steel Odesláno 15. června 2007 Nahlásit Odesláno 15. června 2007 celkem uvazuji o zakoupeni SBGF 021 - otazka - bude se mi mit kdo o takove hodinky postarat; jsou to quartz - tedy vymena baterie napr. ; mysleno pokud to dam do bezneho servisu nedomasti ty hodinky ? dale co kdyz budou potrebovat nejakou zasadnejsi opravu nebo prebrouseni pouzdra a tahu - mate s tim nekdo zkusenosti, safi ? nenasel (google) jsem po cele evrope servis pro grand seiko.... je to zatim velke minus pri rozvaze, ale hodinky jsou to nadherne
kubson Odesláno 15. června 2007 Nahlásit Odesláno 15. června 2007 grand seika se v evropě oficiálně prodávají co vím jenom v nějakém jednom seiko shopu v paříži - ale imho není problém to poslat na opravu a servis do japonska za cca 1000,- pojištěné atd...
steel Odesláno 15. června 2007 Autor Nahlásit Odesláno 15. června 2007 (upraveno) kubson napsal: grand seika se v evropě oficiálně prodávají co vím jenom v nějakém jednom seiko shopu v paříži - ale imho není problém to poslat na opravu a servis do japonska za cca 1000,- pojištěné atd... to neni dobra zprava :-( ; zvlaste kvuli ty baterce Upraveno 15. června 2007 uživatelem steel
afrikab Odesláno 15. června 2007 Nahlásit Odesláno 15. června 2007 steel napsal: celkem uvazuji o zakoupeni SBGF 021 - otazka - bude se mi mit kdo o takove hodinky postarat; jsou to quartz - tedy vymena baterie napr. ; mysleno pokud to dam do bezneho servisu nedomasti ty hodinky ? dale co kdyz budou potrebovat nejakou zasadnejsi opravu nebo prebrouseni pouzdra a tahu - mate s tim nekdo zkusenosti, safi ? nenasel (google) jsem po cele evrope servis pro grand seiko.... je to zatim velke minus pri rozvaze, ale hodinky jsou to nadherne Mas dobry vkus, ale misto quartzu bych mozna sel do mechaniky. Ony hodinove strojky zas tak rozdelne nejsou aby jednoduchou opravu sikovny hodinar nezvladl. Na druhou stranu bych se je nebal poslat ani ani do servisu do Japonska. O tolikdrazsi nez u nas nebudou, navic asi bude ten servis i rychleji.
Bobr Odesláno 15. června 2007 Nahlásit Odesláno 15. června 2007 Steele, neměkni s quartzem. Zkus se mrknout sem: http://forums.timezone.com/index.php?t=tre...63750&rid=0. To už je myslím slušná cena.
afrikab Odesláno 15. června 2007 Nahlásit Odesláno 15. června 2007 Bobr napsal: Steele, neměkni s quartzem. Zkus se mrknout sem: http://forums.timezone.com/index.php?t=tre...63750&rid=0. To už je myslím slušná cena. Souhlas, quartzove Grand Seiko je pak oproti mechanice uz docela neprodejne.
pp Odesláno 15. června 2007 Nahlásit Odesláno 15. června 2007 grand seiko si dovedu představit jedině v mechanice
steel Odesláno 15. června 2007 Autor Nahlásit Odesláno 15. června 2007 hosi, hosi - chci je na normalni noseni, jako druhe hodinky ke speedmasterum, proti quratzu v tomhle pripade nic nemam, navic v grand seiko jsou lepsi tistaky nez ma breitling a rozdil mezi 125.000 yen a 350.000 yen je celkem velky ne, ze ne :-) to uz bych se silne rozhodoval mezi GS a rolex, kde se GS a mnohe 5 celkem nepokryte inspiruje
Kid_A Odesláno 15. června 2007 Nahlásit Odesláno 15. června 2007 off topic, na kolik Kč přijdou tyhle GS v quartzu? jinak, plně souhlasím se steelem, že k automatům je quartz jako druhé hodinky rozhodně velmi userfriendly.
