Přejít na obsah

Kde koupit Seiko Marinemaster Prof. 300m SBDX 001

tano

Doporučené příspěvky

Odesláno

Prosim poradte kluci,kde je koupit a hlavne,kde je pak servisovat.Diky.

• Odpovědi 94
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď
Odesláno

Diky vsem za rady a pomoc.

Odesláno

koupit lze tady:

http://www.creationwatches.com/products/seiko-japan-82/seiko-prospex-300m-diver-automatic-sbdx001-watch-2098.html?currency=USD

servis pak v záruce Altro, po záruce členové Valis, Tondako, Mechano - schopných tu bude povícero.

Taky nad nimi prudce uvažuju, hlodají a hlodají, pokoj naleznu asi až po koupi ... na nějaký čas.

Odesláno

Diky moc kluci,velice si vazim Vasich rad.Take by me zajimala ta cena a popr.ta vymena toho hardlexoveho skla za safir,kolik by to stalo?Asi by byla ta vymena skla asi az po zaruce,ze?

Odesláno

Jo chlapi,je dle me ten rozmer 44 mm na 17mm spravny?

Odesláno

Někdy je mají skladem, někdy se musí chvíli čekat, ale přístup Izabelly je výborný. Cena tu byla už několikrát zmiňována, v únoru, když sem je kupoval já jsem je měl za šestnáctsetdvacet až na stůl.

Odesláno

RadimkDnes, 13:42

Někdy je mají skladem, někdy se musí chvíli čekat, ale přístup Izabelly je výborný. Cena tu byla už několikrát zmiňována, v únoru, když sem je kupoval já jsem je měl za šestnáctsetdvacet až na stůl.

Ja vim,ze se ptam jako vul,prosim te,to bylo v eurech,nebo dolarech?Prosim te ta Izabella to je obchod?

Odesláno

sibirnayaDnes, 13:46

seiko.at sou rakusaci, takze v EURech..

Je diky,nemas jejich adresu?Jake ty mas sklicko?

Odesláno

ja mam origo hardlex

Kontakt

Sollten Sie Fragen zu unseren Produkten haben, lesen Sie bitte die FAQs auf unserer Website oder wenden Sie sich an das SEIKO-Kundendienstzentrum in Österreich unter:

Tel.: +43 (1) 33 139

Mail: service@seiko.at

Mail: office@seiko.at

A. Weiner GmbH
Wehlistraße 29
1200 Wien

Öffnungszeiten: Montag bis Freitag 08:00 - 12:00 Uhr

Telefonischer Kundendienst: Montag - Donnerstag 08:00 bis 17:00 Uhr, Freitag 08:00 - 14:00 Uhr

Odesláno

sibirnayaDnes, 13:51

ja mam origo hardlex

Kontakt

Sollten Sie Fragen zu unseren Produkten haben, lesen Sie bitte die FAQs auf unserer Website oder wenden Sie sich an das SEIKO-Kundendienstzentrum in Österreich unter:

Tel.: +43 (1) 33 139

Mail: service@seiko.at

Mail: office@seiko.at

A. Weiner GmbH

Wehlistraße 29

1200 Wien

Öffnungszeiten: Montag bis Freitag 08:00 - 12:00 Uhr

Telefonischer Kundendienst: Montag - Donnerstag 08:00 bis 17:00 Uhr, Freitag 08:00 - 14:00 Uhr

Diky moc,vazim si toho.Netusis,jestli delaji tu vymenu skla?Ja tam nasel cenu 2000euro,sedi to?

Odesláno

RadimkDnes, 13:53

Jak povídá strejda Sibiř.

A Izabella Havlic je "sachbearbeiter" ve Vídni, se kterou jsem komunikoval

Muzu cesky preklad )).

Odesláno

sibirnayaDnes, 14:02

referent, urednik, odpovedny pracovnik.. proste napis na office@seiko.at a odpovi ti Izabella Havlic ohledne ceny, platebnich moznosti a terminu dodani

Diky)),vis ja tapu co za dalsi hodinky,uz pul roku premyslim a musim to poradne promyslim.Ty nevis nahodou,jak to je s tim sklickem,hadlex za safir?

Odesláno

sibirnayaDnes, 14:13

prehodit se to da, prehodi ti to trebas mistni clen valis, nicmene nerozumim tomu, proc to delat. ten hardlex vydrzi dost..

Ja mam jen zatim monstra,myslel jsem,ze ten safir vydrzi vice,vis?

Archivováno

Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.

• Vytvořit...