Chronomag Odesláno 1. března 2006 Nahlásit Odesláno 1. března 2006 Jestli chcete šetřit nebo jedete na SINN 2006, tak IWC představilo ochutnávku https://www.iwc.ch/messepopup_2006/pilotwat...ic_index-en.asp
aCIDfire Odesláno 1. března 2006 Nahlásit Odesláno 1. března 2006 ..líbí se mi 2.z prava ,ceny asi budou masakrální
Japezz Odesláno 1. března 2006 Nahlásit Odesláno 1. března 2006 Me se libi vsechny, ceny me nezajimaj...
falkkon Odesláno 2. března 2006 Nahlásit Odesláno 2. března 2006 Nádhera! Kolik stojí je úplně jedno! I polovina je moc,leda až budu velkej.
Petr_S Odesláno 2. března 2006 Nahlásit Odesláno 2. března 2006 Jinak jsem včera narazil v jednom pražském bazaru na zlacené IWC s mimostřednou vt. v pěkném stavu za ´bratru´ 18 000 Kč.
steel Odesláno 2. března 2006 Nahlásit Odesláno 2. března 2006 to petr_s - kdyz mark tak ne spitfire a ne XV(I), nybrz mark XII - ty maji strojek od jlc nikoliv etu jako XV a navic maji hezci cislenik a unikatni rucky ;-)
Petr_S Odesláno 2. března 2006 Nahlásit Odesláno 2. března 2006 steel napsal: to petr_s - kdyz mark tak ne spitfire a ne XV(I), nybrz mark XII - ty maji strojek od jlc nikoliv etu jako XV a navic maji hezci cislenik a unikatni rucky ;-) Tak sem hoď foto, ať vím, o čem hovoříš. Mark XII jsem nenašel. Jinak já mám raději volnější číselník, od IWC se mi nejvíce líbí Portuguese, např. F.A. Jones s modrými ručkami.
steel Odesláno 2. března 2006 Nahlásit Odesláno 2. března 2006 tady mas recenzi - samozrejme se delaji i ocelove ;-) http://www.timezone.com/library/horologium...672291987720506 daji se porad koupit i kdyz vyroba skoncila tusim v roce 1999
Otto Odesláno 2. března 2006 Nahlásit Odesláno 2. března 2006 Další povídání ................ http://people.timezone.com/mfriedberg/arti...s/mark_xii.html
Petr_S Odesláno 2. března 2006 Nahlásit Odesláno 2. března 2006 Tak Mark XII mě až tak nevzal, dříve zmíněné modely se mi líbí víc. No, alespoň nebudeme nosit všichni stejné hodinky:).
Japezz Odesláno 2. března 2006 Nahlásit Odesláno 2. března 2006 Petr_S napsal: Tak Mark XII mě až tak nevzal, dříve zmíněné modely se mi líbí víc. No, alespoň nebudeme nosit všichni stejné hodinky:). Moje reč...
Kocour Odesláno 5. března 2006 Nahlásit Odesláno 5. března 2006 Mně se ty nové "Big Pilot" vůbec nelíbí. Ciferník je nevyvážený, ta chybějící devítka dělá ošklivou díru. Je to značná odchylka od původní historické předlohy, a to odchylka k horšímu. Ne nadarmo platí, že klasika je zkrátka klasika. Tohle je něco jako Beethoven v disko provedení: ani ryba ani rak, ani moderní ani retro.
tom Odesláno 5. března 2006 Nahlásit Odesláno 5. března 2006 steel napsal: to petr_s - kdyz mark tak ne spitfire a ne XV(I), nybrz mark XII - ty maji strojek od jlc nikoliv etu jako XV a navic maji hezci cislenik a unikatni rucky ;-) koukni na: http://www.qahill.com/tz/mark12-ltd/mark12-ltd.html Ale jinač souhlas.
Jeremy Odesláno 5. března 2006 Nahlásit Odesláno 5. března 2006 Kocour napsal: Mně se ty nové "Big Pilot" vůbec nelíbí. Ciferník je nevyvážený, ta chybějící devítka dělá ošklivou díru. Je to značná odchylka od původní historické předlohy, a to odchylka k horšímu. Ne nadarmo platí, že klasika je zkrátka klasika. Svatá pravda - já si říkal, co mi na nich nesedí - Kocour má skvělý postřeh - ta chybějící devítka je fakt hodně špatná.. Opravdu je tam díra jak blázen..
omni Odesláno 5. března 2006 Nahlásit Odesláno 5. března 2006 Podla mna to vyvazene je. 12,3,6 a 9, su indexy, vytvarajuce smerovy orientacny kriz ako napriklad na kompase... Myslim, ze su uzasne..
Kocour Odesláno 5. března 2006 Nahlásit Odesláno 5. března 2006 Jeremy napsal: Kocour napsal: Mně se ty nové "Big Pilot" vůbec nelíbí. Ciferník je nevyvážený, ta chybějící devítka dělá ošklivou díru. Je to značná odchylka od původní historické předlohy, a to odchylka k horšímu. Ne nadarmo platí, že klasika je zkrátka klasika. Svatá pravda - já si říkal, co mi na nich nesedí - Kocour má skvělý postřeh - ta chybějící devítka je fakt hodně špatná.. Opravdu je tam díra jak blázen.. Díky, Jeremy, pochvala od Tebe potěší víc než mimořádné prémie od šéfa :-D
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se