Přejít na obsah

DAMASKOROZE

Ohm-Aztec

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 355
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď
Návštěvník Alda

co je to vlastně ta koroze ..... třeba to je zbytek guláše ..... to nikdo neví ...... ten seiko tah neboco bůchvíco nebudu komentovat .... prostě guláš :)

Vzdyt to rezne cele. I s Casio naramkem :)

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník YPO

s odstupem hodiny jsem o tom intenzívně přemejšlel a domnívám se že za to může ten tah Casio .... prostě se to nějak přeneslo nebo co .... Casio bude asi pěkná sračka

Odkaz ke komentáři

Návštěvník tonytrubka

na gulas si ocividne potrpi i malajsti saolini... :D

(pod carou podotykam, ze nenosim ani Seiko ani Damasko, ale kdyz uz delame tu srandu...)

HAHAHA všichni tady na chmagu už dávno víme že Seiko rezaví a  Damasko nerezaví :D :D :D

A ty víš co?

Odkaz ke komentáři

Návštěvník Ondra

HAHAHA všichni tady na chmagu už dávno víme že Seiko rezaví a  Damasko nerezaví :D :D :D

A ty víš co?

ze to tu jde do kytek... kde jsou ty casy pred 10 lety, kdy jsme tu meli kolektivne radost z kazdyho prdu...

Odkaz ke komentáři

Návštěvník tonytrubka

ze to tu jde do kytek... kde jsou ty casy pred 10 lety, kdy jsme tu meli kolektivne radost z kazdyho prdu...

Přesně na tohle jsem myslel když sem četl ty tvoje kydy v MM300 ale hlavně že se h...o valí dál .

Jooo to byly časy ;)

to je pravda, zrezly hodinky jsem za celej zivot nemel, asi blba nahoda

No tak určitěéé

Odkaz ke komentáři

Návštěvník YPO

já taky ne ..... protože s nima do vody kromě gumovejch sraček typu casio nelezu ..... prostě ocel rezne, nedá se nic dělat a pokud ty hodinky někdo využívá jako hodinky (rozuměj naplno) a né jako pózu tak se liška prostě vobjeví .... to je život ..... 

Odkaz ke komentáři

Archivováno

Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.

• Vytvořit...