Přejít na obsah

Pochlubte se novými čínskými přírůstky

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 44
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Tož hoši, hlásím přírůstek, co přišel stejnou zásilkou :whistling: Děkuji tímto veřejně Foundrymanovi za pomoc!

Takže: automat, hod@minut ručka a ručka-ukazatel datumu, ukazatel den-noc. Dále den v týdnu a měsíc. Den v týdnu, datum a měsíc lze nastavovat zapuštěnými tlačítky. Velmi velmi tiše tikají. Průměr 41 mm, výška 15mm. Nerez, vypouklé sklíčko, kožený řemínek ala aligator. Pouzdro leštěné. Provedení velmi podařené, o kvalitě, přesnosti atd. bude po určité době podána zpráva. Budou používány asi jako pracovní-víkendové hodinky.

PS mám z nich radost. Ovšem, celníci neopoměli doměřit DPH :shuriken:

Prosím, nějaké bližší informace ke značce, zdroji, a popř. forma objednání .... ? :) Jsou móóóć hezký takhle na fotkách.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tentokrát jedno skutečné chlubení přírůstkem:

V pátek dorazily objednané hodinky z Hong-Kongu, typ Alpha 922C-SG2806. Jsou velké (průměr 42mm), masivní a těžké (140g).

Pouzdro celokovové, nerezové, kvalitně obrobené a vyleštěné.

Sklíčko pravděpodobně ze silného plastu.

Luneta ocelová, otočná v jednom směru, s aretací.

Korunka signovaná, šroubovací.

Dýnko ocelové, neprůhledné, signované.

Vodotěsnost udávaná 3ATM.

Špičky ruček, hodinové značky na ciferníku i středová značka na lunetě v šeru intenzivně svítí.

Strojek čínské výroby, automat, 21 kamenů, hacking, pravděpodobně zn. Seagull.

Pásek nerezový, broušený, články jsou z masivního kovu a přesně do sebe zapadají. Spona signovaná. Články pásku, které lze vyjmout pro zkrácení, mají šroubovací čepy.

Hodinky se pravděpodobně podobají nějaké známé předloze, ale nevím jaké. Výrobce je nabízí v různých kombinacích černého a zeleného ciferníku a černé, zelené a oranžové lunety. Dále lze koupit náhradní lunety, kovové, kožené a nylonové pásky v různých barvách.

Odchylka po prvním dnu provozu +15 sekund.

Cena byla 55,99USD tj. 1210,60Kč včetně poštovného. Hodinky přišly 10 dnů po zaplacení, bez problémů ze strany pošty nebo celnice.

Celkově jsem s hodinkami velmi spokojený. Jedinou výtku mám k datumu. V poměru k velikosti ciferníku je okénko i číslice malé a špatně čitelné. Také by bylo vhodnější, aby k černému ciferníku byl také černý datový věnec s bílými číslicemi.

post-1232-1184573112.jpg

post-1232-1184573123.jpg

post-1232-1184573132.jpg

Odkaz ke komentáři

Fakt pěkné, a jaká je rezerva nátahu?

V pátek dorazily objednané hodinky z Hong-Kongu, typ Alpha 922C-SG2806. Jsou velké (průměr 42mm), masivní a těžké (140g).

Špičky ruček, hodinové značky na ciferníku i středová značka na lunetě v šeru intenzivně svítí.

Pásek nerezový, broušený, články jsou z masivního kovu a přesně do sebe zapadají. Spona signovaná. Články pásku, které lze vyjmout pro zkrácení, mají šroubovací čepy.

Hodinky se pravděpodobně podobají nějaké známé předloze, ale nevím jaké. Výrobce je nabízí v různých kombinacích černého a zeleného ciferníku a černé, zelené a oranžové lunety. Dále lze koupit náhradní lunety, kovové, kožené a nylonové pásky v různých barvách.

Cena byla 55,99USD tj. 1210,60Kč včetně poštovného. Hodinky přišly 10 dnů po zaplacení, bez problémů ze strany pošty nebo celnice.

Celkově jsem s hodinkami velmi spokojený. Jedinou výtku mám k datumu. V poměru k velikosti ciferníku je okénko i číslice malé a špatně čitelné. Také by bylo vhodnější, aby k černému ciferníku byl také černý datový věnec s bílými číslicemi.

Odkaz ke komentáři

zupr.. maš prima seamastery planet ocean, bez takovejch zbytečností jako je koaxiál, safír a heliovej ventil. Jen bych ještě testnul nějakej voranžovej řemen, to bude určitě prďáčtější. Vod čongů mi taky letěj dvoje hodinky na "pjererabotku" ( jedno falešný turbo a jedny IWC pro můj 3133)

Odkaz ke komentáři

Nechci ti brát iluze, ale ty co jsme viděl byly z mosazi a na tom kartáčovaný chrom. Pásek jsem typoval na masivní nerez a taky jsem se spletl - opět mosaz a kartáčovaný chrom. Nicméně pokud se pamatuju tak sklíčko bylo Minerální.... možná je to něco jiného....

Odkaz ke komentáři

zupr.. maš prima seamastery planet ocean, bez takovejch zbytečností jako je koaxiál, safír a heliovej ventil. Jen bych ještě testnul nějakej voranžovej řemen, to bude určitě prďáčtější. Vod čongů mi taky letěj dvoje hodinky na "pjererabotku" ( jedno falešný turbo a jedny IWC pro můj 3133)

Aha, takže Omega. No, na první pohled jsou dost podobné. Evidentně mám dobrý vkus :) Ale řada rozdílů se taky najde. Jiné proporce ruček, jiné vroubkování lunety i korunky, hlouběji zapuštěná korunka, bílý datový věnec...

Odkaz ke komentáři

Nechci ti brát iluze, ale ty co jsme viděl byly z mosazi a na tom kartáčovaný chrom. Pásek jsem typoval na masivní nerez a taky jsem se spletl - opět mosaz a kartáčovaný chrom. Nicméně pokud se pamatuju tak sklíčko bylo Minerální.... možná je to něco jiného....

Podle mne to vypadá dost věrohodně jako ocel. Myslím, že to poznám, s nerezí jsem dost dlouho dělal. Ale pro jistotu do toho zkusím zespoda rýpnout.

Odkaz ke komentáři

Já bych do toho nerejpal, od mosazi budeš mít černou ruku!

Jeje, rejpnul sem do tebe

Mezi náma, oni bratři z východu dokážou ty hodinky vyrobit i z nerezu, ale pak nestojí tělo 2USD ale 4USD. A bratři z východu jsou bohužel často příliš šetrní.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...