steel Odesláno 15. června 2007 Autor Nahlásit Odesláno 15. června 2007 0,178 je kurz yenu, tyhle GS stoji ofic. 157.000, ale na i-netu se daji za 125.000 - tedy 22 250 kacek
safi Odesláno 16. června 2007 Nahlásit Odesláno 16. června 2007 steel napsal: celkem uvazuji o zakoupeni SBGF 021 - otazka - bude se mi mit kdo o takove hodinky postarat; jsou to quartz - tedy vymena baterie napr. ; mysleno pokud to dam do bezneho servisu nedomasti ty hodinky ? dale co kdyz budou potrebovat nejakou zasadnejsi opravu nebo prebrouseni pouzdra a tahu - mate s tim nekdo zkusenosti, safi ? nenasel (google) jsem po cele evrope servis pro grand seiko.... je to zatim velke minus pri rozvaze, ale hodinky jsou to nadherne Ahoj pokud se jedná o běžnou údržbu ve stylu výměna baterky tak si myslím že není problém baterku nechat poslat z Japonska, případně tam poslat hodinky celé:-) ´Když už tak bych je kupoval od Higuchizho, který má velký kamený obchod. Přebroušení tahu atd ti v čechách velmi kvalitně udělá třeba i mechano. resumé - jdi do nich :-)
safi Odesláno 16. června 2007 Nahlásit Odesláno 16. června 2007 afrikab napsal: Mas dobry vkus, ale misto quartzu bych mozna sel do mechaniky. Ony hodinove strojky zas tak rozdelne nejsou aby jednoduchou opravu sikovny hodinar nezvladl. Na druhou stranu bych se je nebal poslat ani ani do servisu do Japonska. O tolikdrazsi nez u nas nebudou, navic asi bude ten servis i rychleji. nedivil bych se, kdyby případný servis i s dvojí cestou trval méně než běžný servis v ČR
steel Odesláno 16. června 2007 Autor Nahlásit Odesláno 16. června 2007 ¨safi napsal: Ahoj pokud se jedná o běžnou údržbu ve stylu výměna baterky tak si myslím že není problém baterku nechat poslat z Japonska, případně tam poslat hodinky celé:-) ´Když už tak bych je kupoval od Higuchizho, který má velký kamený obchod. Přebroušení tahu atd ti v čechách velmi kvalitně udělá třeba i mechano. resumé - jdi do nich :-) no vyborne, to jsem chtel slyset na higuchi-inc jsem koukal, u GS ma cenu na dotaz - zkusim se tedy dotazat za kolik je umi :-)
afrikab Odesláno 16. června 2007 Nahlásit Odesláno 16. června 2007 steel napsal: no vyborne, to jsem chtel slyset na higuchi-inc jsem koukal, u GS ma cenu na dotaz - zkusim se tedy dotazat za kolik je umi :-) Ale i ty quartzky ti budeme my milovníci značky Seiko závidět
steel Odesláno 19. června 2007 Autor Nahlásit Odesláno 19. června 2007 tak jsem higichimu napsal a po dvou dnech stale nic - je to bezne ?
roon Odesláno 19. června 2007 Nahlásit Odesláno 19. června 2007 steel napsal: tak jsem higichimu napsal a po dvou dnech stale nic - je to bezne ? No moc ne, mě vždy odpověděl do jednoho dne.
afrikab Odesláno 19. června 2007 Nahlásit Odesláno 19. června 2007 steel napsal: tak jsem higichimu napsal a po dvou dnech stale nic - je to bezne ? Me onehda odpovidal tyden.
roon Odesláno 19. června 2007 Nahlásit Odesláno 19. června 2007 No jak tak koukám, tak jsem měl asi štěstí
Kirn Odesláno 19. června 2007 Nahlásit Odesláno 19. června 2007 Dobrá volba. Mě se moc líbí. Kdyby se ti potom omrzely, tak je můžeme vyměnit, mám prima Seika 5 automatic
eagle Odesláno 19. června 2007 Nahlásit Odesláno 19. června 2007 Neviete nahodou kolko stoja grand seiko v prevedeni automat? Nikde to nemozem najist. A este na stranke seiko o nich nic nie je, ma grand seiko inu stranku? Inac skutocne pekne hodinky udajne s perfektnou presnostou. Dik za info
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se