Přejít na obsah

Omega plays golf!

Doporučené příspěvky

Odesláno

Já to nechápu,proč furt chcete tahat hodinky tam,kde to není pro ně není ideální...sauna,střelnice,golf,horský kolo....to se jako nedá vydržet bez mechanickejch hodinek nebo co  ;)

Odesláno (upraveno)

To přeci není o otázce vydržet nevydržet s nebo bez mechaniky. Kde byly všechny ty mechanický hodinky za různejch válek, ke kterejm se dneska dělaj reedice, nebo nedělaj, ve skříni?

A nebo se moderní strojek nedá svou kvalitou srovnávat s těma historickejma.

Upraveno uživatelem Daemonultimate
  • Dát hlas 1
Odesláno

To přeci není o otázce vydržet nevydržet s nebo bez mechaniky. Kde byly všechny ty mechanický hodinky za různejch válek, ke kterejm se dneska dělaj reedice, nebo nedělaj, ve skříni?

A nebo se moderní strojek nedá svou kvalitou srovnávat s těma historickejma.

Ale dá se srovnávat, proč by ne. Dnešní strojky vydrží minimálně to samé, co ty, které zmiňuješ. Není důvod, proč by tomu mělo být jinak. A sežeru svoje co-ax bondovky, pokud někdo dá důkaz o opaku... ;)

Já bych ten popisovaný případ nějak nezobecňoval.

Odesláno

Presne tak pokazit sa moze cokolvek a jedna lastovicka leto nerobi. Keby bolo 10 zaznamov, ze coax nevydrzal brokovnicu a dalsich 15 ked nevydrzal golf, tak to uz by bol dovod sa tym vazne zaoberat. Samozrejme svoje by asi vedeli porozpravat autorizovane servisy ale k takym informaciam sa asi nedostaneme.

Odesláno

Strojky vychádzajú z nejakého základu, najčastejšie z ETA. Klasiky 2824, 2892, 7750 a i. vydržia veľa. Známy je test s upevnením SMP Chrono (7750) do kolesa idúceho auta. Niekde na youtube je aj video. ETA 7750 mi pripadá v porovnaní s 2824-2892 o dosť háklivejšia na utrhnutie rotora, a ak tú jazdu vydržala, tak nejakú streľbu tieto kalibre určite zvládnu. Co-ax je zmena kroku s úmyslom znížiť trenie, či je náchylnejší na otrasy si netrúfam tvrdiť, skôr si myslím že nie. Pokiaľ ide o hodinky s novými strojčekmi 8500, 9300 tam o nejakých problémoch neviem, ale zrejme nebývajú majiteľmi tak trýznené, ako dostávali zabrať klasické Bondovky a Bondovky Chrono.

• po 2 týdnech...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...