Mike. Odesláno 26. června 2007 Nahlásit Odesláno 26. června 2007 A kolik vubec stoji nejake nejlevnejsi Rolex? Ani nevim.
steel Odesláno 27. června 2007 Nahlásit Odesláno 27. června 2007 Michael napsal: A kolik vubec stoji nejake nejlevnejsi Rolex? Ani nevim. rolex air king 2910 euro
Mike. Odesláno 27. června 2007 Nahlásit Odesláno 27. června 2007 steel napsal: rolex air king 2910 euro Thank you.
mrakodrap Odesláno 28. června 2007 Nahlásit Odesláno 28. června 2007 Omega Seamaster Professional - klasika, krása, srdcová záležitost.
flagolo Odesláno 29. června 2007 Nahlásit Odesláno 29. června 2007 S dovolením bych se ještě vrátil k Rolex Submariner, na přelomu roku budu mít "kulaté narozeniny". Jako památečný dar byly vybrány právě hodinky a po zvážení momentální i výhledové finanční situace jsme určili rozpětí mezi 100 až 150 tisíci. Předběžně jsem si vybral právě Rolex Submariner, jsou jednoduché, relativně odolné ( mám malou dceru o nečekané údery, nárazy či neplánovaný styk s kapalinami není nouze ) celkem hezké a v neposlední řadě od renomované firmy, neměla by být ostuda mít je na ruce. Něco jsem si přečetl, narazil na toto forum, prohledal a trošku mne zaráží že právě s těmito Rolexkami tu nikdo není, nikdo tu ani nepsal že by je chtěl pořizovat... Proč ? Mají nějaký zádrhel o kterém nevím ? Předem děkuji za odpovědi
Návštěvník Kamil Odesláno 29. června 2007 Nahlásit Odesláno 29. června 2007 flagolo napsal: ...mají nějaký zádrhel o kterém nevím? Zádrhel určitě nemají, jsou to skvělé hodinky s COSC, přehledné, velikost tak akorát a o kvalitě svědčí i to, že Submariner je světově nejkopírovanější model. Jenže podobně jako levnější Breitling jsou Rolexy především symbolem. A to se mnoha lidem nezamlouvá. Většina zdejších milovníků hodinek by si v dané cenové kategorii vybrala jinou značku, ne tak profláklou, ale stejně kvalitní. A bez touhy ukazovat celému světu, že na to mám. Pár výjimek by se tu samozřejmě našlo.
sauce Odesláno 29. června 2007 Nahlásit Odesláno 29. června 2007 Já se na to koukám trochu jinak - kdyby Rolex dělal opravdu hodinky, které by mě oslovily, tak bych si je asi koupil. Ale bohužel, zatím jsem žádný takový model od Rolexu nenašel. Druhá věc je, že kdyby mě někdo viděl s Rolexkami na ruce, asi by mi jen těžko věřil, že jsou skutečně pravé...
steel Odesláno 29. června 2007 Nahlásit Odesláno 29. června 2007 (upraveno) flagolo napsal: S dovolením bych se ještě vrátil k Rolex Submariner, na přelomu roku budu mít "kulaté narozeniny". Jako památečný dar byly vybrány právě hodinky a po zvážení momentální i výhledové finanční situace jsme určili rozpětí mezi 100 až 150 tisíci. Předběžně jsem si vybral právě Rolex Submariner, jsou jednoduché, relativně odolné ( mám malou dceru o nečekané údery, nárazy či neplánovaný styk s kapalinami není nouze ) celkem hezké a v neposlední řadě od renomované firmy, neměla by být ostuda mít je na ruce. Něco jsem si přečetl, narazil na toto forum, prohledal a trošku mne zaráží že právě s těmito Rolexkami tu nikdo není, nikdo tu ani nepsal že by je chtěl pořizovat... Proč ? Mají nějaký zádrhel o kterém nevím ? Předem děkuji za odpovědi nemaji naprosto zadny zadrhel - jsou celkem casto diskutovane na tomto foru, je to spis o tom co pise kamil v tehle cenove relaci si poridi zdejsi clenove jine hodinky, pokud mohu doporucit zkus nemecky obchod http://www.uhrenfreund.com/ je zameren na rolex a tudor - prodavaji pouze nove nebo po revizi u rolexu (takze nerozpoznatelne od novych) submariner bez data, nove, tam byvaji od 2390 euro, u nich bych se nebal ani starsich, ale pozor zase cim starsi (od 80´let) tim drazsi :-); koupi ziskas nadcasovy design, vlastni kalibr (coz je ohromne plus) a to jestli si nekdo bude myslet, ze nosim fake - je mi celkem jedno. PS: ted jsen na uhrenfreund koukal a bohuzel zadne submariner nove tam nejsou ( pouze vintage za celkem dost penez), ale to neni problem ony se tam ty hodinky celkem toci - je to renomovany obchod Upraveno 29. června 2007 uživatelem steel
flagolo Odesláno 2. července 2007 Nahlásit Odesláno 2. července 2007 Kamil: Takže problém pramení spíše z pocitu že " Je má každý" ? Já mám právě pocit že tu Submarinery nemá nikdo. Nemám touhu ukazovat celému světu že na to mám. Chci si koupit ke "kulatinám" to nejlepší s nejtrvalejší hodnotou co jsem v dané cenové kategorii schopný pořídit. Máš-li jiný nápad sem s ním, rád se podívám eventuelně změním názor. Proto jsem s tím taky začal půl roku předem, mám-li něco na ruce nosit dalších deset nebo i dvacet let, chci si být svým rozhodnutím jistý.
