Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
  eagle napsal:
Neviete nahodou kolko stoja grand seiko v prevedeni automat? Nikde to nemozem najist. A este na stranke seiko o nich nic nie je, ma grand seiko inu stranku? Inac skutocne pekne hodinky udajne s perfektnou presnostou. :thumbsup_anim:

Dik za info

Mrkni na vlákno Fotky Seiko a ceny v Jenech. Tam jsou různé provedení automatů včetně cen.

Odesláno (upraveno)
  eagle napsal:
Neviete nahodou kolko stoja grand seiko v prevedeni automat? Nikde to nemozem najist. A este na stranke seiko o nich nic nie je, ma grand seiko inu stranku? Inac skutocne pekne hodinky udajne s perfektnou presnostou. :thumbsup_anim:

Dik za info

v automatu jsou za 350.000,- yen a vic

tady mas porovnani s omega aqua terra

http://www.pmwf.com/Watches/REVIEWS/AquaTe...ikoCompared.htm

a katalog v pdf grand seiko

http://www.seiko-watch.co.jp/resource/pdf/...06/GS_2006s.PDF

Upraveno uživatelem steel
Odesláno
  steel napsal:
v automatu jsou za 350.000,- yen a vic

tady mas porovnani s omega aqua terra

http://www.pmwf.com/Watches/REVIEWS/AquaTe...ikoCompared.htm

a katalog v pdf grand seiko

http://www.seiko-watch.co.jp/resource/pdf/...06/GS_2006s.PDF

V prevedeni automat su nadherne, neviem vsak, ci by mi vyhovoval japonsky povod pri danej cene:), aj ked kvalitou su urcite na urovni napriklad porovnavanej omegy.

Odesláno
  eagle napsal:
V prevedeni automat su nadherne, neviem vsak, ci by mi vyhovoval japonsky povod pri danej cene:), aj ked kvalitou su urcite na urovni napriklad porovnavanej omegy.

No v tom porovnání kvalitou nad omegami vítězí :smile_anim:

Odesláno
  eagle napsal:

japonsky puvod ? tomu nerozumim - bud jsou hodinky dobre nebo ne, vadi ti italsky v pripade panerai napr. nebo nemecky u lang und sohne, nebo anglicky, francouzsky, irsky ci rakousky u nezavislych hodinaru; sam mam dvoje omegy a ty seika me lakaji proto, ze to jsou SEIKA

Odesláno
  afrikab napsal:
Mas dobry vkus, ale misto quartzu bych mozna sel do mechaniky. Ony hodinove strojky zas tak rozdelne nejsou aby jednoduchou opravu sikovny hodinar nezvladl. Na druhou stranu bych se je nebal poslat ani ani do servisu do Japonska. O tolikdrazsi nez u nas nebudou, navic asi bude ten servis i rychleji.

Celkovo sa mi tieto Seika celkom pacia, az na ten Font. Pride mi nevkusny, nevhodne zvoleny :sick01:

Odesláno (upraveno)
  steel napsal:
japonsky puvod ? tomu nerozumim - bud jsou hodinky dobre nebo ne, vadi ti italsky v pripade panerai napr. nebo nemecky u lang und sohne, nebo anglicky, francouzsky, irsky ci rakousky u nezavislych hodinaru; sam mam dvoje omegy a ty seika me lakaji proto, ze to jsou SEIKA

Tym som sa nechcel dotknut priaznivcov seika..., ani nespochybnujem ich kvalitu, vyzeraju lakavo..., tym som chcel len povedat, ze mne osobne je blizsi europsky povod, aj ked nevylucujem, ze v buducnosti mozno zmenim nazor.

EDIT: Ako si sa rozhodol, objednal si ich?

Upraveno uživatelem eagle
Odesláno
  kubson napsal:
začínám být taky nahlodán... tyhle GS mají 200m WR, šroubovací korunku a v 8J kalibru má baterka vydržet 5 let!

Nevyzeraju zle, cena je velmi priazniva, avsak pre GS je typicke mechanicke prevedenie. Aku udava presnost vyrobca pri quartzovom prevedeni?

Odesláno
  kubson napsal:
začínám být taky nahlodán... tyhle GS mají 200m WR, šroubovací korunku a v 8J kalibru má baterka vydržet 5 let!

Hmmm, slusi jim to. Podle toho co jsaem nasel na netu, by mel kalibr 8J56 delat kolem 10 sekund za rok.

post-520-1183204059.jpg

post-520-1183204062.jpg

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...