiez to bude velmi pekne, ale nebude to mat nijaky hlbsi zmysel.

Edit: odstranene R na zaklade konektora ;)

Upraveno uživatelem People
Odesláno

Jeden rychlý výblitek - co kdyby bylo uprostřed gilošování čtyř elementů ve vlnkové podobě a samotný cifr by byl jednobarevný ? Žádné 3,14čoviny, žádná zemegula ani vesmír. Přikládám profi nákres... Jestli je někdo fotošopmág, zkuste to prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odesláno

Jeden rychlý výblitek - co kdyby bylo uprostřed gilošování čtyř elementů ve vlnkové podobě a samotný cifr by byl jednobarevný ? Žádné 3,14čoviny, žádná zemegula ani vesmír. Přikládám profi nákres... Jestli je někdo fotošopmág, zkuste to prosím.

No, v zásadě proč ne? Bohužel s vizualizací já ti nepomůžu. Ale Vy to stejně nakonec nacpete do Ternosů a já půjdu do p......

Odesláno

@warann  :lol2:  :lol2:  taková podpásovka... i když v zásadě proč ne třeba do Military ? A propos, kde zmizelo to srovnání pouzder od Daemona ? Ať se mám nad čím ukájet...

Odesláno

Se mnou je to těžký, ostatně s kým tady ne? :lol2: Ternosy, bez ohledu na další výhrady k tomuhle pouzdru, bych snad dal pouze ve velikosti 40mm. Větší je prostě na mě velký. No a Military? Měl jsem dojem, že bych ho dal, ale ono k Mark XV. to není zrovna ideální kousek do komba. A jelikož nejsem sběratel a hodinky mám max troje (nyní dvoje) tak bych rád trochu víc odlišnosti mezi jednotlivými kousky.

To srovnání bylo někdě u té minulé ankety, ale možná tom hlasovacím vlákně. To zmizelo?

Odesláno (upraveno)

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

uz ked sme sa bavili o tej gilosi tak tu je online generator 

http://www.subblue.com/projects/guilloche

Upraveno uživatelem People
Odesláno

To starý vlákno s hlasovací anketou se se zrodem nové ankety smazalo, ale jestli je to nutné přidejte ta pouzdra do stávající ankety. Čerpal jsem z Chrono 24, momentálně jsem na telefonu, což nedám a řešim starou a novou práci a zároveň i financování medvěda. Mám toho na dnešek dost :)

Odesláno

Dnes spravím prehľad púzdier. Otázka znie - chceme kompletnú kolekciu Davosa alebo kvôli prehľadnosti iba vybrané?

- Military

- TrailMaster

- Ternos Professional

Tie sa tu objavujú najčastejšie. 

Ktoré navrhujete ďalej?

Odesláno (upraveno)

Dnes spravím prehľad púzdier. Otázka znie - chceme kompletnú kolekciu Davosa alebo kvôli prehľadnosti iba vybrané?

- Military

- TrailMaster

- Ternos Professional

Tie sa tu objavujú najčastejšie. 

Ktoré navrhujete ďalej?

Pls ještě "malý" Ternosy 40mm. Asi s nimi nemám šanci, ale taky byly tak nějak ve hře a pro mě jsou z již opakovaně uváděnejch důvodů jedinou alternativou k Trailmasterům. Jinak si ještě - opět opakovaně - přihřeju polívčičku lobbingem za Trailmastery, který jsou dle mýho opravdu povedený a nejsou přímou replikou ničeho (mně známýho). Pro někoho je možná nedůležitej aspekt, mě celkem zajímá. Tož tak.

Upraveno uživatelem warann
Odesláno (upraveno)

Asi dostanu doživotní ban za nekázeň :lol2: , ale nemohu si přátelé pomoci... Jak na Elementy, tak možná i RAF se mi stále velmi líbí tohle Traveller pouzdro...Má takové to "cosi", co nemají ostatní. A hlavně od pohledu to jsou hodinky s velkým H a to nejen svým průměrem, který považuji za stále ještě v pohodě i s útlým zápěstím, kterého jsem sám majitel ;) Je škoda, že se nebere na zřetel. Takže tak :)

16150155.jpg

Upraveno uživatelem neus
Odesláno

To puzdro je pekne, ale gmt nechceme a ked by sme tam chceli dat normalny strojcek, kto vie ci by tam pasoval, ci by to zase nebola u davosy zmena puzdra a najma sa mi zda ze cena je 300eur vyssia. 

Odesláno (upraveno)

To puzdro je pekne, ale gmt nechceme a ked by sme tam chceli dat normalny strojcek, kto vie ci by tam pasoval, ci by to zase nebola u davosy zmena puzdra a najma sa mi zda ze cena je 300eur vyssia. 

Tentokrát s Tebou souhlasím. Nejde ani tak o to, zda je pěkný nebo ne, ale je to zcela nereálný.

Edit: Anebo víte co, dejte do nějakýho Damaska a já budu mít aspoň klid :goof:

Upraveno uživatelem warann
Odesláno (upraveno)

Vidíte, to mne nenapadlo, to je ta má neznalost a mohlo mi dojít hned, že to má GMT strojek :frusty:  No, dobrá :) A čistě hypoteticky, co když by tam normální strojek šel bez nějakých vražedných dopadů na naši peněženku? :) Třeba ta jejich luneta, je naprosto dokonalá sama o sobě už jen tím, že je GMT, ale o to samozřejmě jen nejde, já vím. Jde o to pouzdro, jeho eleganci, jako celek.

Upraveno uživatelem neus

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...