Přejít na obsah

JEDINÝ POŘÁDNÝ HODINKY !!!

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 66
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

S dovolením bych se ještě vrátil k Rolex Submariner, na přelomu roku budu mít "kulaté narozeniny". Jako památečný dar byly vybrány právě hodinky a po zvážení momentální i výhledové finanční situace jsme určili rozpětí mezi 100 až 150 tisíci. Předběžně jsem si vybral právě Rolex Submariner, jsou jednoduché, relativně odolné ( mám malou dceru o nečekané údery, nárazy či neplánovaný styk s kapalinami není nouze ) celkem hezké a v neposlední řadě od renomované firmy, neměla by být ostuda mít je na ruce. Něco jsem si přečetl, narazil na toto forum, prohledal a trošku mne zaráží že právě s těmito Rolexkami tu nikdo není, nikdo tu ani nepsal že by je chtěl pořizovat... Proč ? Mají nějaký zádrhel o kterém nevím ?

Předem děkuji za odpovědi

Návštěvník Kamil
Odesláno
  flagolo napsal:
...mají nějaký zádrhel o kterém nevím?

Zádrhel určitě nemají, jsou to skvělé hodinky s COSC, přehledné, velikost tak akorát a o kvalitě svědčí i to, že Submariner je světově nejkopírovanější model. Jenže podobně jako levnější Breitling jsou Rolexy především symbolem. A to se mnoha lidem nezamlouvá.

Většina zdejších milovníků hodinek by si v dané cenové kategorii vybrala jinou značku, ne tak profláklou, ale stejně kvalitní. A bez touhy ukazovat celému světu, že na to mám. Pár výjimek by se tu samozřejmě našlo. :)

Odesláno

Já se na to koukám trochu jinak - kdyby Rolex dělal opravdu hodinky, které by mě oslovily, tak bych si je asi koupil. Ale bohužel, zatím jsem žádný takový model od Rolexu nenašel. Druhá věc je, že kdyby mě někdo viděl s Rolexkami na ruce, asi by mi jen těžko věřil, že jsou skutečně pravé...

Odesláno (upraveno)
  flagolo napsal:
S dovolením bych se ještě vrátil k Rolex Submariner, na přelomu roku budu mít "kulaté narozeniny". Jako památečný dar byly vybrány právě hodinky a po zvážení momentální i výhledové finanční situace jsme určili rozpětí mezi 100 až 150 tisíci. Předběžně jsem si vybral právě Rolex Submariner, jsou jednoduché, relativně odolné ( mám malou dceru o nečekané údery, nárazy či neplánovaný styk s kapalinami není nouze ) celkem hezké a v neposlední řadě od renomované firmy, neměla by být ostuda mít je na ruce. Něco jsem si přečetl, narazil na toto forum, prohledal a trošku mne zaráží že právě s těmito Rolexkami tu nikdo není, nikdo tu ani nepsal že by je chtěl pořizovat... Proč ? Mají nějaký zádrhel o kterém nevím ?

Předem děkuji za odpovědi

nemaji naprosto zadny zadrhel - jsou celkem casto diskutovane na tomto foru, je to spis o tom co pise kamil v tehle cenove relaci si poridi zdejsi clenove jine hodinky, pokud mohu doporucit zkus nemecky obchod http://www.uhrenfreund.com/ je zameren na rolex a tudor - prodavaji pouze nove nebo po revizi u rolexu (takze nerozpoznatelne od novych) submariner bez data, nove, tam byvaji od 2390 euro, u nich bych se nebal ani starsich, ale pozor zase cim starsi (od 80´let) tim drazsi :-); koupi ziskas nadcasovy design, vlastni kalibr (coz je ohromne plus) a to jestli si nekdo bude myslet, ze nosim fake - je mi celkem jedno.

PS: ted jsen na uhrenfreund koukal a bohuzel zadne submariner nove tam nejsou ( pouze vintage za celkem dost penez), ale to neni problem ony se tam ty hodinky celkem toci - je to renomovany obchod

Upraveno uživatelem steel
Odesláno

Kamil: Takže problém pramení spíše z pocitu že " Je má každý" ? Já mám právě pocit že tu Submarinery nemá nikdo. Nemám touhu ukazovat celému světu že na to mám. Chci si koupit ke "kulatinám" to nejlepší s nejtrvalejší hodnotou co jsem v dané cenové kategorii schopný pořídit. Máš-li jiný nápad sem s ním, rád se podívám eventuelně změním názor. Proto jsem s tím taky začal půl roku předem, mám-li něco na ruce nosit dalších deset nebo i dvacet let, chci si být svým rozhodnutím jistý.

Odesláno
  flagolo napsal:
Kamil: Takže problém pramení spíše z pocitu že " Je má každý" ? Já mám právě pocit že tu Submarinery nemá nikdo. Nemám touhu ukazovat celému světu že na to mám. Chci si koupit ke "kulatinám" to nejlepší s nejtrvalejší hodnotou co jsem v dané cenové kategorii schopný pořídit. Máš-li jiný nápad sem s ním, rád se podívám eventuelně změním názor. Proto jsem s tím taky začal půl roku předem, mám-li něco na ruce nosit dalších deset nebo i dvacet let, chci si být svým rozhodnutím jistý.

Odesláno (upraveno)
  flagolo napsal:

takzvane classic watch :

omega speedmaster (musim propagovat :-)

http://nakahiro.parfait.ne.jp/image/tokei3/pro.jpeg

JLC reverso

http://www.timetunnel-jp.com/2006basel/jlc...%20Hometime.jpg

IWC Mark

http://www.timephilosophy.com/watches/iwc/...es/IW325301.jpg

Upraveno uživatelem steel
Odesláno

flagolo - myslim ze se submarinery rozhodne chybu neudelas! ja po nich uz celkem dlouho pokukuji, nebo po nejakem jinem (jeste dostupnem) modelu Rolex, napriklad:

116200bksj.jpg

a nebo z dalsich:

Omega Speedmaster Professional, kterymi jsem si udelal radost nedavno a mohu vrele doporucit!

617-bild_gr1097242707.jpg

Nebo Tag Heuer Monaco na ktere se teprve chystam

040930_172112-47.jpg

Kazdopadne hodne stesti at vyberes to co se ti tech 10+ let bude skutecne libit :whistle:

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...