Daemonultimate Odesláno 15. října 2014 Nahlásit Odesláno 15. října 2014 Když budu využívat hodinky naplno, tak zlikviduju sklíčko, dodrápu to celý jak prase, zlikviduju tah, ale rozhodně nečekám, že mi zrezne pouzdro.
tombed Odesláno 15. října 2014 Nahlásit Odesláno 15. října 2014 ciwe ta rez je jako ebola...jestli ono nebude lepčí koupit rovnou rezavé, jeden předejde zklamání... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Daemonultimate Odesláno 15. října 2014 Nahlásit Odesláno 15. října 2014 A nebude ta rez třeba chtěnej účel, třeba jako zelňačka na bronzádách. To je fuk,z čeho to astma chytnem.
Návštěvník YPO Odesláno 15. října 2014 Nahlásit Odesláno 15. října 2014 Když budu využívat hodinky naplno, tak zlikviduju sklíčko, dodrápu to celý jak prase, zlikviduju tah, ale rozhodně nečekám, že mi zrezne pouzdro.vona eksistuje i jiná voda než z podolskýho kohoutku ...... koukal si třeba někdy na brzdový kotouče po 10 denním pústu za volantem .... moc to nebrzdí, skřípe a je to obecně hnusný :-) .....
Daemonultimate Odesláno 15. října 2014 Nahlásit Odesláno 15. října 2014 vona eksistuje i jiná voda než z podolskýho kohoutku ...... koukal si třeba někdy na brzdový kotouče po 10 denním pústu za volantem .... moc to nebrzdí, skřípe a je to obecně hnusný :-) ..... Radši ne, bojim se tam jenom podívat, co kdybych probůh zjistil, že potřebujou vyměnit Fakt se ty Damasko pouzdra dělaj z brzdnejch kotoučů? A z novejch nebo jetejch?
Návštěvník YPO Odesláno 15. října 2014 Nahlásit Odesláno 15. října 2014 Radši ne, bojim se tam jenom podívat, co kdybych probůh zjistil, že potřebujou vyměnit Fakt se ty Damasko pouzdra dělaj z brzdnejch kotoučů? A z novejch nebo jetejch?keramickejch woe
Daemonultimate Odesláno 15. října 2014 Nahlásit Odesláno 15. října 2014 keramickejch woe Aha, no a já myslel jak který.
wizard-ov Odesláno 15. října 2014 Nahlásit Odesláno 15. října 2014 jestli ono nebude lepčí koupit rovnou rezavé, jeden předejde zklamání... No a teď si představ to zklamání, že je koupíš a ta rez ti po půl roce sama odpadne...
Ohm-Aztec Odesláno 16. října 2014 Autor Nahlásit Odesláno 16. října 2014 Založil jsem to vlákno proto, že jsem narazil na tyto fotky a koroze na nerez pouzdře mi nedávala smysl. Je tady pár lidí, o kterých si myslím, že by se k tomuto problému mohli vyjádřit a tento problém osvětlit. Souvislost s Bremontem ani Seiko to nemá. Nejsem mstivý a hlavně, myslím, že z mých reakcích k Bremontu a jejich falešném in-housu a k Seiko a jejich podezření z toho, že vyrábějí MM300 v Malajsii je patrné, že mě tyto kauzy moc netrápí (Bremont si nadělal do vlastního hnízda a já to uznal. Přesto mám stále Bremont rád. K Seiku jsem se vyjádřil už několikrát - žádné relevantní důkazy nikdo nepředložil a proto beru to, že MM300 se vyráběji v Japonsku jako fakt. Tím spíše mi jsou tvrzení opaku spíše k smíchu.) Nejsem (nebyl jsem) nijak vyhraněný vůči Damasku. Dokonce jsem (velmi krátkou) chvíli uvažoval o tom, že bych si pořídil DA36. Ale je fakt, že se mi moc nelíbí. Až Damasko příjde s modelem, který se mi bude líbit, klidně si ho koupím. I navzdory tomu, že se vyskytla koroze na některých pouzdrech.
NIGHTinGALE Odesláno 16. října 2014 Nahlásit Odesláno 16. října 2014 Se možná zeptám blbě, ale jak je možný, že Konradova skvadra nepoznala špatnou várku oceli?Copak to při obrábění nebylo poznat, že se chová nestandardně? Kdysi tu psal Instant, že Konrad pozná ložisko oceli podle chuti a vůně Sakra, to tu várku neochutnal nebo co? :)
F.B. Odesláno 16. října 2014 Nahlásit Odesláno 16. října 2014 ...normálně se snažím moc nehodnotit (a ještě méně lidi), dnes to ale nevyjde. Tohle vlákno zahájil Ohm-Aztec a tak napíšu, co si myslím. Nevím, co tě štve, už by ses mohl konečně pořádně vyjádřit, chodíš tu jak panic kolem nadržené p..e, popichuješ kde se dá, ale výstřik nic. Doufám, že dostanu BAN, práce mám dost a další kecy číst je zbytečné. V ignoru tě nemám (na rozdíl od F.B, který je mimo a Cigiho, jehož humor vůbec nechápu), protože máš slušnou češtinu, ale obsahově mi připomínají tvé příspěvky proslovy pana Vajíčka - lídra ČSSD. Jestli je to Bremont a jeho faux-paux? Aldovy poznatky se soužitím s MM? Damasko to je určitě, nebo všechno dohromady?....tak už se výron, uleví se ti a tím i ostatním, díky! Síce ma mrzí, že si ma začal ignorovať Tome, no neľutujem ani jeden výstrek smerom tej nemeckej technologickej pseudo-jednotky, tá sa v podaní Aldíka vystriekala viac ako my všetci dokopy. Konrád by bol asi nadšený, ako mu tu chlapci "pomáhajú". Nechcete ho niekto informovať? Inkvizítori z D si o takéto vlákno svojími "zase špatne, zase vedle, ne-ne-ne všetci ste kkti iba my sme lietadlo" pekne koledovali, a tak ho dostali. Teším sa na pokračovanie :-) F.
bandicoot Odesláno 16. října 2014 Nahlásit Odesláno 16. října 2014 Nechcete ho niekto informovať? Jojo, hlásit do Rajchu, to je taky pěkný...
F.B. Odesláno 16. října 2014 Nahlásit Odesláno 16. října 2014 Určite, Konrád by sa potešil :-) bolo by to ako za starých čias. F.
villain83 Odesláno 16. října 2014 Nahlásit Odesláno 16. října 2014 Ferko,tvuj posledni post se temer rovna hranici debility(bez urazky),kterou ovsem vede bejvalej moderator,prejici nejmenovane firme krach jen kvuli tomu,ze se mu nelibi...tohle sem proste nepatri.Jsou tu fandove ruskejch hodinek,cinskejch,quartzovejch,japonskejch,je to fuk,ale praskani a verejny prani krachu nezavisly firmy,snazici se vyrabet hodinky,ne okradat a ojebavat,je proste minimalne blby....ale asi jsem hipísák.
Freddy14 Odesláno 16. října 2014 Nahlásit Odesláno 16. října 2014 Ufff. Už jsem si myslel, že to ani nedočtu. Prosím dalších 19 stránek.
Návštěvník Kamil Odesláno 16. října 2014 Nahlásit Odesláno 16. října 2014 Zacina se to zvrhavat do osobnich invektiv a tema uz je stejne vycerpany, takze zamykam.
Doporučené příspěvky
Archivováno
Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.