Přejít na obsah

DAMASKOROZE

Ohm-Aztec

Doporučené příspěvky

Odesláno

Ona je uvnitř soft iron cage, a je otázkou, jestli ten plíšek z měkké oceli je nebo není stainless...

To zní důvěryhodně, konečně. Takže opravdu problém s vodotěsností ? Nechlubí se D mimo jiné i nějakým těžko překonatelně těsným těsněním ? Ejhle, ono stačí nedotáhnout. Ale v Německu nemají momentové klíče ?????

• Odpovědi 355
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď
Návštěvník Alda
Odesláno

Ona je uvnitř soft iron cage, a je otázkou, jestli ten plíšek z měkké oceli je nebo není stainless...

Musi byt stainles steel, ale hlavne antimag. stainless
Návštěvník Alda
Odesláno

To zní důvěryhodně, konečně. Takže opravdu problém s vodotěsností ? Nechlubí se D mimo jiné i nějakým těžko překonatelně těsným těsněním ? Ejhle, ono stačí nedotáhnout. Ale v Německu nemají momentové klíče ?????

Jako vzdy, uplne mimo.
Odesláno

Jak už jeden "milej" pán kdysi řek... "Češi jsou smějící se bestie"  :)

Poctivě jsem si projel hlavní Damasko vlákna plus vlákno s žebříčkem německých značek... A myslím, že se tady prostě projevuje typická a pro mně sympatická česká (a asi nejen česká) vlastnost: pokud je reklamní, mediální, politická nebo jiná masírka příliš silná a příliš vážně se beroucí (i kdyby byly úmysly sebečistší, nezištné a nadšené), stane se terčem lehkého posměchu a zdrojem humoru a parodií... s kvalitou hodinek to už nemá nic společného :-)

Návštěvník dlubix
Odesláno

Konecne neco spravne.

Poctivě jsem si projel hlavní Damasko vlákna plus vlákno s žebříčkem německých značek... A myslím, že se tady prostě projevuje typická a pro mně sympatická česká (a asi nejen česká) vlastnost: pokud je reklamní, mediální, politická nebo jiná masírka příliš silná a příliš vážně se beroucí (i kdyby byly úmysly sebečistší, nezištné a nadšené), stane se terčem lehkého posměchu a zdrojem humoru a parodií... s kvalitou hodinek to už nemá nic společného :-)

Návštěvník Alda
Odesláno

Zdrojem humoru se vetsinou stavaji kvuli nedostatku argumentu. A tak, nez hloupe argumentovat, radeji se posmivat. To asi vypada lepe.

Me prijde smesne spis to hadani, tipovani a rozumovani nad necim, co je k dispozici a co uz tu bylo receno mnohokrat. A stale se najdou chytraci vymyslejici svoje hloupe teorie.

Návštěvník dlubix
Odesláno

Zdrojem humoru se vetsinou stavaji kvuli nedostatku argumentu. A tak, nez hloupe argumentovat, radeji se posmivat. To asi vypada lepe.

Me prijde smesne spis to hadani, tipovani a rozumovani nad necim, co je k dispozici a co uz tu bylo receno mnohokrat. A stale se najdou chytraci vymyslejici svoje hloupe teorie.

To si, Aldo, vážně nemyslim. Spíš to bude tím, jakou jste si z Damasko udělali modlu a že vůbec nejste nad věcí.

Odesláno

Nejdůležitější je, si tu reznoucí nerez náležitě vyargumentovat v racionální diskuzi mezi věrnými ..... pak je snesitelná  :D :D

Aldo, proč musí být soft iron cage antimagnetic steel zároveň i stainless steel ?? To spolu nějak souvisí, jako třeba, že rez je magnetiká ? Kurňa, ona to tedy může i vadná dodávka antimagnetic soft iron stainless steel cage ???

Návštěvník Alda
Odesláno

To si, Aldo, vážně nemyslim. Spíš to bude tím, jakou jste si z Damasko udělali modlu a že vůbec nejste nad věcí.

Tak to vidis ty a treba spousta dalsich, stejne jako ja vidim jine modly a nadsene fandy. Proc ne?

Nad veci? Hmm, mozna ze ne, asi proto, ze se cloveku spatne ctou ty hloupe teorie.

Návštěvník Alda
Odesláno

Nejdůležitější je, si tu reznoucí nerez náležitě vyargumentovat v racionální diskuzi mezi věrnými ..... pak je snesitelná :D :D

Aldo, proč musí být soft iron cage antimagnetic steel zároveň i stainless steel ?? To spolu nějak souvisí, jako třeba, že rez je magnetiká ? Kurňa, ona to tedy může i vadná dodávka antimagnetic soft iron stainless steel cage ???

Hele, ja jsem napsal, jak se k tomu vyjadril vyrobce. A ty si jedes dal svoje ...no comment
Odesláno

Nejdůležitější je, si tu reznoucí nerez náležitě vyargumentovat v racionální diskuzi mezi věrnými ..... pak je snesitelná  :D :D

Odesláno

Tak Aldo, třeba já v podstatě věřím všemu, co tento konkrétní výrobce o hodinkách předkládá a co uživatelé potvrzují, a přesto si z nich s chutí udělám šprým. A kdybych zrovna nějaké doma měl, věř mi, že bych neblbnul s kradenou fotkou pouzdra a polotovaru, ale prdnul bych sem řádně rezatý wristshot vlastních hodinek :-) Prostě sranda především. Jen bych musel nějak vymyslet, jak to zařídit, aby bylo jasné, že je to legrace a aby ta fotka pak nezačala kolovat po netu jako nezvratný důkaz proti Damaskáncům :-) Mír.

Odesláno

Ono je to usmevne. Ja tu fakt nikoho nepoznam, kto by prehnane uctieval Damasko. To ze Alda ich ma uz par rokov asi nemozeme kvalifikovat ako uctievanie. A to ze tvrdi(me), ze su technologicky omnoho dalej ako 95% hodinkovej produkcie je proste fakt.

Ja uz mam 2. Damasko a kludne budem tvrdit, ze lepsie urobene hodinky som v ruke este nemal. A to som mal v ruke uz cele spektrum.

Nakoniec snad uz len dodam, ze vsade kde sa nieco robi, sa obcas aj nieco nepodari. Tak to uz raz na svete funguje a vzdy aj fungovat bude. To znamena, ze ani Damasko nebude nikdy na 100% bez problemov.

Inac, Alda by mohol vyskusat na dno hodiniek toto :) http://www.watchtool.co.uk/bergeon-6939-self-adhesive-glass-protectors-30mm-p-6608.html

Návštěvník dlubix
Odesláno

A to ze tvrdi(me), ze su technologicky omnoho dalej ako 95% hodinkovej produkcie je proste fakt.

Aha :D

Návštěvník YPO
Odesláno

jo jo ..... evrgrýn ..... co máme doma je .... nejlepčí .... nejlíp zpracovaný .... nejpřesnější .... výborný poměr cena x výkon (co to je ? ) ..... a tak trochu mimozemský ... taková ta aura :D

Aldův problém je v tom, že když někdo o Damasko napíše , že jsou super, tak není spokojen, protože jsou přeci megasuper  ne? :)  ..... trochu tý značce dělá medvědí službu, ale to je ten evrgrýn ze začátku mejch blábolů

Návštěvník dlubix
Odesláno

Ja neviem, uz si ich drzal v ruke?

No jo Janko, mel :) A jsou to za ty prachy dobrý hodinky. Seredny, ale dobrý :) Napsat ale, že jsou dál, než 95% ostatní hodinkový produce je legrační.

Archivováno

Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.

• Vytvořit...