sharz Posted September 6, 2014 Report Posted September 6, 2014 Casio G-Shock MR-G Titanium Case & GPS Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience. Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience. zdroj: ablogtowatch.com
t2 Posted September 6, 2014 Report Posted September 6, 2014 Konečně géčka u kterých neodejde bezel. Takže je nemusíte po pár letech vyhodit do koše. A mají dokonce současnou high tech. Jen ta cena
Guest maxipesfik Posted November 6, 2014 Report Posted November 6, 2014 http://www.azfinetime.com/casio-g-shock-mr-g-gps-atomic-solar-hybrid-mrg-g1000-mrgg1000b-1a/
CEGY Posted November 6, 2014 Report Posted November 6, 2014 Tak koukam, ze posledni dobou fici srouby na lunete v jakemkoli poctu.
spineshank Posted November 6, 2014 Report Posted November 6, 2014 za ty prachy Casio?? mám rád jejich G modely,ale takový peníze za ně je nesmysl
wave ceptor Posted November 7, 2014 Report Posted November 7, 2014 Za mne to nesmysl není, lidi utrácí za mechanické krámy daleko víc.
gougy Posted November 7, 2014 Report Posted November 7, 2014 za ty prachy Casio?? mám rád jejich G modely,ale takový peníze za ně je nesmysl oč jsou horší než quartzky s běžnou Etou v oceli, co nic neumí - za stejnou cenu či dvojnásobek? Za mě špička, akorát 49mm je prostě totálně mimo mísu
USER47 Posted November 8, 2014 Report Posted November 8, 2014 Hezký. Ale Astrony se mi přece jenom líběj o chlup víc.
kubajznik Posted November 23, 2014 Report Posted November 23, 2014 Hezký, jen ty šrouby bych tam nemusel
Mig_42 Posted December 23, 2016 Report Posted December 23, 2016 Nemáte je někdo? Pořídil jsem si je, chtěl jsem něco na denní nošení v masivnějším stylu, použitým materiálem si ospravedlňuji cenu:)Ve vedlejším vlákně jsem četl něco o hodinkách pro bohatý hlupáky:)))jde mi o to, že mi není jasný, jak se ručičkový G-Shocky samy seřídí Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.
Trebus Posted December 23, 2016 Report Posted December 23, 2016 Nemáte je někdo? Pořídil jsem si je, chtěl jsem něco na denní nošení v masivnějším stylu, použitým materiálem si ospravedlňuji cenu:)Ve vedlejším vlákně jsem četl něco o hodinkách pro bohatý hlupáky:)))jde mi o to, že mi není jasný, jak se ručičkový G-Shocky samy seřídí Přečti si manuál :-) Hodinky mají GPS, takže by mělo stačit vyjít před dům, zmáčknout nějakej čudlík a je to :-)
Mig_42 Posted December 24, 2016 Report Posted December 24, 2016 Přečtl jsem si. Vypadá, že jsou pokažený, protože zmáčknout způsobí, že se začne motat vteřinovka, ale ručičky stojí na místě.
spineshank Posted December 24, 2016 Report Posted December 24, 2016 A 3000 USD nestály:) Přečtl jsem si. Vypadá, že jsou pokažený, protože zmáčknout způsobí, že se začne motat vteřinovka, ale ručičky stojí na místě. možná proto ty 3000 nestaly ....D
Frostie Posted December 24, 2016 Report Posted December 24, 2016 Přečtl jsem si. Vypadá, že jsou pokažený, protože zmáčknout způsobí, že se začne motat vteřinovka, ale ručičky stojí na místě. Nejsou pokažený. Postupuj přesně podle návodu. Poprvé je to nejhorší, pak už půjdou samy.
Mig_42 Posted December 28, 2016 Report Posted December 28, 2016 Hodinky jsem se už naučil seřizovat, už jsem se naučil ten fígl, že se ručičky motají dokola a seřizují a seřizují... a nakonec se seřídí na přesný čas - o dvě minuty špatně.To je pro mně asi největší záhada na celém světě
Trebus Posted December 29, 2016 Report Posted December 29, 2016 Tak to je divný, můžeš ještě podle manuálu zkusit korekci pozice ruček. I když myslím, že ta by měla probíhat automaticky.
Recommended Posts