Přejít na obsah

JEDINÝ POŘÁDNÝ HODINKY !!!

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)
  Pachollini napsal:
Jak tak na to koukám, měl bych přihodit i nějaký argument.

Tak tedy, nenapadá mě žádná situace, kdy by Panerai nešly vzít na ruku. K obleku celkem OK, k neoprénu OK, k džínům pořád OK. Spousta těch hodinek tady mi na to, že mají být jediné, připadá hodně úzce profilovaná. Možná všechny kromě Speedy a Brajtlí s přimhořením oka ;-)

To je úhel pohledu. Nebo spíše otázka výčtu situací každého jednoho z nás.

BTW: které Panerai jsou Tvé vyvolené?

Upraveno uživatelem Pfosser
  • Odpovědi 66
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno
  Pfosser napsal:
To je úhel pohledu. Nebo spíše otázka výčtu situací každého jednoho z nás.

BTW: které Panerai jsou Tvé vyvolené?

Nějaká jednoduchá klasika. Na Luminor Marina se mi líbí vteřinovka a zámek korunky, na Radiomir uchycení řemenu?

Ale jsou několikrát na finančním limitem, který jsem ochoten do hodinek investovat?

Odesláno
  Baker napsal:
Za me jsou to tyto:

IWC Portuguese Automatic 7-day power reserve

S dovolením bych se k této volbě přidal. Loni jsem si je zkoušel v Oriose v Brně. Naprosto mě šokovala jejich nízká váha a taky to, že mi je z ruky sundávaly na střídačku dvě prodavačky, protože nevěděly, jak ta spona funguje.

Odesláno
  Jumbo napsal:
S dovolením bych se k této volbě přidal. Loni jsem si je zkoušel v Oriose v Brně. Naprosto mě šokovala jejich nízká váha a taky to, že mi je z ruky sundávaly na střídačku dvě prodavačky, protože nevěděly, jak ta spona funguje.

Jen tak pro zajimavost, za jakou cenu Ti je nabizely ?

Odesláno
  Baker napsal:
Jen tak pro zajimavost, za jakou cenu Ti je nabizely ?

Prodejní cena byla 260 000,- (+- nějaká tisícikoruna) - pouzdro v oceli. Po možnosti slevy jsem se přímo neptal, i když prodavačka naznačila, že je možnost se domluvit.

Odesláno
  Michael napsal:
Kolik vlastne stoji Rolex Submariner?

Asi před dvěma měsíci jsem se ptal ve Štěpánský na Sea-dweller - cena kolem 127 tisíc. Submariner bude o nějaký ten tisíc levnější.

Odesláno (upraveno)

Retail pro klasickou ocelovou verzi s černým číselníkem je 3550 EUR bez datumovky, 4100 EUR s datumovkou a tedy i s proslulou lupou na sklíčku ;)

Upraveno uživatelem sauce

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...