ruzicka83 Odesláno 7. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2014 Zdravím ve spolek, Jelikož se mi mrňous pořád snaží nosit moje hodinky, tak bych mu chtěl nadělit pod stromeček nějaké hodinky. Jelikož se vůbec v dětských hodinkách neorientuju a to co jsem viděl v obchodech s hodinkama po letištích mi nijak nenadchlo, tak vás, zkušenější žádám o pomoc. Chtěl bych nějaké ručičkové, žádný digitálky, aby se mu od mala tříbil vkus. Děkuji za radu. Michal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 7. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2014 Trošku by to chtělo upřesnit jestli mechanické či kvarc,pro holku či kluka,jestli nějaká vodotěsnost,velikost atd. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ruzicka83 Odesláno 7. září 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2014 Pro kluka, pro začátek i quarz, vodotěsnost jsem neřešil a asi ani nemá smysl, budou mu 3 roky, takže to chce nějaký menší. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 7. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2014 Pro kluka, pro začátek i quarz, vodotěsnost jsem neřešil a asi ani nemá smysl, budou mu 3 roky, takže to chce nějaký menší.To same resim i ja pro sve syny,jen bych chlel vodotesnost min.100m,hodne plavem atd.Nevite nekdo,jestli takove nejake dela Seiko? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cooper2005 Odesláno 7. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2014 Já tedy nevím, ale necelé 3 roky a hodinky...? No pokud už ano, tak víš, jakou pohádku má nejraději a podle toho vyber ciferník hodinek. Já mám kluka 5 let, dal jsem mu na ruce velikostí odpovídající hodinky Prim, potom Vostok mini diver a stejně je všechny postupně odložil na stůl a říká " tatnku, já chci hodinky s bleskem McQueenem" / to je to červené autíčko... /. Takže pro takévého prcka vyber barevný ciferník podle nejoblíběnější pohádky a neřeš nic jiného. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ruzicka83 Odesláno 7. září 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2014 Tak a jsme zas u problému, kde takové sehnat. Ono totiž se u nás seženou strašný "šity" za cenu velmi pěknejch. Ale to u nás zas vyhraje Dusty z Planes. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 7. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2014 Hodinky ve třech letech? Kurnik, tady si někdo plní své nesplněné sny... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
travex Odesláno 7. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2014 Podívej se na Swatch Flik Flak. Výběr barev a motivů je velký, pouzdro hliníkové a dají celé hodit do pračky, když je "integrovaný" pásek špinavý. U nás jsou už denně v provozu 2,5 roku a vše v pohodě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 8. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2014 Podívej se na Swatch Flik Flak. Výběr barev a motivů je velký, pouzdro hliníkové a dají celé hodit do pračky, když je "integrovaný" pásek špinavý. U nás jsou už denně v provozu 2,5 roku a vše v pohodě.Ty Swatch jsou moc hezke, ale maji jen wr 30m, to je takova skoda. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
travex Odesláno 8. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2014 (upraveno) Upřesňuji informaci o hliníkovém pouzdře. Co teď koukám, tak od roku 2013 už nejsou modely hliník / minerání sklo ale plast / plast. To mě teda docela otrávilo, celoplastové dětské hodinky asi dělá kdekdo. Tímto se Swatch odlišoval, bohužel je to už minulost.. Upraveno 8. září 2014 uživatelem travex Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cira Odesláno 11. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2014 Co Gshocky budu mit vetsi vydrz, deti jsou sama ruka, sama noha a brzo muzou hodinky prijit k ujme. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 7. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2014 No prave, jsem z toho jelen. Kouknu na ty Gshocky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
exncom Odesláno 8. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2014 Na 3 roky budou G-shocky brutálně velké (nepoměr vůči velikosti dětské ruky). Před měsícem jsem řešil podobný problém pro mého 10letého syna, zkoušeli jsme v prodejně G-shocky a velikostně to dohromady nešlo. I dívčí Baby-G shocky byly masivní. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
exncom Odesláno 8. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2014 Našel jsem ještě fotku, jak vypadají na ruce, co jsme nakonec pořídili - SEIKO MRW200H-1B. Plast, oboustraná luneta, WR100m. Cena akceptovatelná když si uvědomíš, že to dítě stejnou péči hodinkám jako jeho rodič určitě věnovat nebude. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 8. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2014 (upraveno) Ty vypadaji dobre, ja mam ale dva kluky 10 let)), s tou peci plne souhlasim. Ta wr 100 m je super, delaji vice barevnych variant? Ja na ne koukal, jsou super, ale jsou moc velke ((. Upraveno 8. října 2014 uživatelem tano Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
exncom Odesláno 8. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2014 Až teď jsem si všiml, že jsem reagoval ohledně věku na jiný příspěvek :-) Dělají asi 8 barevných variant.Mě se na zápěstí zdají akorát, je to dané také vhodném uchycením pásku (hezky obepnou dětskou ruku). Chce to asi vyzkoušet, ale nakonec nelituji volby. Syn je z ruky nesundá a kdyby něco, máme se kam posouvat dál a zatím to tolik chechtáků nestálo :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombas Odesláno 8. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2014 (upraveno) Pro dítě klidně něco takového za pár stovek:Casio Collection AW 48H-7B Upraveno 8. října 2014 uživatelem tombas Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 8. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2014 Až teď jsem si všiml, že jsem reagoval ohledně věku na jiný příspěvek :-) Dělají asi 8 barevných variant.Mě se na zápěstí zdají akorát, je to dané také vhodném uchycením pásku (hezky obepnou dětskou ruku). Chce to asi vyzkoušet, ale nakonec nelituji volby. Syn je z ruky nesundá a kdyby něco, máme se kam posouvat dál a zatím to tolik chechtáků nestálo :-)Tak ja to prohlednu poradne, jsem to ale lajdak,dik)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 8. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2014 Pro dítě klidně něco takového za pár stovek:Casio Collection AW 48H-7Bcasio-collection-aw-48h-7b_47715_1.jpgUrcite, nechci neco super, ale kluci se nakazili ode mne, ohledne vodotesnosti, vis?))),tak bych potreboval neco s 100m wr. Dale si myslim, ze ty dual digi nejsou pro ne az tak vhodne. Budou koukat na ne a zapomenou rucickove ))),ja je znam. Diky za dalsi moznost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombas Odesláno 8. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2014 Tak teda něco, co vypadá jako hodinky a má výbornou vodotěsnost. Cena pořád sympatická, jen mechanická odolnost bude trošku nižší, i když ocelové pouzdro to jistí:http://www.hodinky-365.cz/secco-s-a3729-1-214-x124178 Není už to ovšem tak zvučná značka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se