Vit Odesláno 28. října 2014 Autor Nahlásit Odesláno 28. října 2014 Ten strap jim opravdu moooc sluší Děkuju Jirko.
gougy Odesláno 28. října 2014 Nahlásit Odesláno 28. října 2014 No já ten stejný NATO nosím na potápkách (Igen, Heuer) a pořád si na něj u těch parádních FC nemůžu zvyknout, hlavně teda v případě košile, jak jsem viděl ve vlákně "co máte dnes na ruce". Jinak pecka
Návštěvník Zmizík Odesláno 28. října 2014 Nahlásit Odesláno 28. října 2014 A nemoh bys ty chudaky hodinky dat na nejakyho aligatora uz?
Vit Odesláno 29. října 2014 Autor Nahlásit Odesláno 29. října 2014 (upraveno) No já ten stejný NATO nosím na potápkách (Igen, Heuer) a pořád si na něj u těch parádních FC nemůžu zvyknout, hlavně teda v případě košile, jak jsem viděl ve vlákně "co máte dnes na ruce". Jinak pecka Díky Martine. A nemoh bys ty chudaky hodinky dat na nejakyho aligatora uz? Tak moc je snad zase netrápím.Mrkni na příspěvek 44 (strana 3).Nový řemen plánuju (přemýšlím nad tmavě modrou ještěrkou, podšitou žralokem nebo nad něčím z řady Hirsch Performance). -------------------------------------- Mikeš Upraveno 29. října 2014 uživatelem Vit
Ondrej71 Odesláno 29. října 2014 Nahlásit Odesláno 29. října 2014 Ten strap v národních barvách jim sluší. Fotky ani nebudu komentovat, prostě konstantně hodně vysoká kvalita
Návštěvník Zmizík Odesláno 29. října 2014 Nahlásit Odesláno 29. října 2014 ak moc je snad zase netrápím.Mrkni na příspěvek 44 (strana 3).Nový řemen plánuju (přemýšlím nad tmavě modrou ještěrkou, podšitou žralokem nebo nad něčím z řady Hirsch Performance). -------------------------------------- MikešTo mě dorazilo. Mesh! Hodinky nádherný, fotky skvělý, ty makra ciwe, a pak mesh a NATO! Už se těšim na tu ještěrku.
Vit Odesláno 29. října 2014 Autor Nahlásit Odesláno 29. října 2014 (upraveno) To mě dorazilo. Mesh! Hodinky nádherný, fotky skvělý, ty makra ciwe, a pak mesh a NATO! Už se těšim na tu ještěrku. Díky, prosimtě, hlavě nechoď do mého vlákna o Rolexech, jinak tě asi trefí šlak z toho co všechno jsem na ně navléknul. Upraveno 29. října 2014 uživatelem Vit
tano Odesláno 30. října 2014 Nahlásit Odesláno 30. října 2014 Tyhle hodinky jsou dle IMHO paradni kousek, gratuluji.
Vit Odesláno 2. listopadu 2014 Autor Nahlásit Odesláno 2. listopadu 2014 Mimoni je nosí jako kapsáče.
Vit Odesláno 4. ledna 2015 Autor Nahlásit Odesláno 4. ledna 2015 Ježíšek ví, co jim bude slušet. Věděli jste, že žraloci jsou starší než ptáci a borovice?
Kid_A Odesláno 4. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 4. ledna 2015 ...a maji nesmirne zajimavou strukturu kuzu
Marcus Odesláno 4. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 4. ledna 2015 Jsem rád, že jsi je zase konečně vytáhnul ven mezi lidi. Budu se těšit na nějaké ?realističtější? fotky přímo z provozu během pracovního týdne. Taky by mě docela zajímalo, jaké budou tvé dojmy z nošení toho žraloka.
Vit Odesláno 5. ledna 2015 Autor Nahlásit Odesláno 5. ledna 2015 Jsem rád, že jsi je zase konečně vytáhnul ven mezi lidi. Budu se těšit na nějaké ?realističtější? fotky přímo z provozu během pracovního týdne. Taky by mě docela zajímalo, jaké budou tvé dojmy z nošení toho žraloka. Snad tě uspokojím fotkou z mobilu.Řemen se mi líbí a dle mě k hodinkám sedí.
gerhard Odesláno 5. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 5. ledna 2015 Tieto by som si vedel predstavit. Oblekovky tak nejak nafurt.
Marcus Odesláno 5. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 5. ledna 2015 Vypadá to zajímavě. Je to opravdu takový žraločí odstín.Trochu o žralokovi uvažuju, ale spíš o tmavě modrém. Něco jsem si o tom přečetl, ale stejně by mě zajímal tvůj názor, jak se to nosí a jaké to má výhody oproti běžným koženým řemenům. Testuj a pak prosím tě napiš nějakou stručnou recenzi. Díky.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se