miroslav zub Odesláno 29. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 29. srpna 2014 Zdravim vsechny priznivce, chtel bych se zeptat jaka je normalni doba servisu u hodinek. Jak jsem tu již psal, tak v lednu jsem zde vyměnil hodinky, které byly po servise. Do týdne se 2 krát zastavily, tak jsem je odvezl tam kde byly servisovany a od té doby je nemam. Je to normální, nebo přehnaně dlouhá doba? Díky M.
Frantik Odesláno 29. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 29. srpna 2014 Od ledna to je v pohode. To je jen vic, jak pul roku. Jeste tak rok vydrz a pak se zeptej v servisu, co ze tam jako delaj
Tondaa73 Odesláno 29. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 29. srpna 2014 Hele, Miroslave, a tobě to příjde v pohodě, že tam jsou 7 měsíců ???Volal jsi tam ?
Exiztence Odesláno 29. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 29. srpna 2014 6 měsíců mi přijde jako dost dlouhá doba, co to byl za typ / model jestli to neni tajemství ?
Sphinxx Odesláno 29. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 29. srpna 2014 Tak od ledna, je to hodně přehnané, ale záleží co máš za značku stroj.
miroslav zub Odesláno 29. srpna 2014 Autor Nahlásit Odesláno 29. srpna 2014 Jde o breitling super avengery. Samozřejmě, že tam volám. Naposledy včera, řekli mi ze vyměňují jednotlivé součástky a sledují zda se nezastaví.
Sphinxx Odesláno 29. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 29. srpna 2014 Kde je máš na servisu? Co vím, tak u Dušáků to chvilku trvá, ale zas je tam 2-tá garance ... nicméně to, že to chvilku trvá znamená, že jsou tam třeba 2-3 měsíce, podle náročnosti. Ale skoro 3/4 roku je fakt přehnanost.
People Odesláno 29. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 29. srpna 2014 tak to si si teda vybral. Najdi si jeho hodnotenia. Na seika dobry, ale breitle by som mu nedal.
Sphinxx Odesláno 29. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 29. srpna 2014 Tak v tom případě bych si je ihned vyzvednul (vlastně bych je tam ani nedal) a poslal je na servis přes AD, případně je odvezl do Vídně. Každopádně ať to dobře dopadne.
miroslav zub Odesláno 29. srpna 2014 Autor Nahlásit Odesláno 29. srpna 2014 Já ho nevybral, dal jsem je tam kam je dál majitel přede mnou a měl jsem je v záruce.
Návštěvník Alda Odesláno 29. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 29. srpna 2014 (upraveno) Martin BrožA co tam ten chuj vymenuje za jednotlive soucastky ti rekl ? Hodinky maji par set soucastek, takze za za 10 let je mas doma. Oprava bude sice draha, pac timhle stylem rozebere stroj, vymeni jednotlivou soucastku, slozi a sleduje, rozebere, vymeni, slozi, sleduje, rozebere, vymeni, slozi, sleduje, rozebere, vymeni, slozi, sleduje, rozebere, slozi, vymeni, sleduje, rozebere, slozi, vymeni, sleduje,slozi a sleduje, rozebere, vymeni, slozi, sleduje, rozebere, vymeni, slozi, sleduje, rozebere, vymeni, slozi, sleduje, rozebere, slozi, vymeni, sleduje, rozebere, slozi, vymeni, sleduje,slozi a sleduje, rozebere, vymeni, slozi, sleduje, rozebere, vymeni, slozi, sleduje, rozebere, vymeni, slozi, sleduje, rozebere, slozi, vymeni, sleduje, rozebere, slozi, vymeni, sleduje,slozi a sleduje, rozebere, vymeni, slozi, sleduje, rozebere, vymeni, slozi, sleduje, rozebere, vymeni, slozi, sleduje, rozebere, slozi, vymeni, sleduje, rozebere, slozi, vymeni, sleduje... edit: mas je v zaruce, tak to jo, oprava gratis, ale ty roky..ty roky cekani... Upraveno 29. srpna 2014 uživatelem Alda
Sphinxx Odesláno 29. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 29. srpna 2014 Hele kluci, jestli myslíte toho Brože z Václaváku, co je v tomhle případě špatně? Myslel jsem, že Prokop&Brož je ok, jestli myslíme jednoho a toho samého .
Exiztence Odesláno 29. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 29. srpna 2014 Běžná délka opravy u AD na Chrono je 3 měsíce (Aspoň u Omegy, tipuji že B to samé), pan Brož je tu známý jako člověk kterému většina nesvěří Festiny co jsem četl z hodnocení
Sphinxx Odesláno 29. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 29. srpna 2014 Jen doplním, že u Breitlingu je to v chronu také v maximu 3 měsíce s cenovkou kolem 17.000,-Kč, ale také s FULL zárukou.
Frantik Odesláno 29. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 29. srpna 2014 Jak to myslíš?Když nemá svůj den, je to magor. A ted asi nemá svůj mesic (měsíce) :-)
Chorche Odesláno 29. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 29. srpna 2014 (upraveno) Přesně tak. Dělal mi generálku Aquaracerů, trvalo to týden a udělal to výborně.Ale pak mi opravoval lunetu u Seiko diverů, taky to trvalo týden a zapomněl tam dát těsnění. Pak jsem si na netu našel, jak to udělat sám, bylo to asi na 2 minuty práce.Když nemá den, nekoupil bych si u něj už ani stěžejku.Takže jestli má tvoje Béčka 3/4 roku, vzal bych je od něj a utekl Upraveno 29. srpna 2014 uživatelem Chorche 1
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se