Přejít na obsah

Pochvalte sa svojimi KRASKAMI!!!

A@A

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 480
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Pekne CBRka. mne sa tiez paci ale nekupil som si ju na koniec. Chcel som radsej Horneta ale ani k tomu som sa nedostal tak na koniec som mal na 3 mesiace pozicanu od kamosa BMW GS 600. Finalne rozhodnutie bolo kupit si radsej skuter. Osobne by som sa zabil na velmi rychlej motorke cca do tyzdna. Moja maximalka bola 250km. ako sa hovori mlady a blby

urcite by to tak dopadlo :)

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Upraveno uživatelem A@A
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Už zmíněná Honda VT750c Shadow American Limited Edition 2002. Příští týden dopadlo, po kompletním vyčerpání v práci 10 dní dovolený :lol2: a jede se na miláčkovi velký okruh po České republice, ještě s cca.10 dalšími nádhernými stroji. Už se moc těšíme"

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odkaz ke komentáři

Tak já jsem už mám letos najeto přes 3000 km a rozhodně to mému duševnímu zdraví prospívá :smile_anim:

Upraveno uživatelem X-Bob
Odkaz ke komentáři

Tak já jsem už mám letos najeto přes 3000 km a rozhodně to mému duševnímu zdraví prospívá :smile_anim:

Hezky pěkně" No, počasí nám přeje, bral bych takové po celý rok! A ještě k tomu trochu více času, já mám namotáno za 2007 pouze 1800 km.

Odkaz ke komentáři

Hezky pěkně" No, počasí nám přeje, bral bych takové po celý rok! A ještě k tomu trochu více času, já mám namotáno za 2007 pouze 1800 km.

Já začal 18.1.2007 Protože byla nová, tak jsem co nejdříve chtěl najet km na I. garančku.... Ale souhlas, takovéto počasí chci od 5.1. do 20.12. každý rok :thumbsup_anim:

Odkaz ke komentáři

Já začal 18.1.2007 Protože byla nová, tak jsem co nejdříve chtěl najet km na I. garančku.... Ale souhlas, takovéto počasí chci od 5.1. do 20.12. každý rok :thumbsup_anim:

Tento rok je fakt pekny to je pravda. Zaujimalo by ma ci dodrziavate vsetky predpisy ohladne obliekania. Hlavne ma zaujima prilba lebo zvacsa u takychto motoriek ako vyssie shadow a tvoja sa normalne prilby nehodia.

Odkaz ke komentáři

Tento rok je fakt pekny to je pravda. Zaujimalo by ma ci dodrziavate vsetky predpisy ohladne obliekania. Hlavne ma zaujima prilba lebo zvacsa u takychto motoriek ako vyssie shadow a tvoja sa normalne prilby nehodia.

Dříve jsem jezdil silničky a jelikož se mnou moje láska nechtěla jezdit, tak jsem osedlal Shadow.

Helmu jsem si ovšem zanechal, a tudíž mám silniční plnou. I když se to moc nehodí, ja helmě dávám plný důraz a skořápkám prostě nevěřím" Vršek klasika stará kožená bundice ještě po dědovi a rifle. Občas i tílko a kraťasy, ale to je tak 2 km do města a pomalou vyhlídkovou jízdou.

Odkaz ke komentáři

Dříve jsem jezdil silničky a jelikož se mnou moje láska nechtěla jezdit, tak jsem osedlal Shadow.

Helmu jsem si ovšem zanechal, a tudíž mám silniční plnou. I když se to moc nehodí, ja helmě dávám plný důraz a skořápkám prostě nevěřím" Vršek klasika stará kožená bundice ještě po dědovi a rifle. Občas i tílko a kraťasy, ale to je tak 2 km do města a pomalou vyhlídkovou jízdou.

a bedrovy pas nepouzivas? ja si ho davam aj ked idem na skutri aby som nemal o par rokov problem.

Odkaz ke komentáři

1x helma integrální, černá matná(na ošklivé počasí) Lazer

1x helma jet s plexi štítem a kšiltem proti Slunci, černá metalíza, Lazer

1x helma jet bez plexi, s štítkem proti Slunci, černá metalíza, Caberg (+ k tomu samostatné mtc. brýle)

1x silná kožená bunda PSÍ Pilot, černá, + kožené jeansy (noname)

1x textilní bunda Nazran s chrániči a odepínací vložkou, černá

1x kompl. textilní cestovní dvoudílná kombinéza PSÍ Sport II černo-šedá, s chrániči

hafo rukavic, do zimy, do tepla, do horka, na dny všední, na dny sváteční.... ;)

boty - nejraději vz.90

nákrčník

takže oblečen vždy podle situace, vždy v helmě a v bundě, nikdy kraťasy. A jezdím slušně :angel: pouštím i chodce, až asi vypadá jako "divnej motorkář"...

