Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

No já ten stejný NATO nosím na potápkách (Igen, Heuer) a pořád si na něj u těch parádních  FC nemůžu zvyknout, hlavně teda v případě košile, jak jsem viděl ve vlákně "co máte dnes na ruce". Jinak pecka :cheers:

Odesláno (upraveno)

No já ten stejný NATO nosím na potápkách (Igen, Heuer) a pořád si na něj u těch parádních  FC nemůžu zvyknout, hlavně teda v případě košile, jak jsem viděl ve vlákně "co máte dnes na ruce". Jinak pecka :cheers:

Díky Martine.

A nemoh bys ty chudaky hodinky dat na nejakyho aligatora uz? :D

Tak moc je snad zase netrápím.

Mrkni na příspěvek 44 (strana 3).

Nový řemen plánuju (přemýšlím nad tmavě modrou ještěrkou, podšitou žralokem nebo nad něčím z řady Hirsch Performance).

--------------------------------------

Mikeš

post-1538-0-24551800-1414568075_thumb.jpg

Upraveno uživatelem Vit
Návštěvník Zmizík
Odesláno

ak moc je snad zase netrápím.

Mrkni na příspěvek 44 (strana 3).

Nový řemen plánuju (přemýšlím nad tmavě modrou ještěrkou, podšitou žralokem nebo nad něčím z řady Hirsch Performance).

--------------------------------------

Mikeš

To mě dorazilo. Mesh! :wheelchair:  Hodinky nádherný, fotky skvělý, ty makra ciwe, a pak mesh a NATO! :D Už se těšim na tu ještěrku.

Odesláno (upraveno)

To mě dorazilo. Mesh! :wheelchair:  Hodinky nádherný, fotky skvělý, ty makra ciwe, a pak mesh a NATO! :D Už se těšim na tu ještěrku.

Díky, prosimtě, hlavě nechoď do mého vlákna o Rolexech, jinak tě asi trefí šlak z toho co všechno jsem na ně navléknul.

105f21b2-20eb-478a-bd84-891a12066a5e_zps

Upraveno uživatelem Vit
Odesláno

Tyhle hodinky jsou dle IMHO paradni kousek, gratuluji.

• po měsících...
Odesláno

Ježíšek ví, co jim bude slušet.

Věděli jste, že žraloci jsou starší než ptáci a borovice?

post-1538-0-81574400-1420386729_thumb.jpg

Odesláno

Jsem rád, že jsi je zase konečně vytáhnul ven mezi lidi. Budu se těšit na nějaké ?realističtější? fotky přímo z provozu během pracovního týdne. Taky by mě docela zajímalo, jaké budou tvé dojmy z nošení toho žraloka.

Odesláno

Jsem rád, že jsi je zase konečně vytáhnul ven mezi lidi. Budu se těšit na nějaké ?realističtější? fotky přímo z provozu během pracovního týdne. Taky by mě docela zajímalo, jaké budou tvé dojmy z nošení toho žraloka.

Snad tě uspokojím fotkou z mobilu.

Řemen se mi líbí a dle mě k hodinkám sedí.

post-1538-0-27721500-1420471971_thumb.jpg

Odesláno

Vypadá to zajímavě. Je to opravdu takový žraločí odstín.

Trochu o žralokovi uvažuju, ale spíš o tmavě modrém. Něco jsem si o tom přečetl, ale stejně by mě zajímal tvůj názor, jak se to nosí a jaké to má výhody oproti běžným koženým řemenům. Testuj a pak prosím tě napiš nějakou stručnou recenzi. Díky.  

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...