Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 40
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno (upraveno)

Velká paráda, těšim se na živý fotky, tah a pouzdro skvělá povrchová kombinace...o strojku nic nevim, ale myslim, že by si to s nim sami nezazdili. Moc se mi líběj. Chlapácká velikost, škoda plastickejch indexů v týhle třídě.

Upraveno uživatelem Daemonultimate
Odesláno

Velká paráda, těšim se na živý fotky, tah a pouzdro skvělá povrchová kombinace...o strojku nic nevim, ale myslim, že by si to s nim sami nezazdili. Moc se mi líběj. Chlapácká velikost, škoda plastickejch indexů v týhle třídě.

myslis, ze sou indexy jen namalovany? to by me dost zklamaly..

Odesláno

to ja taky, ale 2090USD + nejakej shipping + 21%DPH.. a beztak by to byla jak minule, kdy mi rekli, ze to nebude za 2090USD, ale po Evrope za 2090EUR..

By to koupil nekdo ze statu, nebo ze Svajcu....

Si pockam na neco podobnyho s plastickyma indexama, bud tyrkys cifr, nebo tmave modry.

Odesláno

o tom nepochybuj. dodnes se tlucu do hlavy, ze sem do tech prvnich nesel, byt to nebyly petilitry..

Me se libi i tyhle, dobra velikost. Jen ty indexy, kua to je nemohli udelat plastický?

No, mam o cem premyslet.

Odesláno

Skusim vam porobit fotky cifru na mojich 1200 project aware... tie indexy mi zacali pomaly viac a viac chybat, farba super inak, hlavne ked su na isofrane :) ale ten treti rozmer ciferniku objektivne chyba...

Odesláno

Tištěné indexy jsou u Subů na howno, zajímavá barva cifru, ale jinak 100x recyklovaný prd, zkrátka pro mě jedině plnotučné 5000, Sibiřu, chováš se k nim slušně, nelezeš s něma do motoru jako, když jsi byl zajíc s breitlingenama? :D

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...