Odkaz ke komentáři

a bedrovy pas nepouzivas? ja si ho davam aj ked idem na skutri aby som nemal o par rokov problem.

Ten na 100% samozřejmě, ale začal jsem s ním asi před dvěma lety, což už bylo docela pozdě" Ze zády mám mimichodem velký problém tak 2x,3x do roka, kdy musím na injekce, jinak bych toho moc neudělal.

Odkaz ke komentáři

1x helma integrální, černá matná(na ošklivé počasí) Lazer

1x helma jet s plexi štítem a kšiltem proti Slunci, černá metalíza, Lazer

1x helma jet bez plexi, s štítkem proti Slunci, černá metalíza, Caberg (+ k tomu samostatné mtc. brýle)

1x silná kožená bunda PSÍ Pilot, černá, + kožené jeansy (noname)

1x textilní bunda Nazran s chrániči a odepínací vložkou, černá

1x kompl. textilní cestovní dvoudílná kombinéza PSÍ Sport II černo-šedá, s chrániči

hafo rukavic, do zimy, do tepla, do horka, na dny všední, na dny sváteční.... ;)

boty - nejraději vz.90

nákrčník

takže oblečen vždy podle situace, vždy v helmě a v bundě, nikdy kraťasy. A jezdím slušně :angel: pouštím i chodce, až asi vypadá jako "divnej motorkář"...

WOW :jawdrop: ty máš snad víc peněz v hadrech, než v motorce" :thumbsup_anim: , né, samozřejmě, bez dobrého oblečku si to člověk na dlouhých cestách zrovna moc neužije.

Odkaz ke komentáři

přesně moje řeč, dobré oblečení je základ. Když nemáš karoserii okolo sebe, musíš ji mít na sobě a musí odpovídat situaci a být taky pohodlná. Proto třeba oblečení od PSÍ je na míru, což je výhoda a cenově to vyjde nastejno, jako konfekce. Ale zase oblečení určitě vyšlo nakonec levněji než nová Jawička :lol: ještě foto z druhé strany... :whistle:

Odkaz ke komentáři

Co to motáš o agresivitě/ to přes net jde?/ kde jsem co překroutil, jo teď si vzpomínám jednou se mi to povedlo u motoru sierry.Jen aby ti na té okresce neutekl plyn. :thumbsup_anim: Ne, je to ok, argumenty beru, honda mě neplatí, ale mám už takovou pracovní slepotu na cokoli s fordem. Civic střídám se imprezou z roku 2002 a s předchozí gen. M3.

Upraveno uživatelem mnovace
Odkaz ke komentáři

E46 M3 je podle mě jedno z nejlepších aut od BMW, měl ho kolega, jezdil jsem s tím na volných jízdách masarykáč a něco s takovou ovladatelností a "charakterem" už snad nikdo nepostaví, osel to honil za studena a v 60 tis motorschade ... řídil jsem i aktuální RS4, brutálně rychlé se skvělou přilnavostí, ale naprosto odtažité a neosobní auto, vzal bych raději "starou" M3, k tomu autu gratuluju

Odkaz ke komentáři

Já mám helmu s plexi štítem, těžkou koženou bundu s vycpávkami, kožené jezdecké chapsy (osvědčují se skvěle) a vysoké "pracovní boty" z OBI :-) Takto ustrojen nasedám na Hondu VF 750 "Magnu".

Upraveno uživatelem Foundryman
Odkaz ke komentáři

no já ji také považuju za jedno z nejuniverzálnějších aut, jediná věc která mě docela štve je, že často odcházejí brzdové destičky, ale to je spíš jízdou a určitý gumový projev šaltpáky, ale furt lepší než smg. Novou M3 mám mít slíbenou na test někdy v listopadu, možná dříve, ale nevím, nevím zda bylo ještě co zlepšovat oproti staré.

Odkaz ke komentáři

nová M3 bude mít nějvětší konkurenci v předchozím modelu, řada E90 zatím vypadá co do orientace na řidiče jako krok špatným směrem, taková 335i na RFT byla pro mě doslova zklamání, podvozek, řízení, brzdy a paradoxně i zpracování interiéru ... měl jsem novou E90 v hledáčku, ale počkám na nový Accord, podle info od dealera má dostat i 6 válec, tak uvidíme

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...