Návštěvník YPO Odesláno 15. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2014 nejdříf budou dušičky .... ale dva pytlíky rezu pod stromem by mě neurazilo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jankoxxx Odesláno 15. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2014 ciblaho, takze pokracujeme? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník tonytrubka Odesláno 15. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2014 ciblaho, takze pokracujeme? Jo,začlo to už včera.V Seiku tam ten ochránce zvířat s Konrádem rozjeli šesté kolo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sect Odesláno 15. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2014 Super, už jsem se bál že toto skvělé vlákno umře Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VitekB Odesláno 15. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2014 Je to Casio náramek a je to z tohoto vlákna. Ten "guláš" je vidět na více fotkách ve vlákně, zajímavé. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 15. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2014 ciblaho, takze pokracujeme? Stačilo napsat, že jsem se nic nedozvěděl, a už následuje repete. Opakování matka moudrosti, tak je to správně. Teď už začínám mít jasno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Ondra Odesláno 15. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2014 na gulas si ocividne potrpi i malajsti saolini... (pod carou podotykam, ze nenosim ani Seiko ani Damasko, ale kdyz uz delame tu srandu...) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 15. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2014 Stačilo napsat, že jsem se nic nedozvěděl, a už následuje repete. Opakování matka moudrosti, tak je to správně. Teď už začínám mít jasno Ale já se začínám ztrácet, teď tu frčí nějakej zrezlej bastl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
People Odesláno 15. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2014 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. http://forums.watchuseek.com/f8/brown-spots-rust-my-damasko-dc66-568335-6.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jankoxxx Odesláno 15. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2014 Ale já se začínám ztrácet, teď tu frčí nějakej zrezlej bastl. kamo, ale porovnaj cenovku! u hodiniek ako su damasko je toto priam skandal! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Alda Odesláno 15. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2014 co je to vlastně ta koroze ..... třeba to je zbytek guláše ..... to nikdo neví ...... ten seiko tah neboco bůchvíco nebudu komentovat .... prostě guláš Vzdyt to rezne cele. I s Casio naramkem Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 15. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2014 s odstupem hodiny jsem o tom intenzívně přemejšlel a domnívám se že za to může ten tah Casio .... prostě se to nějak přeneslo nebo co .... Casio bude asi pěkná sračka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník tonytrubka Odesláno 15. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2014 na gulas si ocividne potrpi i malajsti saolini... (pod carou podotykam, ze nenosim ani Seiko ani Damasko, ale kdyz uz delame tu srandu...) HAHAHA všichni tady na chmagu už dávno víme že Seiko rezaví a Damasko nerezaví :D A ty víš co? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Ondra Odesláno 15. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2014 HAHAHA všichni tady na chmagu už dávno víme že Seiko rezaví a Damasko nerezaví :D A ty víš co?ze to tu jde do kytek... kde jsou ty casy pred 10 lety, kdy jsme tu meli kolektivne radost z kazdyho prdu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 15. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2014 nejvíc mě baví, že k tomu má co kdo říct i když to nikdy nedržel v ruce ..... kucí ruce do trenek a pište poznatky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Ondra Odesláno 15. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2014 to je pravda, zrezly hodinky jsem za celej zivot nemel, asi blba nahoda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník tonytrubka Odesláno 15. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2014 ze to tu jde do kytek... kde jsou ty casy pred 10 lety, kdy jsme tu meli kolektivne radost z kazdyho prdu... Přesně na tohle jsem myslel když sem četl ty tvoje kydy v MM300 ale hlavně že se h...o valí dál .Jooo to byly časy to je pravda, zrezly hodinky jsem za celej zivot nemel, asi blba nahodaNo tak určitěéé Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Ondra Odesláno 15. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2014 trubko, vis co mi muzes...? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 15. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2014 já taky ne ..... protože s nima do vody kromě gumovejch sraček typu casio nelezu ..... prostě ocel rezne, nedá se nic dělat a pokud ty hodinky někdo využívá jako hodinky (rozuměj naplno) a né jako pózu tak se liška prostě vobjeví .... to je život ..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník tonytrubka Odesláno 15. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2014 trubko, vis co mi muzes...? co pak? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Archivováno
Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.