bebe22 Odesláno 13. září 2014 Nahlásit Odesláno 13. září 2014 (upraveno) Prosím o pomoct s identifikací. Hodinky jsem zdědil a chtěl bych je prodat. Jen mi tak leží v šuplíku. Jen bych chtěl doplnit, že budou zřejmě hodně staré nebo je i moje babička zdědila po svojí tetě. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 13. září 2014 uživatelem bebe22
bohus76 Odesláno 13. září 2014 Nahlásit Odesláno 13. září 2014 Nechci Tě zklamat,ale žádné velké terno to nebude /teda pokud nejsou zlaté/ ,nostalgická hodnota ve určitě větší jak hodnota vyjádřená penězi.Nějakou tisícovku to bude,ale víc jak dvě asi ne.Dej je na Aukro od koruny a uvidíš.
bebe22 Odesláno 13. září 2014 Autor Nahlásit Odesláno 13. září 2014 Zlaté by měli být tak, ale 100% ti to neřeknu.
bohus76 Odesláno 13. září 2014 Nahlásit Odesláno 13. září 2014 Tak hledej někde punc či označení ryzosti,někdy to bývá i vevnitř hodinek /na dýnku/.
bebe22 Odesláno 13. září 2014 Autor Nahlásit Odesláno 13. září 2014 Já bohužel nemám tušení jak ty hodinky otevřít. nechci jim nijak ubližit, ale ted jsem si všiml, že na tom zlatém pásku je vyryto evidentně nějaké čísla a písmena, ale ani s lupou to nepřečtu.
bebe22 Odesláno 13. září 2014 Autor Nahlásit Odesláno 13. září 2014 S foťákem na makro tam čtu ,,KE" a něco ve stylu ,,282"
bohus76 Odesláno 13. září 2014 Nahlásit Odesláno 13. září 2014 Muselo by tam být 585 /teda 14 karátů/.Nebo 750 /18karátů/.
bebe22 Odesláno 13. září 2014 Autor Nahlásit Odesláno 13. září 2014 8 je tam určitě a při lepším podíváním je tam opravdu 585.
bebe22 Odesláno 13. září 2014 Autor Nahlásit Odesláno 13. září 2014 Za hodinky mám nabídku 3000? Mám je za tuto cenu prodat?
habadej Odesláno 13. září 2014 Nahlásit Odesláno 13. září 2014 Neprodávej, tři litry ti v životě nijak nepomůžou, ale jak doma otevřeš šuplík, tak si vždycky vzpomeneš na svou babičku. Teda alespoň já bych to tak udělal.
gougy Odesláno 13. září 2014 Nahlásit Odesláno 13. září 2014 Neprodávej, tři litry ti v životě nijak nepomůžou, ale jak doma otevřeš šuplík, tak si vždycky vzpomeneš na svou babičku. Teda alespoň já bych to tak udělal.+1
People Odesláno 13. září 2014 Nahlásit Odesláno 13. září 2014 mozno ma jej fotku na stene, aby si ju mohol neustale pripominat, nie len ked raz za uhorsky rok otvori suflik. Neprodávej, tři litry ti v životě nijak nepomůžou, ale jak doma otevřeš šuplík, tak si vždycky vzpomeneš na svou babičku. Teda alespoň já bych to tak udělal.
PetrL Odesláno 14. září 2014 Nahlásit Odesláno 14. září 2014 Hele, to fakt nemá cenu prodávat hodinky po babičce za 3 litry. I kdybys potřeboval peníze, tři tisíce nikoho nevytrhnou. Morální hodnota těch hodinek je rozhodně vyšší. A i když se teď nikomu z tvých blízkých nehodí, na hodnotě už klesat nebudou a prodat je můžeš vždycky - třeba za dvacet nebo třicet let někoho z tvých potomků nadchnou a vzpomenou si zase na tebe, stejně jako ty na svou babičku. Já bych ti poradil rozhodně neprodávat, podle mě je to prostě škoda...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se