Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
  steel napsal:
to petr_s - kdyz mark tak ne spitfire a ne XV(I), nybrz mark XII - ty maji strojek od jlc nikoliv etu jako XV a   navic maji hezci cislenik a unikatni rucky ;-)

Tak sem hoď foto, ať vím, o čem hovoříš. Mark XII jsem nenašel.

Jinak já mám raději volnější číselník, od IWC se mi nejvíce líbí Portuguese, např. F.A. Jones s modrými ručkami.:)

Odesláno

Mně se ty nové "Big Pilot" vůbec nelíbí. Ciferník je nevyvážený, ta chybějící devítka dělá ošklivou díru. Je to značná odchylka od původní historické předlohy, a to odchylka k horšímu. Ne nadarmo platí, že klasika je zkrátka klasika. Tohle je něco jako Beethoven v disko provedení: ani ryba ani rak, ani moderní ani retro.

Odesláno
  Kocour napsal:
Mně se ty nové "Big Pilot" vůbec nelíbí. Ciferník je nevyvážený, ta chybějící devítka dělá ošklivou díru. Je to značná odchylka od původní historické předlohy, a to odchylka k horšímu. Ne nadarmo platí, že klasika je zkrátka klasika.

Svatá pravda - já si říkal, co mi na nich nesedí - Kocour má skvělý postřeh - ta chybějící devítka je fakt hodně špatná.. Opravdu je tam díra jak blázen..

Odesláno
  Jeremy napsal:
  Kocour napsal:
Mně se ty nové "Big Pilot" vůbec nelíbí. Ciferník je nevyvážený, ta chybějící devítka dělá ošklivou díru. Je to značná odchylka od původní historické předlohy, a to odchylka k horšímu. Ne nadarmo platí, že klasika je zkrátka klasika.

Svatá pravda - já si říkal, co mi na nich nesedí - Kocour má skvělý postřeh - ta chybějící devítka je fakt hodně špatná.. Opravdu je tam díra jak blázen..

Díky, Jeremy, pochvala od Tebe potěší víc než mimořádné prémie od šéfa :-D

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...