Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

To Kamil: Týka se zamčeného vlákna KUBSON. Bohužel, jsem nevěděl, že to musí být narýsované, tak jak ty si přeješ" Myslím si, že jsme se tam docela začli bavit a pokud ti šlo tak hrozně o anketu, mohl jsi ji tam pouze doplnit a né hned zamykat vlákno. Kdyby jsme tam svůj vděk za dobrou komunikaci a dobře zakoupené hodinky vyznávali tobě Kamile, také by si tak rychle zamykal :wub: ?

Edited by Vlastimil7664
Posted (edited)

Me pripada ze mnohem rozumnejsi by tam bylo proste pridat anketu a ne nejake tema uzavirat, zrovna v tomhle pripade mi to prijde jako hloupy reseni, to ze tam je zatim sama chvala?.. no tak asi je Kuba spolehlivej..to je spatne? :worried_anim:

Edited by spiderer
Posted
..a nedá pokoj, že ty chceš od Kuby nějakou slevu?! :D

:thumbsup_anim: Prokouknul jsi mě" Ne, pouze chci od Kamila rozumnou odpověď, jelikož vím, že rozumný je. Po té celé toto vlákno okamžitě smažu, nebo o to požádám.

Posted (edited)

Jde tam ta anketa přidat na 100% nebo aspon tak pred 10 dnemi sla, jak jsem zalozil vlákno jesli nosite hodinky na levé nebo pravé ruce, tak odklizec tam anketu taky bezproblémů přidal...

EDIT: ale myslím, že o Kubovi všichni vědi, že je to jeden z nejschopnějších zde :thumbsup_anim: , tak myslim ze zde neni potreba řešit ankety a podobně :whistling:

Edited by jacob
Posted
Jde tam ta anketa přidat na 100% nebo aspon tak pred 10 dnemi sla, jak jsem zalozil vlákno jesli nosite hodinky na levé nebo pravé ruce, tak odklizec tam anketu taky bezproblémů přidal...

EDIT: ale myslím, že o Kubovi všichni vědi, že je to jeden z nejschopnějších zde :thumbsup_anim: , tak myslim ze zde neni potreba řešit ankety a podobně :whistling:

Je to potřeba řešit. Minimálně pro nové členy je ta chvála Kubsona důležitá.

Posted

To jo, ale zase když to tak vezmeš, taky jsem nevěděl jaký Kuba je a prostě jsem mu napsal, jesli by byl tak hodný a pomohl mi s nákupem přes Ebay, potom přišli nějaké věci od Hirshe a ted čekám na další porci Hirshů a na začátku byl napád s jedněma Seikama za pár dolarů... :)

Posted

At uz jde o chvalu nebo hanu, bud se tu nemusi psat nic a potom nechapu smysl sekce HODNOCENI PRODEJCU a nebo by se to mohlo pouzivat, pripadne k tomu stanovit nejaky pravidla, aby to nebylo jak psal Kamil "Tema na nic" ale aby to mohlo clenum neco prinest..

Posted

Kamil má pravdu, na mazání medu kolem huby je každý expert, ale ojedinělé negativní stanovisko si dovolí jen opravdu silná osobnost, což v tomhle stádě je málokdo. To samé platí pro vlákno o popshopovi. Bez dalšího komentáře...

Posted
Kamil má pravdu, na mazání medu kolem huby je každý expert, ale ojedinělé negativní stanovisko si dovolí jen opravdu silná osobnost, což v tomhle stádě je málokdo. To samé platí pro vlákno o popshopovi. Bez dalšího komentáře...

Pokud bych měl jakékoliv negativní zkušenosti s nějákým členem z fóra, tak se neboj, hned bych to zveřejnil a na to nemusím být žádná silná osobnost, jak říkáš. Život mě naučil říkat pravdu a podávat věci, tak jak se mají. Jsem rád, že do této doby jsem s nikým neměl žádnou špatnou zkušenost, i proto naše fórum tak rád navštěvuji. Vlákno bylo určené jak pro negativní zkušenosti, tak i pro kladné. Tak jsem tu kladnou zveřejnil, nevidím na tom nic špatného"