Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Abychom neodbíhali od původního needitovaného zadání. Tak také jedna kráska.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Upraveno uživatelem mnovace
  • Odpovědi 480
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

já ti nevím. To jsou tvary jak z futuristického filmu... Díval jsem se na ni in-natura v prodejně a tak ti nevím ;) Asi jsem už hrozná konzerva

Odesláno
vždyť to je na ní právě perfektní, je to zajímavý kousek, ještě by mohla být palubka=přístrojovka z lepšího plastu, je to takový nezmar.

Už jsem to někde kdysi dááávno psal: momentálně nostalgicky abstinuji a závidím ostatním (Suzuki SV prodána v březnu 2006, předtím Ducati Monster...) a pomaloučku polehoučku si začínám brousit zuby buď na Triumph Speed Triple nebo Yamaha MT-01 . ještě jsem se nerozhodl..

Odesláno (upraveno)
Tak Duke to jdeš určitě do té Yamahy co?

Já ještě fakt nevím, stylovka je to boží, ten zvuk a tak, ale je to těžká mrcha... zase servis mám 15 minut od baráku, což je proti Triumphu výhodam, ten je ale zase o dost živější a obratnější, a zvukově se taky nemá za co stydět :-)

schválně mrkni na video

http://www.triumphchepassione.com/immagini...riple-pista.WMV

to je pošušňáníčko

Upraveno uživatelem Duke650
Odesláno
vždyť to je na ní právě perfektní, je to zajímavý kousek, ještě by mohla být palubka=přístrojovka z lepšího plastu, je to takový nezmar.

He he, já potřebuju na motorce mít vepředu kulaté světlo, nádrž kapka a ideál jsou dva chromované tlumiče s péry vzadu po straně. No ještě tak i centrál, ale více méně preferuji klasiku. Takže jsem byl zamilován třeba do Kawasaki W650, hrooozně se mi líbí Triumph Bonville. Asi před rokem mě začaly lákat i motorky typu takové decentní choper&cruiser, jen čisté linie a žádné třásně. Moc se mi líbí třeba Moto guzzi Nevada a pod. Ale nakonec vyhrála Jawa. Bo je to Jawa :angel:

Klasicky v nejlepším slova smyslu na mě ale i působil Buldog od Yamahy, co jej má známý.

Odesláno

Jó, není nad to projet se v hezkém počasí. Ale alespoň Skeleton ví, že se to v pohodě dá ^_^ A mimochodem, ač motor syrový, jede to moc příjemně.

Odesláno (upraveno)

To: skeleton pekny skutrik :) aky to ma vykon? viem,ze je to vodou chladeny 4 valec ale nic viac. hmm 400cm3?

Upraveno uživatelem A@A
Odesláno (upraveno)
To: skeleton pekny skutrik :) aky to ma vykon? viem,ze je to vodou chladeny 4 valec ale nic viac. hmm 400cm3?

Skeleton nemůže teď asi odpovědět, je v garáži a mazlí se se s Burgmanem. Takže ho zastupuji: Je to jednoválec, výkon myslím 33k, vodník, maximálka lehce nad 150 km/h, velmi slušný odpich (ikdyž jsme jeli ve 2 a motor je syrový a opatrně se nyní zajíždí). Sedí pěkně na silnici, kapotáž výborně chrání před nepohodou, kufr jak malé auto (s osvětlením), palubka jak auto (nebo vrtulník), milion všelijakých kastlíků a schránek. Seddlo - to je opravdu gauč. Včetně posuvné opěrky řidiče....

Upraveno uživatelem X-Bob
Odesláno
To: X-bob Prave kukam ich stranku. Je to 1 valec mas pravdu heh. No vyzera to ako 4 valec hehe. No oproti mojmu Peugeotu je to hotove delo :) Moj taha cca 80-90km.

http://www.suzuki-bikes.com/2007-Burgman-400.php

A jaká je spotřeba u tvého? ad Peugeot: BTW - myslím, že Yuki dělá trošku podobného v 50 ccm (nechal se na první pohled inspirovat) - Yuki Shotgun

Odesláno

No mazleni uz probehlo ... Na Peugeoty jsem take slysel chvalu. Akorat mi dela trochu problem tech 200Kg dat na hlavni stojanek. Jeste ze to ma bocni. No co, az nekde zastavim u zahradky tak nekoho vzdycky poprosim o pomoc ... :flex:

Odesláno (upraveno)

To skeleton eheh tak ten moj peugeot ma iba 70kg hmmmm to je asi tak ako mam ja. nadrz to ma 5,8l a da sa na tom prejst tak 130km mozno 150km. ja to skor beriem od toho kolko sa na tom mozem vozit heh.

inak tych 200kg hehe tak to budes hotovy schwarzeneger po lete :) :) :)

papierovo mam vykon 50cm3 ale kamos mi to natunoval na 75-80cm3 vymenou vyfuku. Inak by to neslo ako zihadlo!!!

Upraveno uživatelem A@A

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...