worm007 Odesláno 26. září 2014 Nahlásit Odesláno 26. září 2014 Zdravím. Po pár mesiacoch som sa rozhodol si pořídit niečo ďalšie. V požiadavkách som dlho nemal jasno, chcel som pilotky, potom nie pilotky, potom potápky, ale veď jedny uź mám, potom nie potápky a tak to išlo až som sa dostal omylom v novom TH katalógu k týmto novým formulám. Ide o prvé automatické hodinky v kolekcii formula 1, čo je fajn, myslím že sa im celkom vydarili (aj chrono je velmi pekné). Zatial som ich nemal ani na ruke, musím počkať kým prestanem krvácať . Pri rozbalovaní balíčka som sa porezal a nejak to teče a teče. Tak sa na ne zatial pozerám, ale prvé dojmy vám sem napíšem. Hodinku sú velmi pekne spracované, malá sekundová ručička na 6. pozícii. Dátum na 3. Velká dvanástka a jednoduché indexy. Celé dokopy sa mi to velmi páči. Neviem či je to na fotkách vidieť ale tá stupnica ktorá ukazuje rozkleslenie minút je o kúsok nižšie ako zvyšok ciferníku (vyzerá to parádne). Tak isto aj sekundová ručička so svojim ciferníkom je "nižšie" položená ako hlavný ciferník. Prvý dojem bol fakt parádny, velmi pekné hodinky na pohľad. Doteraz som skoro stále nosil RADO D-star 200 takže oproti nim pôsobia menšie, veď aj sú 41mm - pre mňa myslím ideálna velkosť. Ťah je velmi pekný, dobre spravený. Tu sa dostávame k jedinej výhrade čo mám smerom k hodinkám zatial - tá spona nie je nič moc :/ škoda. Kúpim inú zrejme. Keď sa rozopne je vidieť že je to len nejaký divný plech a vyzerá to lacno. Keď sa zapne vyzerá v pohode, ale aj tak budem zrejme kupovať buď nejakú inú alebo skúsim k nim gumku (taký ten racingový gumový dierkovaný remienok). Z prvých dojmov dodám len že korunka sa mi velmi páči, robí sa s ňou strašne fajn, nechcem zhadzovať moju oblúbenú RADO korunku s kotvičkou ale s tou sa robí trochu horšie. Luneta je kovová, V katalógu je napíasné, že sú tam 3 rozne úpravy tej ocele. je to pekný detail na fotkách to asi ale neuvidíte dobre. ak vás niečo zaujíma kludne sa pýtajte, ďalšie fotky spravím, a aj určite kupu wristshotov a chcem aj lumi odfotiť. Teraz idú so mnou na 10 dní do Talianska tak tam si ich otestujem pridávam na koniec len že sa teším a tu je pár fotiek z môjho "unboxingu" a na konci porovnanie s D-starmi.
Tondaa73 Odesláno 26. září 2014 Nahlásit Odesláno 26. září 2014 (upraveno) Pěkné Formule, gratuluji....jsou to mé oblíbené, mám dvoje starší... Upraveno 26. září 2014 uživatelem Tondaa73
Street Glide Odesláno 26. září 2014 Nahlásit Odesláno 26. září 2014 .....koukám na to a říkám,že se povedly :-)..........znám F1 jen quartzové s tou profláklou černou a zubatou lunetou.
worm007 Odesláno 26. září 2014 Autor Nahlásit Odesláno 26. září 2014 hej ja som tiež poznal iba tie, ale potom som narazil na tieto nové a som rád !
FraK Odesláno 26. září 2014 Nahlásit Odesláno 26. září 2014 Gratuluji! Koukam, ze TH je tu v cim dal vetsi oblibe.
ondra.palas Odesláno 26. září 2014 Nahlásit Odesláno 26. září 2014 Nechápu, proč TH používá sponu z pětek od Seika. 1
BrunoK Odesláno 26. září 2014 Nahlásit Odesláno 26. září 2014 Gratulujem k zaujimavému prírastku, vyzerajú fakt pekne. Mal si ich tou krvou pokrstiť
Daemonultimate Odesláno 27. září 2014 Nahlásit Odesláno 27. září 2014 Velká gratulace. Měl jsem možnost je mít na ruce a jsou pěkně udělaný. Ty původní mě neseděly ani designem ani strojkem, tyhle se trefily přesně.
kuncák7 Odesláno 27. září 2014 Nahlásit Odesláno 27. září 2014 Dalsi paradni kousek. Oro me i dobry pocteni. Blahopreju.
worm007 Odesláno 28. září 2014 Autor Nahlásit Odesláno 28. září 2014 Dakujem vsetkym ! Pridam ewt par wristshotov Odoslané z iPad pomocou Tapatalk
misoo Odesláno 29. září 2014 Nahlásit Odesláno 29. září 2014 Gratulujem aj tu! Su paradne (az na tu sponu), stvrtkovy zraz nestihas?
worm007 Odesláno 29. září 2014 Autor Nahlásit Odesláno 29. září 2014 Diki, nie nestiham, pridem až v nedeľu, ale ak bude niečo potom tak môžem budem muset ísť do ba objednať inú sponu a gumku Odoslané z HTC One X pomocou Tapatalku
Rolficzech Odesláno 30. září 2014 Nahlásit Odesláno 30. září 2014 Hned jsem polistoval mnou jinak opomíjené Formule, protože tyhle vypadají fakt moc dobře... Jen ta spona mohla být malinko hodnotnější - alespoň už vím, proč není na žádných ofiko fotkách vidět.
Macho Odesláno 1. října 2014 Nahlásit Odesláno 1. října 2014 Na ruce vypadají tedy opravdu krásně...Formule jsem měl vždy za méně hodnotnější TH, ale tyhle se jim povedly. Tak přeju ať je dlouho ponosíš.-)
villain83 Odesláno 1. října 2014 Nahlásit Odesláno 1. října 2014 Fesandy,ja mam teda formulky spojeny s quartzem,ze zacatku jsem po nich hrozne touzil,strasne se me libily,tohle uz mi nejak formule ani nepripomina,nicmene pekny hodinky.
worm007 Odesláno 5. října 2014 Autor Nahlásit Odesláno 5. října 2014 ano formule boli vždy len quartzové, ale ako som písal, tieto sú prvé automatické formuly. V TH sa nevyznám a ako značku som ich nemal nikdy nijak viac rád ale teda týmito som bol velmi prekvapený. Po 10 dňoch nepretržitého nosenia chcem len povedať že sa nosia super, pekne sedia, nie sú vôbec nejak obrovské (myslím že pre moju ruku uplne ideálne) a sú na ruke cítiť ale zas nie moc. Celkom som bol prekvapený, že mi miestami chýbal kyklop z Dstarov - teda nie že by som dátum nevedel prečítať na formulách, ale na Dstaroch to ide lepšie. budem pridávať ešte nejaké fotky, ak je niečo čo presne chcete vidieť detailnejšie tak kludne povedzte ! tu je wristshot z itálie
worm007 Odesláno 5. října 2014 Autor Nahlásit Odesláno 5. října 2014 ešte pár ďalších wristshotov a ukážka lumi
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se