Pavel K. Odesláno 4. září 2014 Nahlásit Odesláno 4. září 2014 Skoro každý tu má nějakou galerii, tak si taky jednu založím, ať mám kam dávat fotky Snad se aspoň některé budou líbit. Pro začátek pár fotek z dovolené...Přes léto jsem forum trochu zanedbával, ale hodinky i tak nosil a fotil.Dvě podvodní I Mumlava umí pěknej modrej antireflex Pěkně jsem to barevně sladil Trochu napršelo Tahle je bez hodinek, ale na ruce je mám
Pavel K. Odesláno 4. září 2014 Autor Nahlásit Odesláno 4. září 2014 V 4. 9. 2014 v 15:43, tenge napsal: Pěkný.. V Harrachove?Jojo. Harrachov mám moc rád, jezdíme tam každý rok.
martar Odesláno 4. září 2014 Nahlásit Odesláno 4. září 2014 Pěkný :-) ...a ta první podvodní se mi líbí MOC. Cos použil? Nějakou pláštěnku na kompakt nebo něco sofistikovan?jšího?
Pavel K. Odesláno 4. září 2014 Autor Nahlásit Odesláno 4. září 2014 V 4. 9. 2014 v 18:34, martar napsal: Pěkný :-) ...a ta první podvodní se mi líbí MOC. Cos použil? Nějakou pláštěnku na kompakt nebo něco sofistikovan?jšího?Dík.No mám asi 3 roky starej, vodotěsnej kompakt od Panasonicu Lumix FT2. http://www.digimanie.cz/odolny-kompakt-panasonic-lumix-ft2/3064Kupoval jsem ho kvůli potápění v Egyptě a nelituju. Osvědčil se perfektně, včetne točení videa. Pod vodu a na hory ideální.
Denjl Odesláno 4. září 2014 Nahlásit Odesláno 4. září 2014 parádní fotky super hodinek pokračuj v tom-je to fajn
StanoBare Odesláno 4. září 2014 Nahlásit Odesláno 4. září 2014 Vodopád a antireflex alebo tá posledná s bleskom (aj keď nehodinková) sú skutočné krásne fotky. Fortisky máš už tiež dosť doljho, že?
Pavel K. Odesláno 4. září 2014 Autor Nahlásit Odesláno 4. září 2014 V 4. 9. 2014 v 18:55, StanoBare napsal: Fortisky máš už tiež dosť doljho, že?Jojo, tyhle Fortisky jsou asi mý definitivní hodinky
StanoBare Odesláno 4. září 2014 Nahlásit Odesláno 4. září 2014 Ach pardon, píšem ako...myslel som ako dlho, ale už čítam, že si pochopil. Ja to mám tak nejak zafixované, ak sa objaví Pavel K, ide o Marinemaster.
ondra.palas Odesláno 5. září 2014 Nahlásit Odesláno 5. září 2014 Pavle, moc pěkný kombo na dovolenou. Normálně mám poslední dny občas nutkání ti napsat, jestli mi nechceš zpátky prodat Monstra. Máš je ještě?Ale vydržím to, nenapíšu...snad ne.
Pavel K. Odesláno 5. září 2014 Autor Nahlásit Odesláno 5. září 2014 Jasně že mám i Monstra a taky teď přes léto skoro každý den na ruce. Střídám je s Fortiskama A nepiš, zatím se jich zbavit nechci
Pavel K. Odesláno 5. září 2014 Autor Nahlásit Odesláno 5. září 2014 Monstra přes léto taky nezahálely
villain83 Odesláno 6. září 2014 Nahlásit Odesláno 6. září 2014 Krasny fotky,na Fortis MM rad vzpominam,fotogenicky hodinky,byly to jedny z mych prvnich tady na foru.Postradam v tomhle tvym vlakne vintazni Strely,pokud me pamet neklame...
Pavel K. Odesláno 16. září 2014 Autor Nahlásit Odesláno 16. září 2014 (upraveno) Díky, a tady máš ty Strely Upraveno 16. září 2014 uživatelem Pavel K.
Pavel K. Odesláno 28. září 2014 Autor Nahlásit Odesláno 28. září 2014 Pár fotek z dnešní procházkyu vodyve voděpod vodouu piva
Návštěvník Strocek Odesláno 28. září 2014 Nahlásit Odesláno 28. září 2014 Hezká práce! Pavle jen tak dál
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se