flagolo Odesláno 2. července 2007 Nahlásit Odesláno 2. července 2007 flagolo napsal: Kamil: Takže problém pramení spíše z pocitu že " Je má každý" ? Já mám právě pocit že tu Submarinery nemá nikdo. Nemám touhu ukazovat celému světu že na to mám. Chci si koupit ke "kulatinám" to nejlepší s nejtrvalejší hodnotou co jsem v dané cenové kategorii schopný pořídit. Máš-li jiný nápad sem s ním, rád se podívám eventuelně změním názor. Proto jsem s tím taky začal půl roku předem, mám-li něco na ruce nosit dalších deset nebo i dvacet let, chci si být svým rozhodnutím jistý.
mnovace Odesláno 2. července 2007 Nahlásit Odesláno 2. července 2007 2 flagolo Rolex je vilice prestižní firma, produkující vynikající hodinky, pokud se ti libí, tak si je kup- určitě neuděláš chybu.
steel Odesláno 2. července 2007 Nahlásit Odesláno 2. července 2007 (upraveno) flagolo napsal: Kamil: Takže problém pramení spíše z pocitu že " Je má každý" ? Já mám právě pocit že tu Submarinery nemá nikdo. Nemám touhu ukazovat celému světu že na to mám. Chci si koupit ke "kulatinám" to nejlepší s nejtrvalejší hodnotou co jsem v dané cenové kategorii schopný pořídit. Máš-li jiný nápad sem s ním, rád se podívám eventuelně změním názor. Proto jsem s tím taky začal půl roku předem, mám-li něco na ruce nosit dalších deset nebo i dvacet let, chci si být svým rozhodnutím jistý. takzvane classic watch : omega speedmaster (musim propagovat :-) http://nakahiro.parfait.ne.jp/image/tokei3/pro.jpeg JLC reverso http://www.timetunnel-jp.com/2006basel/jlc...%20Hometime.jpg IWC Mark http://www.timephilosophy.com/watches/iwc/...es/IW325301.jpg Upraveno 2. července 2007 uživatelem steel
spiderer Odesláno 2. července 2007 Nahlásit Odesláno 2. července 2007 flagolo - myslim ze se submarinery rozhodne chybu neudelas! ja po nich uz celkem dlouho pokukuji, nebo po nejakem jinem (jeste dostupnem) modelu Rolex, napriklad: a nebo z dalsich: Omega Speedmaster Professional, kterymi jsem si udelal radost nedavno a mohu vrele doporucit! Nebo Tag Heuer Monaco na ktere se teprve chystam Kazdopadne hodne stesti at vyberes to co se ti tech 10+ let bude skutecne libit
Ptiger Odesláno 3. července 2007 Nahlásit Odesláno 3. července 2007 Já bych chtěl Omega de Ville Prestige small seconds http://www.omega.ch/index.php?id=598&d...&no_cache=1
New Milis Odesláno 3. července 2007 Nahlásit Odesláno 3. července 2007 Snow napsal: Když už tady máme JEDINÝ POŘÁDNÝ AUTO, tak bychom se mohli pustit do hodinek. Jaké jsou podle vás ? Musí být ale opravdu jenom jedny ! Já nevím.
Mike. Odesláno 4. července 2007 Nahlásit Odesláno 4. července 2007 New Milis napsal: Já nevím. To je dobry nazor , ale na druhou stranu je to docela tezke rict ...
Návštěvník RaGe Odesláno 7. července 2007 Nahlásit Odesláno 7. července 2007 Já bych bral tyhle http://www.panerai.com/img/2/prodotti/1086..._ingrandito.jpg
viktor čistič Odesláno 9. července 2007 Nahlásit Odesláno 9. července 2007 No, musel bych překousnout, že to nejsou qartzky, ale asi bych si zvykl.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se