Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

V pohodě, každopádně nápad je skvělej a pro mě mnohem atraktivnejší než 4 elements. Btw. čistě ze zvědavosti  jak jsi psal o lunetě, platí to i o vnitřní, resp. stačí Ti?

Je mi úplně jedno jaká to bude, nejsem potápěč :(  ale v práci jí potřebuju, nicméně se buď podřídím většině nebo ne. To v tuhle chvíli nebudu řešit :)

Odesláno

jo, Precisty jsou.... ssám je mám, ale limitka chronomagu na téme stihači se mě velmi zamlouvá a nebál bych se toho...

potrebujete aj komentar?

post-59-041359800%201325796430.jpg

Odesláno

Hoši já myslím, že nejvíc dlužíme praotci Čechovi, takže máme 5. téma.... ?

A dělat pořadník, když ještě není ani téma je taky dobré.

Odesláno

Někdo to psal výše, ať hlasují ti, kteří zájem mají aspoň teoreticky.Kvuli tomu se nemusí dělat pořadník, kde pak stejně spousta lidí vypadne.

Odesláno

Zdravím,

Daemonovo téma se mi líbí - jen nešlo by víc zevšeobecnit - já mám třeba svého oblíbence ve 311.sq - dokonce jsem se s ním znal osobně a měl jsem tu čest být s ním na pivě :-).

Měl jsem na mysli použít tento znak (snad se objeví - myslel jsem znak RAF) a motto PER ARDUA AD ASTRA. Tímto znakem by se hezky zastřešili všichni naši piloti + letecký personál, kteří sloužili za WWII minimálně v RAF :-)

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odesláno (upraveno)

Tak hlavně aby to tady neskončilo nějakým flamem ohledně toho, zda pořadník ano nebo ne. Nicméně, za mě spíš ano, ale rozhodně to neberu jako téma č. 1. A Precisty rozhodně neberu jako překážku pro vlastní zpracování daného tématu.

Upraveno uživatelem warann
Odesláno

souhlas s Démonem, bez alespoň hrubého seznamu zájemců (i třeba teoretických) v tom bude peknej bordel...

Takže myslíš, že o výběru tématu by měli hlasovat i Ti co nemají o hodinky zájem?

• Dát hlas 1
Odesláno

A co věnovat limitku Velké válce, když velkou měrou přispěla k rozvoji náramkových hodinek. Nějaké téma z 1. světový by se určitě našlo...Nejsem historik, tak mě nic konkrétního nenapadá..

Odesláno

Dovolím si jen takový jeden nápad v rámci 4 živlů:

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Je to neumělé, chtělo by to lepšího grafika...

V zkratce - na hodinové ručce umístěný měsíc, který obíhá kolem Zeměkoule a o půlnoci zakryje datum umístěný na 12 hodinách a při své další pouti odkryje další nový den...

Odesláno

A co věnovat limitku Velké válce, když velkou měrou přispěla k rozvoji náramkových hodinek. Nějaké téma z 1. světový by se určitě našlo...Nejsem historik, tak mě nic konkrétního nenapadá..

Tak to by bylo téma těch čs. legií :-)

Odesláno (upraveno)

Tak snad mě nenakopete do pr*ele, ale risknu seznam, kam se můžete začít zapisovat.

Zde tedy zakládám předmětný seznam, aby se předešlo "bojům" o čísla, udělám prozatím číselný sloupec do 10., kam samozřejmě lze přidávat a každej nechť se napíše rovnou na pozici, o kterou má zájem. Pokud máte jinej názor, tak to prostě ignorujte nebo upravte dle svýho.

1.  
  2.  
  3.  
  4.  
  5. warann
  6.  
  7.  
  8.  
  9.  
  10.  
Upraveno uživatelem warann
Odesláno

Panove skuste sa zamysliet. Toto dopadne ako limitka od steinhartu. Dalsie tuctove pilotky, ktore lezia na policke :) 

Neposunie to nikoho z nas a ani davosu, komu by to uz len potom prezentovali.  Vsetci nejake pilotky uz mame a tema RAF/CAF uz bola spracovana, takze originalita ziadna. 

Demone spomal, mas privysoku rychlost. Zase. Ja netrvam na teme 4 elementy, ale prides ako rychla voda, splachnes, co si vytvaral 3 tyzdne na xx-strankach a zrecyklujes tu RAF pilotov a behom hodiny uz mame 3 temy o ktorych hlasujeme. 

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...