Sphinxx Odesláno 22. září 2014 Nahlásit Odesláno 22. září 2014 To logo je fakt zbytečně velké a azí celkový dojem, ale je to zatím "reálný nástřel" , takže se s tím asi bude dát něco udělat. Ovšem připomínka ke světlému podkladu je věcná ... to by vůbec nemuselo vypadat špatně.
People Odesláno 22. září 2014 Nahlásit Odesláno 22. září 2014 (upraveno) Logo bolo neziaduce pri verzii od demona, ktora mala plasticku zemegulu v strede s napismi aer terra, aqua. Teraz mame miesto, hodi sa k indexom a pri hodinkach bez loga ma hned napadne, ze je to cinsky bezmenny projekt. Farebny kontrast cierna- tmovoseda medzi pevninou by mohol byt zaujimavy. Zalezi len na tom, ako to pojde vyrobit. Upraveno 22. září 2014 uživatelem People
People Odesláno 22. září 2014 Nahlásit Odesláno 22. září 2014 (upraveno) Rozmyslal som nad tym. Riesim by mohol byt leskly cifernik. Gilosovanim do leskleho predsa dostaneme matnu. Vid http://forum.chronomag.cz/index.php?app=core&module=attach§ion=attach&attach_rel_module=post&attach_id=400351Moria leskle a pevnina vy bola matna, alebo opacne. Upraveno 22. září 2014 uživatelem People
eXploiter Odesláno 22. září 2014 Nahlásit Odesláno 22. září 2014 svetlejšia verzia Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. a tmavšia - tam som už ale nevychytal ten prechod pevnina-oceán a sú tam tie biele body (musíte si odmyslieť) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
pebe Odesláno 22. září 2014 Nahlásit Odesláno 22. září 2014 mapu bych umístil tak, aby byl střed v ČR, ať jasné co je pupek světa
ivan_989 Odesláno 22. září 2014 Nahlásit Odesláno 22. září 2014 Krasna praca. Ale pre mňa slepa ulicka.Trpezlivo cakam kym tie svetadiely kazdeho omrzia a skoncime pri niecom inom:)
People Odesláno 22. září 2014 Nahlásit Odesláno 22. září 2014 Ta tmavsia je super! Exploiter si fakt Pan Grafik! Pokusis sa vizualizovat aj zvysok puzdra? Datumove okienko sa mi paci. Myslite, ze by sa nam hodili aj sekundove indexy? Polovicna velkost minutovych?
eXploiter Odesláno 22. září 2014 Nahlásit Odesláno 22. září 2014 (upraveno) mapu bych umístil tak, aby byl střed v ČR, ať jasné co je pupek světa mapa by sa dala umiestniť akokoľvek ale ako som písal vyššie potrebujem nájsť presný podklad.... tu robím v podstate len s textúrou a pre to je to nepohyblivé a vyzerá to tak ako to vyzerá (hlavne tá svetlá verzia hore kde už je vidieť nedokonalosti), keby som mal 3D modely jednotlivých kontinentov potom by sa tam dali robiť zaujímavejšie veci, ale na to aby som si ich sám podrobne vytvoril bohužiaľ trpezlivosť nemám Ta tmavsia je super! Exploiter si fakt Pan Grafik! Pokusis sa vizualizovat aj zvysok puzdra?Datumove okienko sa mi paci. Myslite, ze by sa nam hodili aj sekundove indexy? Polovicna velkost minutovych? o zvyšok púzdra sa tak nejako pokúšam už dlhšie ale furt to je také, že mi na tom niečo nesedí... tak to stále odkladám a čakám či ma napadne ako by to išlo spraviť aby to vyzeralo dobre Trpezlivo cakam kym tie svetadiely kazdeho omrzia a skoncime pri niecom inom:) a čo konkrétne si predstavuješ pod tým iným ? povedz a pokiaľ to bude v mojich možnostiach tak sa pokúsim to spraviť, nemusí sa ísť konkrétne len touto cestou... Upraveno 22. září 2014 uživatelem eXploiter
neus Odesláno 22. září 2014 Nahlásit Odesláno 22. září 2014 Pokračuje to velmi slibně a dovolil jsem si něco málo k poslednímu...Protáhlá lumi na ručičce je jen kosmetika, ale datumovka v symbolu by mohla být originálně působivá Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
ivan_989 Odesláno 22. září 2014 Nahlásit Odesláno 22. září 2014 a čo konkrétne si predstavuješ pod tým iným ? povedz a pokiaľ to bude v mojich možnostiach tak sa pokúsim to spraviť, nemusí sa ísť konkrétne len touto cestou...naznak su prispevky #535 #536. Symboly 3 6 9 12 su bez ďalšej debaty ale cifernik skusme aj nieco ine. Dakujem
People Odesláno 22. září 2014 Nahlásit Odesláno 22. září 2014 Neus napad je dobry. Lumi na min. rucicke predlzit. Datumovku vlozit do indexu by bolo fakt zaujimave, ale ako vyriesíme lumi pre ostatne 3 hlavne indexy?
