Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

celkem uvazuji o zakoupeni SBGF 021 - otazka - bude se mi mit kdo o takove hodinky postarat; jsou to quartz - tedy vymena baterie napr. ; mysleno pokud to dam do bezneho servisu nedomasti ty hodinky ? dale co kdyz budou potrebovat nejakou zasadnejsi opravu nebo prebrouseni pouzdra a tahu - mate s tim nekdo zkusenosti, safi ? nenasel (google) jsem po cele evrope servis pro grand seiko.... je to zatim velke minus pri rozvaze, ale hodinky jsou to nadherne

Odesláno

grand seika se v evropě oficiálně prodávají co vím jenom v nějakém jednom seiko shopu v paříži - ale imho není problém to poslat na opravu a servis do japonska za cca 1000,- pojištěné atd...

Odesláno (upraveno)
  kubson napsal:
grand seika se v evropě oficiálně prodávají co vím jenom v nějakém jednom seiko shopu v paříži - ale imho není problém to poslat na opravu a servis do japonska za cca 1000,- pojištěné atd...

to neni dobra zprava :-( ; zvlaste kvuli ty baterce

Upraveno uživatelem steel
Odesláno
  steel napsal:
celkem uvazuji o zakoupeni SBGF 021 - otazka - bude se mi mit kdo o takove hodinky postarat; jsou to quartz - tedy vymena baterie napr. ; mysleno pokud to dam do bezneho servisu nedomasti ty hodinky ? dale co kdyz budou potrebovat nejakou zasadnejsi opravu nebo prebrouseni pouzdra a tahu - mate s tim nekdo zkusenosti, safi ? nenasel (google) jsem po cele evrope servis pro grand seiko.... je to zatim velke minus pri rozvaze, ale hodinky jsou to nadherne

Mas dobry vkus, ale misto quartzu bych mozna sel do mechaniky. Ony hodinove strojky zas tak rozdelne nejsou aby jednoduchou opravu sikovny hodinar nezvladl. Na druhou stranu bych se je nebal poslat ani ani do servisu do Japonska. O tolikdrazsi nez u nas nebudou, navic asi bude ten servis i rychleji.

post-520-1181908703.jpg

Odesláno

hosi, hosi - chci je na normalni noseni, jako druhe hodinky ke speedmasterum, proti quratzu v tomhle pripade nic nemam, navic v grand seiko jsou lepsi tistaky nez ma breitling a rozdil mezi 125.000 yen a 350.000 yen je celkem velky ne, ze ne :-) to uz bych se silne rozhodoval mezi GS a rolex, kde se GS a mnohe 5 celkem nepokryte inspiruje

Odesláno

off topic, na kolik Kč přijdou tyhle GS v quartzu? jinak, plně souhlasím se steelem, že k automatům je quartz jako druhé hodinky rozhodně velmi userfriendly.

Odesláno
  steel napsal:

Ahoj pokud se jedná o běžnou údržbu ve stylu výměna baterky tak si myslím že není problém baterku nechat poslat z Japonska, případně tam poslat hodinky celé:-) ´Když už tak bych je kupoval od Higuchizho, který má velký kamený obchod. Přebroušení tahu atd ti v čechách velmi kvalitně udělá třeba i mechano.

resumé - jdi do nich :-)

Odesláno
  afrikab napsal:
Mas dobry vkus, ale misto quartzu bych mozna sel do mechaniky. Ony hodinove strojky zas tak rozdelne nejsou aby jednoduchou opravu sikovny hodinar nezvladl. Na druhou stranu bych se je nebal poslat ani ani do servisu do Japonska. O tolikdrazsi nez u nas nebudou, navic asi bude ten servis i rychleji.

nedivil bych se, kdyby případný servis i s dvojí cestou trval méně než běžný servis v ČR :thumbsdown_anim:

Odesláno
  ¨safi napsal:
Ahoj pokud se jedná o běžnou údržbu ve stylu výměna baterky tak si myslím že není problém baterku nechat poslat z Japonska, případně tam poslat hodinky celé:-) ´Když už tak bych je kupoval od Higuchizho, který má velký kamený obchod. Přebroušení tahu atd ti v čechách velmi kvalitně udělá třeba i mechano.

resumé - jdi do nich :-)

no vyborne, to jsem chtel slyset na higuchi-inc jsem koukal, u GS ma cenu na dotaz - zkusim se tedy dotazat za kolik je umi :-)

Odesláno
  steel napsal:
no vyborne, to jsem chtel slyset na higuchi-inc jsem koukal, u GS ma cenu na dotaz - zkusim se tedy dotazat za kolik je umi :-)

Ale i ty quartzky ti budeme my milovníci značky Seiko závidět ;)

Odesláno

Neviete nahodou kolko stoja grand seiko v prevedeni automat? Nikde to nemozem najist. A este na stranke seiko o nich nic nie je, ma grand seiko inu stranku? Inac skutocne pekne hodinky udajne s perfektnou presnostou. :thumbsup_anim:

Dik za info

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...