Jiří_99 Odesláno 26. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2019 Jen tak.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří_99 Odesláno 26. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2019 Jedna botová před proběhnutím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří_99 Odesláno 1. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2019 Zrejme jsem tady jedinej magorek, co se verejne priznava k uzivani eplwoc.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří_99 Odesláno 9. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2019 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
426kahemi Odesláno 9. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2019 Pokud by někdo chtěl zprovoznit funkci EKG na Series 4, tak aktualizujte na poslední verzi OS a vemte Watch na výlet do Německa, Rakouska nebo jiné země kde je to aktuálně již podporováno.Osobně vyzkoušena aktivace v Německu a vše funguje i po návratu zpět do ČR a restartu hodinek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 27. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2019 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
426kahemi Odesláno 26. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2020 Skvělý článek, a souhlas prakticky se vším https://www.hodinkee.com/articles/apple-watch-fifth-anniversary Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Franklin Odesláno 31. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července 2020 Neviete mi poradiť prosím...AW mi neoznamujú vibráciou hovor cez aplikácie viber a whatsapp (zvuky mám trvalo vypnuté), len mi príde správa o zmeškanom hovore. Správy cez tieto app oznamujú v pohode aj klasické volania. Prešiel som všetky nastavenia v mobile aj na hodinkách a nenašiel som problém. Dakujem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
426kahemi Odesláno 1. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. srpna 2020 Hledáš zbytečně, aplikace Viberu a WhatsAppu nepodporují hovory na Apple Watch, ani volání, ani notifikaci při příchozím hovoru. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Franklin Odesláno 1. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. srpna 2020 Dakujem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 1. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2021 Počasí tak akorát na sezení u kompjůtru... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
janstuclik Odesláno 3. června 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června 2024 Apple Watch jsem dřív nosil denně, od té doby, co se ze mě stal chrono pacient :D, už je používám pouze jako sport tester na běhání, kolo a fitko. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marektomas98 Odesláno 5. listopadu 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2024 V 3. 6. 2024 v 9:34, janstuclik napsal: Apple Watch jsem dřív nosil denně, od té doby, co se ze mě stal chrono pacient :D, už je používám pouze jako sport tester na běhání, kolo a fitko. Ja už jsem je odboural úplně. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se