eXploiter Odesláno 22. září 2014 Nahlásit Odesláno 22. září 2014 naznak su prispevky #535 #536. Symboly 3 6 9 12 su bez ďalšej debaty ale cifernik skusme aj nieco ine.Dakujem pozeral som to... malo by sa to dať spraviť aj keď to bude asi na trochu dlhšie... skúsime Pokračuje to velmi slibně a dovolil jsem si něco málo k poslednímu...Protáhlá lumi na ručičce je jen kosmetika, ale datumovka v symbolu by mohla být originálně působivá mi tam príde ten dátum trochu stratený a tiež asi jedine to pôjde s okruhlým oknom... inak by musel byť ten symbol ešte väčší a tým pádom aj ostatné a to mi už prišlo také divné... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. a ešte opačné farby pre dátum Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Sphinxx Odesláno 22. září 2014 Nahlásit Odesláno 22. září 2014 Ta skrytá datumka na pozici "3" - viz obrázek 1 - Ternos E15 je super!!! Ale pořád mi to tam dost ruší to logo mno ... .
People Odesláno 22. září 2014 Nahlásit Odesláno 22. září 2014 Mne sa to taktiez paci. Je to schovane, nerusi to a pri tom tam ta informacia o dni je. Sphinx co ti vadi na logu? Bez napisu to bude ako fakt ako cinsky noname fashion projekt. Je predsa svajciarska hodinarska znacka a nie to je sunt ako swiss military a podobne.
Sphinxx Odesláno 22. září 2014 Nahlásit Odesláno 22. září 2014 Pípl ... my jsme se nepochopili, mě nevadí značka, nebo logo Davosa, ale spíš si myslím, že to tam ruší ten celkový dojem sev. Evropy. Ale to je jen můj názor. Popravdě mě osobně je jedno jestli tam je nebo ne, když budu chtít ukazovat švýcary, tak si vezmu monstrozní B - SuperAvengery ... zkrátka tady podle mě každý majitel ví, co má, respektive bude mít a jestli si okolí bude myslet, že je to China? To je mě osobně jedno, když vím, že se s tím někdo piplal a je to vlastně originální kus/zpracování hodinek, ale je to pouze můj názor a já tady nehnul prstem, takže nechci kritizovat, je to spíš věcná připomínka.
People Odesláno 22. září 2014 Nahlásit Odesláno 22. září 2014 (upraveno) Aha a nebude to take prazdne, puste? Exploiter nemohol by si tie 4 hlavne indexy viac postriebornit, nech viac vyniknu, farebne sa stracaju a prebijaju ich ostatne indexy a malo by to byt presne naopak. Upraveno 22. září 2014 uživatelem People
Sphinxx Odesláno 22. září 2014 Nahlásit Odesláno 22. září 2014 Já si nemyslím, naopak v jednoduchosti je síla - podle mě to v tomto případě platí dvakrát ... myslím, že už tak jsou výrazné 4 elementy ... kdyby tam to logo nebylo, bylo by to decentnější, ale celkový návrh se mi hodně líbí. Možná ta luneta mi přijde dost silná, ale to je detail.
Kasper Odesláno 22. září 2014 Autor Nahlásit Odesláno 22. září 2014 len nápad: čo dať preč logo a dole miesto Swiss Made napísať niečo ako: Made by Davosa Swiss. Blbosť?
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se