Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Zdravím, položil bych vám zdánlivě nelogickou otázku, která mě momentálně trápí. Mám Hamilton khaki X copter chrono na orandžové gumě a jelikož se blíží zima a chci je nosit občas i nadále, tak jsem uvažoval o nákupu tahu ( ani černá guma - originál, to moc neřeší, cenově je od tahu jen o 1000 kč levnější a já mám teď navíc období tahů ), ale trochu mě uzemnila cena nového tahu ( vzhledem k tomu, za kolik jsem pořídil celé hodinky ). Navíc jsem dostal nabídku na hodinky na tahu ( dost dobré značky, sice ne v chronu, ale komplet balení ), jen by to znamenalo, došetřit trochu peněz ( myšleno 10 tis. ).

Takže teď se rozhoduju a nějak si nevím rady- koupit jen tah, nebo mít další hodinky a hamiltony jen na léto ?

Vím, že většina z vás se nad tímto "problémem" pousměje, ale mě to už od rána v hlavě šrotuje a dnes asi nebudu pořádně spát a tak bych rád slyšel váš názor a argumenty, pro jednu z variant. Prostě- chronomaniak :-)))). Předem dík

Odesláno (upraveno)

Ja uz vaham rok. Stejny problem. Tah k mido stoji cca 3.000kc neni to vela, ale za taku cenu si dokazem kupit pekne seika, ktore ma zabavia na nejaky cas.

Upraveno uživatelem People
Odesláno

Myslim, ze si to musis rozhodnout sam, co je pro Tebe lepsi a co si oduvodnis.

Z me zkusenosti, koupil jdem Damasko, ktere jsem chtel hodne zkusit. Hodinky jako takove jsou skvele, ale pro me osobne hodinky bez tahu jsiu polovocni.

Ale ty jsi trochu jiny chronomagor jak ja. Me staci jedny hodinky.

Pokud ti ty druhe hodinky budou slouzit a nahradi tah u H, asi bych sel do nich a H nechal na leto.

Odesláno

bude tě to nechrono bavit?

Jestli si na Hamiltonech teď ulítáváš, tak bych ten tah dokoupil. Já teda ani moc nechápu proč bys je nemoh nosit i v zimě, kůži na ně dát nechceš?

Odesláno

Myslim, ze si to musis rozhodnout sam, co je pro Tebe lepsi a co si oduvodnis.

Z me zkusenosti, koupil jdem Damasko, ktere jsem chtel hodne zkusit. Hodinky jako takove jsou skvele, ale pro me osobne hodinky bez tahu jsiu polovocni.

Ale ty jsi trochu jiny chronomagor jak ja. Me staci jedny hodinky.

Pokud ti ty druhe hodinky budou slouzit a nahradi tah u H, asi bych sel do nich a H nechal na leto.

Ono u toho chronomagora je to jinak, to, že střídám hodinky jak na běžícím pásu, u sebe vnímám jako určitou nedospělost/přelétavost, ale nedokážu se toho zatím zbavit.

the MJ- to je právě otázka, bude mě nechrono bavit? Mám fortis B 42 a jsem z nich unešenej ( mám je stejně dlouho jako Hamiltony ), ale,..... Chrona mám odnepaměti, měl jsem je vždy. Proto si potřebuju pár názorů vyslechnout a pak rozhodnout ( nejlépe mít chladnou hlavu, ale tu jsem na foru nikdy neměl ).

Odesláno

Kup ty druhe a chrona si nech na leto, byla by jich skoda, je videt, ze mas k nich vzah.

Odesláno

Rozšířil bych počet hodinek.

Optimální na 3, ideálně tak na 6 :)

Ok,kdyz ideal vynasobis trema,blizis se k memu cislu. To uz je promiskuita. Ale zatim dik za nazory,vypada to na prikloneni se k vetsine,zatim

• po 2 týdnech...
Odesláno

Zdravím, položil bych vám zdánlivě nelogickou otázku, která mě momentálně trápí. Mám Hamilton khaki X copter chrono na orandžové gumě a jelikož se blíží zima a chci je nosit občas i nadále, tak jsem uvažoval o nákupu tahu ( ani černá guma - originál, to moc neřeší, cenově je od tahu jen o 1000 kč levnější a já mám teď navíc období tahů ), ale trochu mě uzemnila cena nového tahu ( vzhledem k tomu, za kolik jsem pořídil celé hodinky ). Navíc jsem dostal nabídku na hodinky na tahu ( dost dobré značky, sice ne v chronu, ale komplet balení ), jen by to znamenalo, došetřit trochu peněz ( myšleno 10 tis. ).

Takže teď se rozhoduju a nějak si nevím rady- koupit jen tah, nebo mít další hodinky a hamiltony jen na léto ?

Vím, že většina z vás se nad tímto "problémem" pousměje, ale mě to už od rána v hlavě šrotuje a dnes asi nebudu pořádně spát a tak bych rád slyšel váš názor a argumenty, pro jednu z variant. Prostě- chronomaniak :-)))). Předem dík

Jednoznacne nove hodinky, tu nie je co riesit :D :D 

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...